Şimdi Ara

350ytl'ye kadar bir mp3 player önerisi-LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama yine de hepsini okuyamayadığımdan içimde kuşku var. Aldıktan sonra keşke öbürünü alsaymışım demek istemiyorum . O yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bir öneri yapabilir misiniz.

Cowon U3 iyi gibi duruyor mesela..
    Trekstor-Organix Chip dergisinin değerlendirmesinde birinci ama buralarda hiç esamesi okunmuyor.
    Crea A12 nasıldır acaba?

Arkadaşlar kısaca kaliteli ses veren bir cihaz önerebilirmisiniz lütfen...

• O fiyata ebayden cowon d2 getirtebilirsin bu saydıklarından baya baya iyi bir alet .
  • Metalman öncelikle tavsiyem sana bulabilirsen ve o kadar para veririm dersen Cowon D2 oldukça methediliyor.

Dokunmatik ekranı, video girişi ve genişleyebilen hafızası ile dikkat çekici bir ürün.

Ama ekran büyüklüğü olarak onunla aynı (2.4 inch ) ses ve video kalitesi olarak ondan aşağı olmayan ve fiyat olarak ondan daha uygun bir ürün önereyim sana MEİZU mini playereğer İstanbul içindeysen sana bir demo yapabilirim ama yanında kulaklık getir

link aşağıda:

http://forum.donanimhaber.com/m_12449256/mpage_1/key_//tm.htm#13220244

ayrıca youtube da ve yabancı sitelerde incelemesi var

Fiyatı: 4 gb:275 YTL 8Gb 375 YTL

• Benim için birinci öncelik ses kalitesi. MP4 özelliği şart değil ama hem kaliteli ses veren hem mp4 özelliği olan bir cihaz da varsa fena olmaz. Önerdiklerininzin ses kalitesi iyi midir acaba?

Turkuaz ben zonguldaktayım Meizu'nun satışını sen yapıyorsun heralde değil mi?
  • Yav bi baktımda D2'nin fiyatı 500'ü geçiyor, değermi ki arkadaşlar o kadar paraya. Meiuzu ile arasında çok fark varmıdır.
    Bunu yurtdışından bhphoto adresinden getirtsek olur muki?
  • Arkadaşım ben profesyonel olarak satmıyorum hobi amaçlı elden denettiriyorum beğenirse kullanıcı alıyor hem sadece ben yapmıyorum satışını gittigidiyor.comdan alabilirsin 300 falan fiyatı ama kapanış fiyatı ne olur bilemem.

Kalite olarak ben yorum yapmıyorum oku incele kendin karar var çünkü burada bazı kendini bilmezler laf atıyor bana amacım.
    Ayrıca yeni bir başlık açtım arkadaşlar değerlendirme forumuna yazmaya başlayınca daha iyi karar verirsin sanırım sabret biraz.

Cowon dokunmatik ekran,hafıza genişliyor ve video in var kalite olarak meizuda bunlar yok.
  • Cowon D2 siparişi verdim. Hadi hayırlısı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru seçim dostum cowon bu piyasanın en üst seviyelerinden
  • hocam sana tek tavsiyem arkadasların dediği gibi cowon d2 bu forumda hatta tr de ilk kullanan kişiyim. 3 aydır kullanıyorum cihazı. canavar gibi. cihazı merak edipte denemek isteyen arkadaşlarım ilk olarak cihazın tuslarını arıyorlar nerde diye cok güzel kaliteli ve şekil bir alet ama benimkinin rengi kötü :( yeşil

350ytl'ye kadar bir mp3 player önerisi-LÜTFEN YARDIM

• d2 ler için metal skinler çıkmış onlardan al renk sorunun da kalmaz. cihaz da cillop gibi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.