Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.331.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni hiç sıkıştırmıyor açıkçası şimdilik hatta 30 dan sonra acayip hızlı geçti 23 e geldik zaten ayların ilk 10-15 günü hızlı geçiyordu son günleri nedense hiç bitmiyordu
  • bu 12 gunle ilgili yeni şeyler yazan arkadaslar bu haberlerin nrde hangi bölükte oldugunu yazabilirse iyi olur.bizde sorariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de bitti sayılır

• Genelkurmaya ulasamadik verilen isime de ulasamadik birturlu. Zaten umudumuz azdi ama arastiriyoruz bakalim..

• gelin artık çok özledik

dedelerinizin dedesi 319. dönem
  • 93/4 ler ne zaman geliyo bilen varmı bitlis e

• quote:

Orijinalden alıntı: WiLdNesS

93/4 ler ne zaman geliyo bilen varmı bitlis e

cumaya gelirler

• atarsa 26 başka yok ...
  • Beyler bilgisi olan ltf yardım etsin,bn kalpten 30gun hava degişimi aldım ve sonrasında 10günü aşmadan 3kere istirat aldım.Komutanlardan bazıları sen 60gun izin aldın askerliğn 15gün uzar diyor bazı komutanlarda istirat hava değişimini uzatmaz askerliğin normal biter diyor.Ben kanunu dikkatlice okudum istirat gün sayısı ile ilgili tek madde görmedim.Aksine lehte mahkeme kararları da buldum.Bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen.

• O degilde, 1 hafta onceden teskere muayenesine cikmayi dusunuyorum.. bu muayeneden sonra nobet tutturabilirler mi yasal olarak? Yada sporlara katiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert198722

atarsa 26 başka yok ...

Atarsa 21

• 46 batiyor ama bitmiyor anasini sattigimin seyi. Ne kadar uyuz insan varsa bizi bulmus sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: silveraction

Beyler bilgisi olan ltf yardım etsin,bn kalpten 30gun hava degişimi aldım ve sonrasında 10günü aşmadan 3kere istirat aldım.Komutanlardan bazıları sen 60gun izin aldın askerliğn 15gün uzar diyor bazı komutanlarda istirat hava değişimini uzatmaz askerliğin normal biter diyor.Ben kanunu dikkatlice okudum istirat gün sayısı ile ilgili tek madde görmedim.Aksine lehte mahkeme kararları da buldum.Bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen.

15 gun uzar dostum.Sihhi izin evde gecirdin degilmi o 30 gunu brliginde gecirmedin.evinde kaldiysan 60 gun 15 gun uzar askerligin.Ancak hastanede yattigin surede herhangi bir limit yok askerliginden duser istersen 1 yil yat kisitlama yok

• Bu hangi kanunda yazıyor

• Beyler yol.izninde ikametgah adresimi baz alınıyor. Bizde daha asilmadi cikislar izne göre bakicaz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 352.Dönem

quote:

Orijinalden alıntı: mert198722

atarsa 26 başka yok ...

Atarsa 21

21 battı, bir gün takarim var:) safaga saygı:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gosumar

quote:

Orijinalden alıntı: silveraction

Beyler bilgisi olan ltf yardım etsin,bn kalpten 30gun hava degişimi aldım ve sonrasında 10günü aşmadan 3kere istirat aldım.Komutanlardan bazıları sen 60gun izin aldın askerliğn 15gün uzar diyor bazı komutanlarda istirat hava değişimini uzatmaz askerliğin normal biter diyor.Ben kanunu dikkatlice okudum istirat gün sayısı ile ilgili tek madde görmedim.Aksine lehte mahkeme kararları da buldum.Bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen.

15 gun uzar dostum.Sihhi izin evde gecirdin degilmi o 30 gunu brliginde gecirmedin.evinde kaldiysan 60 gun 15 gun uzar askerligin.Ancak hastanede yattigin surede herhangi bir limit yok askerliginden duser istersen 1 yil yat kisitlama yok

Benim bilgime gore uzamaz. Sihhi izin hava degisimi sayimiyor. 45 gun hava degisimi hakkimiz var. Sihhi izin icin ise limitsiz diyen de var 45 gun diyen de var.
    Bununla birlikte bu kuralda degisiklik yapilacak diye bir soylenti var onu da belirtmek isterim.

• Eger bir Karar uygulanacaksa mutlaka kanunda yazmalı,defalarca kontrol f yapıp okudum.10güne kadar tek doktor onaylı istiratlerin aserliği uzatıcağına dair tek madde yda paraf yok ama benm gözümden kaçan varsa lütfen yazın.Bizzat msb sitesinden mahkeme karari okudum uzatılamayacağına dair ama dediğim gibi kanund farklı yazıyorsa ltf bilgi verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

O degilde, 1 hafta onceden teskere muayenesine cikmayi dusunuyorum.. bu muayeneden sonra nobet tutturabilirler mi yasal olarak? Yada sporlara katiliyormuyuz?

Soru isareti?

• ayrilis muayenesi yapilanlar spora yahut nobete katilmiyorlar, baslarina bir is gelmesin diye.
  • 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.