Şimdi Ara

351. DÖNEM (NİSAN 2013) TEK TİP ADAY ADAYLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panpalar korkmayın ne olacak vatan borcu yapıverirsiniz :)

• TÜRK ERKEĞİ KORKMAZ
  • enovid strikes back.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 737ngx

enovid strikes back.

hell yes panpa. millet yusuflaniyordur simdi. haklilar ama gelecek seneye kadar bence kesin cikar
  • nisan 2013 tek tip bedelli gelse yaparım
  • 2013'e kısa dönem 4 ay, uzun dönem 12 ay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

nisan 2013 tek tip bedelli gelse yaparım

panpa hala bedelli mi diyorsun aciyorum haline :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • envoid çık bi hava al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

envoid çık bi hava al.

BEYLER BUGÜNKÜ ENTRYLERİMDE QWERTY0909'DAKÜ ÇOK BÜYÜK MANTIK HATASINI AÇIKLIYORUM. HABERİNİZ OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: enovid2

quote:

envoid çık bi hava al.

BEYLER BUGÜNKÜ ENTRYLERİMDE QWERTY0909'DAKÜ ÇOK BÜYÜK MANTIK HATASINI AÇIKLIYORUM. HABERİNİZ OLSUN

1) QWERTY0909 2 yıllık açıköğretim bitirmiş ancak YÖK'ten aldığı denklik belgesiyle kısa dönem yapmak istiyor
  • merak etme sen ben 335 kısa dönem olarak bitirip geldim. ama benim gittigim zamanlar ve daha oncesinde 2009 dan beri surekli senin gibiler cıkıp
    yok kısa dönem kalkıyor yok tek tip geliyor diye milletin moralini bozuyordu.

inanın askerlikten daha zordu o tek tip söylentilerinin olduğu dönem. herkes diyordu 12 ay olacak şu dönem sonmuş vs vs

benim de umrumda değil ister tek tip çıkar ister komple kaldırılır. sadece insanlara yarım etmek amacım. ve gereksiz yere insanların moralininin bozulmasını engellemek.

arkadaşlar
    tek tip diyebir sey yok
    artı
    askerlik o kadar da kötü değil anlatıldığı kadar inanın bazen özledigim bile oluyor. ki ben oldukca zor bir askerlik yaptım. inanın zevki zorlugundan fazla.
    uyanık olun hakkınızı ezdirmeyin yeter. bi de yedek subay komando cıkmayın o zaman durum degisir biraz o zor gercekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 25 Ocak 2012; 14:02:26 >
  • quote:

merak etme sen ben 335 kısa dönem olarak bitirip geldim. ama benim gittigim zamanlar ve daha oncesinde 2009 dan beri surekli senin gibiler cıkıp
    yok kısa dönem kalkıyor yok tek tip geliyor diye milletin moralini bozuyordu.

inanın askerlikten daha zordu o tek tip söylentilerinin olduğu dönem. herkes diyordu 12 ay olacak şu dönem sonmuş vs vs

benim de umrumda değil ister tek tip çıkar ister komple kaldırılır. sadece insanlara yarım etmek amacım. ve gereksiz yere insanların moralininin bozulmasını engellemek.

arkadaşlar
    tek tip diyebir sey yok
    artı
    askerlik o kadar da kötü değil anlatıldığı kadar inanın bazen özledigim bile oluyor. ki ben oldukca zor bir askerlik yaptım. inanın zevki zorlugundan fazla.
    uyanık olun hakkınızı ezdirmeyin yeter. bi de yedek subay komando cıkmayın o zaman durum degisir biraz o zor gercekten :)

2) adam jitem beyler dagilin. kesin istihbarati var.

3) askerde artik basina ne geldiyse askerligi ozler olmus (bkz. ccc korkuyorum reis ccc)

• Çabuk gelin de biz de gidelim torunlar :)

349. dönem dedeniz olarak şunu söyleyeyim: bitmez sizin askerlik
  • Bu ne acele, daha bir yıl var be yavv
  • Oha ne yaptınız torunlar bu ne iş daha biz gitmedik, korkmayın tek tip sizede vurmaz galeyana getirmeyin milleti 349 dedenizden selamlar
  • Tek tip mi geliyor ???
  • hadi arkadaşlar biran önce gelinde bizde askeliğin biteceğini anlayalım
    balıkesir burhaniyeden selamlar
    korkulcak bişey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.