Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav benim arkadaş dün söyledi dedi ben normal kendi boxserlarımla gittim renklerine hiç bakmadılar...çoğununda öyleymiş ya bu nasıl bir karışıklıktır arkadaş ya
  • beyler hazırmıyız :)) artık son bi kaç gün haftaya bugunler içerdeyiz inşallah :) temel ihtiyaçlarımızı alalım geri kalanı zaten acemiden sonra hallederiz en geç ben öyle düşünüyorum çünkü yolu yordamı gidince öğrenicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

yav benim arkadaş dün söyledi dedi ben normal kendi boxserlarımla gittim renklerine hiç bakmadılar...çoğununda öyleymiş ya bu nasıl bir karışıklıktır arkadaş ya

donun rengine takma, kural neyse onu uygula derim. sonradan başın ağrımaz en azından.
    biliyorsun askerlik itaat gerektirir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pained33

beyler hazırmıyız :)) artık son bi kaç gün haftaya bugunler içerdeyiz inşallah :) temel ihtiyaçlarımızı alalım geri kalanı zaten acemiden sonra hallederiz en geç ben öyle düşünüyorum çünkü yolu yordamı gidince öğrenicez

valla şahsen hazır sayılırım sanırım almadığım bir tek kirli temiz torbası muhabbeti kaldı. onu da tamamlayınca hazırım diyebileceğim he bir de 13'ünde olacak olan saç traşı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coyote Ugly

quote:

yav benim arkadaş dün söyledi dedi ben normal kendi boxserlarımla gittim renklerine hiç bakmadılar...çoğununda öyleymiş ya bu nasıl bir karışıklıktır arkadaş ya

donun rengine takma, kural neyse onu uygula derim. sonradan başın ağrımaz en azından.

aynen hocam mecbur gidip normal alacaz..
  • sevgili ve sayın tertipler:) hepinizin bayramı mubarek olsun:) sizde de oldu mu bilmiyom ama ben hiç bayram havasında degilim bu bayram:) bes gun sonra burdaki cogu kişiyi gorcem ama nasıl tanıcam konsunda bi fikrim yok:) bununla ilgili bi fikri olan varsa paylasabülü mü:)
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam mecbur gidip normal alacaz..

beyler donu nasıl alıcaz şimdi kararlaştıralım beyaz mı alalım yani ? yoksa kendi donlarımızla mı gelelim ? atletleri yeşil aldım ben

• valla hocam mecbur yeşil alacaz geçen ağustos giden arkadaş ben kendi donlarımka gittim dedi bir çok kişide aynı çekilde gelmişti dedi ondan sordum:
  • herşey hazırlandı artık aldığım ilk tek yönlü bilet ile 14:30-15:00 arası etimesguta teslimdeyim de tek birşey kaldı sigara içen arkadaşlar ne planladı burdan acaba direkt paketleri götürsem girişte alırlar mı oldu da götürmedim de kantine hangi ara uğrayıpta rahat bulabilecekmiyiz ki acaba
  • ben daha sadece kilit aldım başka daha hiç birşey yok birşey olmazsa yarın alacam :D
  • arkadaşlar sesler kesildi bakıyorum :) kaldı 3 gün, bir buluşma ayarlayalım saat 12 civarı artık ankaranın merkezinde neresi müsaitse ( ankaralılar yardımcı olsun ) toplanalım yemek yiyelim 2-3 civarı da topluca teslim olmaya gidelim. Fikirlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

arkadaşlar sesler kesildi bakıyorum :) kaldı 3 gün, bir buluşma ayarlayalım saat 12 civarı artık ankaranın merkezinde neresi müsaitse ( ankaralılar yardımcı olsun ) toplanalım yemek yiyelim 2-3 civarı da topluca teslim olmaya gidelim. Fikirlerinizi bekliyorum.

benim gibi ankarayı tam olarak bilmeyenler için aştide terminalde bulusursak daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

quote:

arkadaşlar sesler kesildi bakıyorum :) kaldı 3 gün, bir buluşma ayarlayalım saat 12 civarı artık ankaranın merkezinde neresi müsaitse ( ankaralılar yardımcı olsun ) toplanalım yemek yiyelim 2-3 civarı da topluca teslim olmaya gidelim. Fikirlerinizi bekliyorum.

benim gibi ankarayı tam olarak bilmeyenler için aştide terminalde bulusursak daha iyi olur bence

Ankara'lıyım Ankara İstanbul gibi değildir. Kolay bir büyükşehirdir. Her yol Kızılay'a çıkar ben o buluşmaya gelemeyebilirim fakat Kızılay'da buluşmanızı öneririm eğer öyle bir şey olacaksa.

AŞTİ'den Ankaray'a binerseniz 1,75 TL'ye yaklaşık 15 dakika da Kızılay'da olursunuz. Yüksek Caddesini kesen Karanfil Sokakta Tevfik Kış Kebapçısı var orada lezzetli bir şeyler yiyip o saç tıraşı ile çok ta dolaşmayıp gerekirse taksiyle (ücreti bölüşürsünüz hem de rahat gidersiniz maksimum 50 TL tutar) ya da Güvenpark'ın içerisinden doğru YKM'nin onunden (Ethem Sarısülük'ün öldürüldüğü yer) doğru dolmuşlara ve ya paralı otobüslere doğru gidersiniz. Zaten Sincan - Etimesgut arabalarını kime sorsanız gösterir oralarda. Zırhlı birliklerin onune kadar gider arabalar.

Orada görüşmek üzere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

quote:

Ankara'lıyım Ankara İstanbul gibi değildir. Kolay bir büyükşehirdir. Her yol Kızılay'a çıkar ben o buluşmaya gelemeyebilirim fakat Kızılay'da buluşmanızı öneririm eğer öyle bir şey olacaksa.

AŞTİ'den Ankaray'a binerseniz 1,75 TL'ye yaklaşık 15 dakika da Kızılay'da olursunuz. Yüksek Caddesini kesen Karanfil Sokakta Tevfik Kış Kebapçısı var orada lezzetli bir şeyler yiyip o saç tıraşı ile çok ta dolaşmayıp gerekirse taksiyle (ücreti bölüşürsünüz hem de rahat gidersiniz maksimum 50 TL tutar) ya da Güvenpark'ın içerisinden doğru YKM'nin onunden (Ethem Sarısülük'ün öldürüldüğü yer) doğru dolmuşlara ve ya paralı otobüslere doğru gidersiniz. Zaten Sincan - Etimesgut arabalarını kime sorsanız gösterir oralarda. Zırhlı birliklerin onune kadar gider arabalar.

Orada görüşmek üzere

Coyote Ugly, tarif ve tanimlar icin tesekkur etmek istedim. Ben de Ankaraliyim, aynen yazdigin gibi kardesim.

• crazystorm C kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim tabi ki. Bilmeyenlere yardım etmek, yol göstermek gerek. Üstelik devrelerimiz :)
    Bu arada benim sırt çantam şimdiden hazır. Yalnız kapatmakta zorluk yaşıyorum altı üstü 6'şar don 6'şar atlet 10 çift çorap, terlik, traş malzemeleri, 2 adet tuvalet kağıdı ve bir pudra koydum. :)
  • Arkadaşlar,

Ben de 08:00'da İstanbul'dan uçakla Ankara'ya geçicem. 09:00'da havalimanına inerim tahminen. Saat kaçta nerede buluşacaksanız beni de haberdar ederseniz ben de katılırım.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim kısa dönem Ankara Etimesgut Topçu birliği. Kpss sınavına giripte askerde tercih yapacak arkadaşlar var mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Acemilikte izin alıp tercih yapabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: such a good idea

Arkadaşlar,

Ben de 08:00'da İstanbul'dan uçakla Ankara'ya geçicem. 09:00'da havalimanına inerim tahminen. Saat kaçta nerede buluşacaksanız beni de haberdar ederseniz ben de katılırım.

Teşekkürler.

Sen ankarada olduğunda ben daha istanbulda sabihaya bile gelmemiş olucam 10:35 uçağına binicem ortalama bavul bekleme vs 12:30 gibi esenboğadan havaşa binmiş olucam ortalama 14:00 kışla önündeyim yada daha erken kızılay meydanı da sen baya erken ankarada olucaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

quote:

Orijinalden alıntı: such a good idea

Arkadaşlar,

Teşekkürler.

Sen ankarada olduğunda ben daha istanbulda sabihaya bile gelmemiş olucam 10:35 uçağına binicem ortalama bavul bekleme vs 12:30 gibi esenboğadan havaşa binmiş olucam ortalama 14:00 kışla önündeyim yada daha erken kızılay meydanı da sen baya erken ankarada olucaksın

Erken gelmek daha iyi be sanki devrem!?

• Arkadaşlar merhaba,

Burada herkes aynı heyecanı ve stresi yaşadığı için yazıyorum.
    An itibariyle Facebook'tan geçen sene askerliğini yapan arkadaşım ile konuşuyorum dediklerini aynen aktarıyorum umarım işimize yarar;

- Bolca don gotur atlet o kadar onemli değil
    - Bolca hırsızlık oluyor bot için kilit yeterli
    - Bolca traş bıçağı götür
    - Tabanlık mutlaka götür
    - Kilolu arkadaşlar için pişik kremi illa ki
    - Sigara içenler için başta çok götürme hacılarlar! Sonra alırsın dedi
    - Pisliğe alış!
    - Sabırlı ol!

Uzun donemlere davranış;

- Yaşını belli et (27 ve üstü için söylüyorum ben 29 yasindayim)
    - Zaten beyaz saçları görünce abi diye geliyorlarmış (Ölçüte bak)

Şimdilik söylediği bunlardedi ki ben Ankara'dan katılacağım birliğe düşünün adam bana 10 don en kotu ihtimalle al ben de 6 tane var :)
    Herkese hayırlı tezkereler devrelerim umarım sizlerden en az 1 kişiyle tanışma şerefine erişirim. (bu ne lan) :D

Kendinize iyi bakin.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.