MSI H410M-A PRO +i3 10100f icin ram tavsiyesi
-
-
Sorun yaşamazsınız lakin alacağınız ram en fazla 2666 MHz hızda çalışır.
-
xmp profili acinca sıkıntı cıkarirmi normalde 3000 mhz ramı düsükte kulandıgım için cas degeri düşmesi lazim deilmi?
-
Evet daha düşük Cl değerleri verebilir.quote:
Orijinalden alıntı: MrWestxmp profili acinca sıkıntı cıkarirmi normalde 3000 mhz ramı düsükte kulandıgım için cas degeri düşmesi lazim deilmi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kingston HyperX Fury 8GB 3000 MHz DDR4 CL15
Amazon satıcı varken alınabilir;
https://www.kingston.com/dataSheets/HX430C15FB3_8.pdf
A-Data'nın o serisi çok iyi değil, ileri de o.c yapmak istersen sıkıntı olabilir, arkadaşımda vardı 100mhz bile o.c olmadı yani.
-
anladimda bana 2666 mhz de sorunsuz calişacakmi o lazim intel sistem kurdugum için oc düşünmüyorum
-
İşlemci frekansı yüzünden 2666Mhz zaten çalışır çoğu ramler sorun olmaz, aksi halde Amazon'da iade kolay o yüzden de oradan öneri yaptım tersi bir şey çıkarsa başın ağrımasın diye.
-
2666 ustunu gorme sansın yok.11. Nesil takma sansın yok.En ucuzu hangisi ise onu al gec.isterse 2133/2400 al 2666 yapmaya calıs.yeter ki ucuz olsun.
-
İ3 neden 3000 mhzde calismiyor o anakart 3000 i desteklemiyormu kusura bakmayin biraz cahilce bir soru olduysa -
işlemci fabrika ayarlı olarak öyle
Zaten sırf bu yüzden intele kızıyor herkes
Yani nedeni yok intelin doğası bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X