Şimdi Ara

Psu - Fsp mi almalı yoksa corsair mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir tane psu almak istiyorum fakat şu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almaliyim ? +Her psu her bilgisayara olur mu Anlayanlar cevaplarsa sevinirim (Pc den anlamiyorum)

Corsair CV550 550W 80+ Bronze PSU CP-9020210-EU

https://www.hepsiburada.com/corsair-cv550-550w-80-bronze-psu-cp-9020210-eu-p-HBV00000TVSOC?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K

FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W Güç Kaynağı

https://www.hepsiburada.com/fsp-hydro-k-500-serisi-80plus-bronze-500w-guc-kaynagi-p-HBV00000S2MKY?magaza=Ofmat%20Teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofieldvk -- 15 Temmuz 2021; 19:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaklaşık 5 yıldır fsp nin 80 plus olmayan bir psunu kullanıyorum ve oldukça memnunum sistemimde 4 hdd oc işlemci ve 1080ti olduğu halde oyunlarda yetersiz kalıp attığı olmadı bence fsp tercih etmen yerinde olur

• Teşekkür ederim peki her psu her pc olur mu ?

• corsair 12v kanalından 528w veriyor fsp 38amper 456w iken corsair 44amper fsp pcie 6+2 pin corsair PCIe 8 pin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 16 Temmuz 2021; 8:30:29 >
  • Yani buna gore hangisi alinmali pc'dan anlamadigimi belirtmiştim

• Seasonic almalısınız :)

• Tr şartlarında maddi imkanlarım sadece bunlara el veriyor yine de tesekkur ederim 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası iki PSU markası kalitelidir. FSP PSU yanında akım korumalı priz, UPS gibi sağlam elektronik ve elektrik alt yapısı sistemleri üreten bir şirket.

Corsair ise yıllardır fiyat performans açısından kaliteli bilgisayar donanımları üreten bir şirket.

FSP'ye de Corsair'e de güvenebilirsiniz.

Fakat ben olsam tercihimi corsair'den yana kullanırdım. Corsair'in bilgisayar bileşenler çok fazla sorun çıkarmıyor genelde. FSP'de iyidir ancak bazı ürünlerinde bazen kaliteden kısabiliyorlar F/P olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 19 Temmuz 2021; 13:10:51 >
  • iki üründe aynı fiyat (410 lira) corsair bir tık daha güven veren bir marka fsp'ye göre, iki üründe 80+ bronze sertifikalı ve corsair 50w daha yüksek powera sahip,

and the winner is....corsair cv550

burda 410 lira, ayrıca trendyolda 25 lira indirim zamazingosu vardı bitmediyse o şekilde 385'e alınabilir

• Corsair 5 para etmez bir firma. Ne soğutucu nede psu almam bir daha.
    Thermaltake üstüne yok psu da.
    Aynı şekilde Aerocool aldım iade edicem oyuncak gibi ürün leri dünya paralara satıyorlar. Ne kabloda ne de üründe kalite var.
    Ama corsair kesinlikle sanıldığı gibi kaliteli değil.

Forumda iade alınan corsair psu
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149856308#149856308

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 21 Temmuz 2021; 16:2:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güc kaynagi normalde 10 sene giden bir ürün almişken minimum 650w %80 GOLD sertifikali ürün öneririm . gold bronze silver titanyum konusunu googlede arastirip anliyabilirisn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.