Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.331.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Volcano1907

hala çalışıyoruz, hala nöbete çıkıyoruz, hala çarşısıydı-yanaşık düzen cezası yiyoruz, hala telefon yakalıyorlar, üst aramaları sıklaşıyor, karı gibi trip atıyorlar, ama ZAMANI durduramıyorlar! 30 Ocak abbas yolcu, bağlasan durmaz

bizide dusurmuyorlar nobetten ne is bu? istirahat alip dusecez baska caresi yok atarsa 09

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atarsa 10... tamam bitti bu iş....
  • sinnan S kullanıcısına yanıt
    çarşıların neden kilitli ?
  • Carsilari nasil kilitliyonuz siz? ben artik bos durmaktan olecem :) kitap oku uyu oyun oyna lak lak yap. Tabi arada da nezaretcilik :) haftada 2-3 defa nezarete adam gelmese askerlik yaptigimiz yok

• Atarsa 132

moralim bozuk

@352.Dönem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Atarsa 132

moralim bozuk

@352.Dönem

bitmez

• Şafak demiş çek git bebeğim buralardan...
  • Ne kulot ne jartiyer sadece 10. Safaga saygi!

• son kez 3-5 nobeti.. Yardırmaya devam :) atarsa 7

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoop

son kez 3-5 nobeti.. Yardırmaya devam :) atarsa 7

Hacı hala nöbet mi tutuyorsun:s devriye onbaşı nöbeti mi yoksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlet don sadece 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: 352.Dönem

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Atarsa 132

moralim bozuk

@352.Dönem

bitmez

toprağım deme öyle be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerligide yedik lan... safak olmus coni moni, kim takar onu bunu

• Allah'a çok şükür güvenlik kamerası diye bir şey icat olmuş da beni askerde rahat ettirdi:) Son 3 ayımı kamera operatörü olarak geçirdim. Nöbet, eğitim hele hele içtima ve spor nedir unuttum :) Allah razı olsun beni görüntü izlemeye veren komutandan:)
    Neyse atarsa 15 :)

• Askerlik bitsin uzun sure evden cikmayacagim. Insan gormek istemiyorum. 25 yasindayim, bu yasima kadar bu kadar anlayissiz, bu kadar bencil, kavgaci , cahil, gecimsiz insanlari bir arada gormedim. Beni bunlarla yasamak zorunda birakan sisteme sokayim. Cok sukur ki bitiyor. Atarsa 8!

• quote:

Orijinalden alıntı: gsk_1905

Askerlik bitsin uzun sure evden cikmayacagim. Insan gormek istemiyorum. 25 yasindayim, bu yasima kadar bu kadar anlayissiz, bu kadar bencil, kavgaci , cahil, gecimsiz insanlari bir arada gormedim. Beni bunlarla yasamak zorunda birakan sisteme sokayim. Cok sukur ki bitiyor. Atarsa 8!

Sonuna kadar katılıyorum. Hayvanlar içerisinde nasıl insan kalınır onun mücadelesini veriyorum burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_02

quote:

Orijinalden alıntı: gsk_1905

Askerlik bitsin uzun sure evden cikmayacagim. Insan gormek istemiyorum. 25 yasindayim, bu yasima kadar bu kadar anlayissiz, bu kadar bencil, kavgaci , cahil, gecimsiz insanlari bir arada gormedim. Beni bunlarla yasamak zorunda birakan sisteme sokayim. Cok sukur ki bitiyor. Atarsa 8!

Sonuna kadar katılıyorum. Hayvanlar içerisinde nasıl insan kalınır onun mücadelesini veriyorum burada.

Ikinize de sonuna kadar katiliyorum. Hele ki birkac da rdm kirik varsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Allah'a çok şükür güvenlik kamerası diye bir şey icat olmuş da beni askerde rahat ettirdi:) Son 3 ayımı kamera operatörü olarak geçirdim. Nöbet, eğitim hele hele içtima ve spor nedir unuttum :) Allah razı olsun beni görüntü izlemeye veren komutandan:)

ii maş. dede bende kamera bakım ve onarım var ben desem benı de verırler mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutefekkir26

quote:

Allah'a çok şükür güvenlik kamerası diye bir şey icat olmuş da beni askerde rahat ettirdi:) Son 3 ayımı kamera operatörü olarak geçirdim. Nöbet, eğitim hele hele içtima ve spor nedir unuttum :) Allah razı olsun beni görüntü izlemeye veren komutandan:)

Her kışlada güvenlik kamerası yok. Bizimki de yapılalı çok olmadı zaten. Orası için kriter adli sicil kaydı. Arşiv araştırmasının müsbet olması gerekiyor. Mesleğim gereği kamera arızaları ilede ben ilgileniyorum. Ama normalde arızalar benim işim değil. Benim işim kameraları izleyip vukuat olduğunda kuvvetleri oraya yönlendirmek. Seninds şansına kalmış. İstemenle veya söylemenle olacak bişey değil pek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutefekkir26

quote:

Her kışlada güvenlik kamerası yok. Bizimki de yapılalı çok olmadı zaten. Orası için kriter adli sicil kaydı. Arşiv araştırmasının müsbet olması gerekiyor. Mesleğim gereği kamera arızaları ilede ben ilgileniyorum. Ama normalde arızalar benim işim değil. Benim işim kameraları izleyip vukuat olduğunda kuvvetleri oraya yönlendirmek. Seninds şansına kalmış. İstemenle veya söylemenle olacak bişey değil pek.

adlı kaydım temız her hangı bır sıkıntım yok eğer namazı problem etmezlerse
    pekı benım meslek alanım bıraz genıs faydası yada zararı olabılır mı,
    1- telefon bakım onarım
    2- bılgısayar donanım ve yazılımsal bakım
    3- kamera bakım onarım
    4-ag sıstemlerı internet
    5-elektrık elektronık sıstemler bakım onarım
    elektrık öğretmenıyım kamu da bakımcı olarak çalısıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutefekkir26 -- 20 Ocak 2014; 23:01:57 >

• 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.