Şimdi Ara

350W Yeter mi GTX750ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamı zorlada olsa GTX750 Ti Ekran kartı almayı ikna ettim sayılır,
    Yanlız şöyle bir sorunum oluştu, Güç kaynağım 450w sanarken birde baktımki 350w almışız.

Anakart Gigabyte H61M-DS2
    İntel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00 3.20 GHZ
    4.00 GB Ram ( 1333 veya 1600 tam hatırlamıyorum )
    1 TB HDD
    Ekran kartı şuan GT420 kullanıyorum.
    Ama GTX 750Ti alıcam araştırmama göre 420 50 wat gtx750ti 60 wat yiyormuş ama

Buda Güç kaynağının resmi

350W Yeter mi GTX750ti

350W Yeter mi GTX750ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindMindless78 -- 26 Ekim 2015; 13:16:50 >

• Bi sisteme BENQ DL2215 monitörle beraber 1 sene önce 1.5 milyar para verdim kazık mı yedim acaba :(
  • resim gorunmuyor bende ama 50w'a yetiyorsa guc kaynagi 60w problem cikarmaz diye dusunuyorum.yaninda monitor de oldugu icin kazik yemis sayilmazsin su anda kotu bir kasa 1500 liraya toplaniyor monitor yok sen bir sene once diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

resim gorunmuyor bende ama 50w'a yetiyorsa guc kaynagi 60w problem cikarmaz diye dusunuyorum.yaninda monitor de oldugu icin kazik yemis sayilmazsin su anda kotu bir kasa 1500 liraya toplaniyor monitor yok sen bir sene once diyorsun.

http://hizliresim.com/a01lmz

bide böyle bakın isterseniz
     350W Yeter mi GTX750ti

• Forumlarda Gördüğüm yazılar :

Eğer elinizde 12 v kanalından 250 ve üstü watt veren bir güç kaynağı varsa sıkıntı olmaz.
    -
    GTX 750 Ti az güç tüketimi ile öne çıkan bir karttır. 12 V kanalından 250 watt veren bir PSU yeterli gelecektir.
    -arkadaşa cevap olarak
    Yanlış bilgilendirme yapıp da insanların kafasını karıştırma. nVidia'nın sitesinde Min. 300 Watt PSU gereklidir yazıyor.
  • nagas yazıyor ama Aopen'in markası değil mi bu?kötü değil ve 12v kanalı 264w bu durumda rahat yeter gtx750 ti'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

nagas yazıyor ama Aopen'in markası değil mi bu?kötü değil ve 12v kanalı 264w bu durumda rahat yeter gtx750 ti'ye.

AO serisinden değil :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gtx750ti mı gtx285 mi?
    8 yıl önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olsun yine de yeterli.
  • güncel ?
  • WindMindless78 W kullanıcısına yanıt
    yeterli geliyor hocam sorun olmaz 210w çekecek tamamen sisteminiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 26 Ekim 2015; 14:57:30 >
    Cok rahat yeter... Zaten nvidia 350w psu ile kullan diye cikardi karti bize.

Yalnkz dikkat edin bi iki markada 6 pin ek giris istiyor. Ben evga superclocked versiyorlnu kullandim istemiyordu. Ona da bakin almadan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Yalnkz dikkat edin bi iki markada 6 pin ek giris istiyor. Ben evga superclocked versiyorlnu kullandim istemiyordu. Ona da bakin almadan :)

Müşteri temsilcisine bağlandım ve konuştum :)
    basit ingilizce cümlelerle konuştum.. sistem özelliklerini ve psu resmimi size attıgım gibi attım .

I checked and it seems that the card will work perfectly fine with 350 watts. Also, you have a good CPU and motherboard, so there will be no problem.
    You can use the GTX 750ti card with 350 watts PSU.

It will not burn the card Berkay. In our website, the amount of power supply is mentioned as 300 watts.
    So 350 watts will be good.

kısa ve öz olarak , 300 watt da rahatlıkla çalışmakta, sizin sisteminizde 350 watt çok iyi çalışır dedi.

Berkay: psu 12 V output 264 watt / still sufficient
    Sonal: Let me check again.
    Sonal: 12V is sufficient, so it will work

Burdada kısaca yeterli olduğunu belirtti ..

Eğer bir arkadaşımda bu soruyu soruyosa cevap olsun..

Yanlız 2-3 ay sonra Rami 8 gb 1600 mhz yapmayı düşünüyorum o sorun çıkarmaz umarım..

4 gb 1333 veya 1600 var emin değilim 1600 se bi ek 4 gb alıcam 1333 se değiştirip 2x4 1600 alıcam

Teşekkürler.. ilginiz içinde sizlere

• quote:

6 pin ekgiriş derken kafamda

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html MSI
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html ASUS

Hangisi daha iyi sorusu var :D

Asus her zaman kalitedir, MSI da öyle :)

MSI afterburner mi ne koymus o ayarları pek kurcalamak hoşuma gitmicek :) o yüzden bana bir + kazandırmıyor. çift fan demiş sanırsam oda kart fazla ısınmıyor diyolar..

ASUS tercihim olucak galiba :)

Alin gecin o zaman asus olani az ince baktim 6 pin girisi yokmus duz alabilirisiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yani çok kazık değil i5 işlemci ve ekran var 750 ti de olur güzel seçim olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindMindless78

quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

quote:

Müşteri temsilcisine bağlandım ve konuştum :)
    basit ingilizce cümlelerle konuştum.. sistem özelliklerini ve psu resmimi size attıgım gibi attım .

I checked and it seems that the card will work perfectly fine with 350 watts. Also, you have a good CPU and motherboard, so there will be no problem.
    You can use the GTX 750ti card with 350 watts PSU.

It will not burn the card Berkay. In our website, the amount of power supply is mentioned as 300 watts.
    So 350 watts will be good.

kısa ve öz olarak , 300 watt da rahatlıkla çalışmakta, sizin sisteminizde 350 watt çok iyi çalışır dedi.

Berkay: psu 12 V output 264 watt / still sufficient
    Sonal: Let me check again.
    Sonal: 12V is sufficient, so it will work

Burdada kısaca yeterli olduğunu belirtti ..

Eğer bir arkadaşımda bu soruyu soruyosa cevap olsun..

Yanlız 2-3 ay sonra Rami 8 gb 1600 mhz yapmayı düşünüyorum o sorun çıkarmaz umarım..

4 gb 1333 veya 1600 var emin değilim 1600 se bi ek 4 gb alıcam 1333 se değiştirip 2x4 1600 alıcam

Teşekkürler.. ilginiz içinde sizlere

sizin adınıza sevindim yeterli olduğu için sistemin güç hesaplamasını da buradan bakabilirsiniz

http://tr.msi.com/power-supply-calculator/

• quote:

Orijinalden alıntı: WindMindless78

quote:

6 pin ekgiriş derken kafamda

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html MSI
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html ASUS

Hangisi daha iyi sorusu var :D

Asus her zaman kalitedir, MSI da öyle :)

MSI afterburner mi ne koymus o ayarları pek kurcalamak hoşuma gitmicek :) o yüzden bana bir + kazandırmıyor. çift fan demiş sanırsam oda kart fazla ısınmıyor diyolar..

ASUS tercihim olucak galiba :)

İkisi de soğutma ve performans olarak başabaş gidiyor aynı ama Asus'da teknik servis sorunları var. Bu yüzden MSI derim.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.