MSI H410M-A PRO +i3 10100f icin ram tavsiyesi
Merhaba arkadaslar MSI H410M-A PRO +i3 10100f icin ram tavsiyesi lazim malüm işlemci 2666 mhz destekliyor adata 8Gb 3000Mhz Ddr4 Gammix D30 alsam sıkıntı yaşarmıyım?
Arkadaşlar, BenQ BenQ Zowie XL2411p aldim.
monitör ilk acılısta gec görüntü vermeye basliyor BIOS yazilarını göremeden Windows yükleme ekranında anca görüntü geliyor?
Dp ile bagladim eski dvi kablodada aynı sorun var
baska bir sorunu daha var kendini hoparlör olarak tanıtıyor
Dahili hoparlörü yok, sadece kulaklık girişi var.
İlk bilgisayara DP kablosu ile taktigimda mevcut 2+1 ses sistemim iptal oldu. Ses acma yerinde monitörün adı yaziyor, neyse 2+1 ses sitemimi secip sorunu hallettim. Ama bilgisayar acık iken monitörü acarsam, 3 kere USB bellek cıkarma sesi geliyor . yardimlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar, BenQ BenQ Zowie XL2411p aldim. Dahili hoparlörü yok, sadece kulaklık girişi var.
İlk bilgisayara DP kablosu ile taktigimda mevcut 2+1 ses sistemim iptal oldu. Ses acma yerinde monitörün adı yaziyor, neyse 2+1 ses sitemimi secip sorunu hallettim. Ama bilgisayar acık iken monitörü acarsam, 3 kere USB bellek cıkarma sesi geliyor. Ayrica monitör ilk acılısta gec görüntü vermeye basliyor BIOS yazilarını göremeden Windows yükleme ekranında anca görüntü geliyor?
win 7 uzun uyku sonrasi bios cökmesi
|
SSD arizası ssd raw read error rate 99
cpu ve cekirdek sıcaklik farkı
ram uygunlugu hakkında
|
yüklü ram 16gb ( kullanılabilir 12gb)
|
PSU GÜÇ HESAPLAMADAN ANLİYAN
fx6300+UD3P düsük oc yardım
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 604
İkinci El Bölümü Mesajları: 57
Konularının görüntülenme sayısı: 10.898 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 132 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware