Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (1016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.331.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinnan

Kisa donemin de 12 gun kisaldigina dair arkadaslar aradi, g.kurmayda olan arkadaslarina ikinci bir terhis emri gelmis ve askerlik baslangici 31 temmuz, terhis 18 ocak gozukuyormus, yemin ediyorlarmis saka yapmiyoruz, imza attik diyorlarmis.

İnsallah dogru haberdir

Bugun boluk komutani asali aradi. Cikis 29 ocak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güne kadar söylenti:-)

• quote:

Kisa donemin de 12 gun kisaldigina dair arkadaslar aradi, g.kurmayda olan arkadaslarina ikinci bir terhis emri gelmis ve askerlik baslangici 31 temmuz, terhis 18 ocak gozukuyormus, yemin ediyorlarmis saka yapmiyoruz, imza attik diyorlarmis.

İnsallah dogru haberdir

Ömrümü yediniz artık bakmayacağım bu başlığa moralim bozuluyor sonra şafak 26 idi o da az evvel battı başka da yok...

• Birakiyorsan birak kardesim bana ne? Sanki seni taniyip kasitli yaziyor herkes.

Ben izindeyim, gordugum kadariyla baska yerde olmamis bu olay, bilen yok.
  • Yanlış anlaşılma olmuştur Sinan çünkü araştırdım ama biz de bilgi yok

• Anlamadigim milletin ne cikari olacak ki bu isten boyle haber yayiyorlar, emrin resmini cekip gondeririz demisler, bakalim.

• Biz de bir dava olduğunu duyduk ama bununla ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum.

• Dedigim gibi olayin 1. Dereceden tanigi yemin ediyor msjda boluk komutani terhis kagidini 18 ocak olarak imzalamis ustten gelen bir emirle. Biz boluk astsubayina ulasabilirsek hersey netlesir zaten bir yalan varsa ortada cocuk astsb ismini vermiyecektir.

• Benim arkadas da aynisini soyledi iste, arkadasi yemin ediyormus. Ptesi iyi haberi bekliyoruZ artik senden :)

• Askerde bir gün bile çok değerli:-)

• Artik umitlenmeyi birakin degismez bu saatten sonra. Safak 25 baska da yok :)

• Su 12 gunu kaktirmasalardi iyiydi. Tertolarim selamlar

• Son dakikaya kadar hersey olabilir bu ulkede olmaz demeynnn

• Tamam ortada bir acik vardi ve kapattilar. Bundan sonra drgisiklik olacagini da sanmam ama askerlik kisalmisken bize 12 gunu gecirmeleri insafsizlik.

Atarsa 49.

• kısalma filan yok yaa, uzun dönemlerin askerliğini düşürürler bizlerin ise tam tersi uzatırlar. 12 gün daha çekicez bu lanet olası foseptik çukurunu...
  • Bitiyor...
  • Bundan sonra 3 çarşı kaldı. Ama çok yoruldum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Izindeyken rapor almak nasil oluyor bilen var mi?

Bulundugun yerdeki en yuksek makamdan sevk aliyorsun, varsa askeri yoksa devlet hastanesinde muayene oluyorsun, rapor verirlerse birligine faksliyorsun. Sevk almadan aldigin raporlar birsey ifade etmiyor.

Misal ben istanbul merkez komutanligindan sevk aldim gecen hafta, sihhi izindeyim, gata da muayene oldum, 10 gun istirahat verdi, birligime faksladim.

• ardakşalar bu 12 gün olayı için ben kendi adıma elimden geleni yaptım ama olmayacak galiba. sizin dönem çok kritikti eğer size 12 gün kaldırılsaydı 354. dönem bizim dönemde belki yapmazdık ama olmayacak galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Izindeyken rapor almak nasil oluyor bilen var mi?

Bulundugun yerdeki en yuksek makamdan sevk aliyorsun, varsa askeri yoksa devlet hastanesinde muayene oluyorsun, rapor verirlerse birligine faksliyorsun. Sevk almadan aldigin raporlar birsey ifade etmiyor.

Misal ben istanbul merkez komutanligindan sevk aldim gecen hafta, sihhi izindeyim, gata da muayene oldum, 10 gun istirahat verdi, birligime faksladim.

Sgk ile anlasmali herhangi gibi bir devlet hastanedi veya ozel hastanenin acil servisinden alinan raporda gecerlidir.Sevk almana gerek yok.Komutanin insiyatifinde her sey sevksiz poliklinigede gider muayne de olur rapor alirsin yeterki komutan sikinti yaratmasin.Ancak 10 gunu gecen raporlar askeri tabip onayi ister.

• 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.