Şimdi Ara

352. DÖNEM (Ağustos 2013) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.765
Cevap
124
Favori
1.331.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 352/2 Kısa dönem askerim. 10 Aralık 2013 tarihinde iki ay hava değişimi aldım. Hali hazırda askerlik kanununda yapılması planlanan değişiklikle
    (http://web.tbmm.gov.tr/gelenkagitlar...ler/277577.pdf ) kısa dönemler için hava değişiminin askerden sayılma süresi 45 günden 15 güne düşüyor. Hava değişimim 8 Şubat'ta bitiyor. 11 Mart'ta da tezkere alıyorum. Eğer ben askerken bu kanun tasarısı yasalaşırsa beni de kapsar mı? Yoksa hali hazırda hava değişimimi almış ve tamamlamış olacağım için kapsamaz mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direnay

Hey torun tombalak, ben de gazi mezunu, elektrik öğretmeniyim. Iki yıldır kamuda çalışıyorum. 352 kd'yim. Yazıcıyim. Vizite çavuşu da yaptım zamanında. Kismetse 6 gün sonra yokum:)

aldim 7 gun istirahat safakta 7. simdilik askerlik bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne biksi ne keleş atarsa sadece 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutefekkir26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutefekkir26

quote:

Hey torun tombalak, ben de gazi mezunu, elektrik öğretmeniyim. Iki yıldır kamuda çalışıyorum. 352 kd'yim. Yazıcıyim. Vizite çavuşu da yaptım zamanında. Kismetse 6 gün sonra yokum:)

hadı gecmıs olsun dede girişin kaç okula

2004 orada da dedeyimdir muhtemelen:)

bende 2005 ıkıncı ogretım senın kı öğretım ne idi

Birinci öğretim. Ama ikinci öğretimden baya tanıdık vardı. Gerçek ad soyad gönder pm'den tanışıyoz belki de

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnan -- 22 Ocak 2014; 16:30:26 >
  • Maşallah meslektaş çokmuş:)
    Eylül'de Diyarbakır Hazro'ya atandım. Askerlik bitse de gidip göreve başlasak:)

Atarsa on-üç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Maşallah meslektaş çokmuş:)

Ben de diyarbakır merkezde çalışıyorum. Hazro merkeze uzak ve çok kötü bir ilçesi, Allah yardımcın olsun

• Atarsa 5. Zorunuza gitmesin:)

• quote:

quote:

Ben de diyarbakır merkezde çalışıyorum. Hazro merkeze uzak ve çok kötü bir ilçesi, Allah yardımcın olsun

13'ünde göreve başlayacam hala ev bulamadım :S

• quote:

quote:

quote:

13'ünde göreve başlayacam hala ev bulamadım :S

Doğrudur. Allah yardımcın olsun kardeşim.

• Şafak 6 olmuş . Dün gece bir arkadas nöbete kalkamadı diye tüm bölüğü sabahtan beri kelimenin tam anlamıyla eğitim adı altında bipiyolar . Gel Tsk yı sev sonra .... Yazıklar olsun ...

• ucak bileti kesinlesen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Şafak 6 olmuş . Dün gece bir arkadas nöbete kalkamadı diye tüm bölüğü sabahtan beri kelimenin tam anlamıyla eğitim adı altında bipiyolar . Gel Tsk yı sev sonra .... Yazıklar olsun ...

Denetleme esnasında silahlıkçı arkadaş heyecan yapıp tümen komutanına düzgün tekmil veremediği için hafta sonu sabah içtimasından öğle arasına kadar Kıbrıs'ın cehennem sıcağında ara vermeksizin yanaşık düzen eğitimi yapmıştık.

Bu yaşadığımız en basit hadiselerden idi.
  • Geçen hafta uzun dönem torunlardan biri bizim tertip nöbetçi çavuş ile tartıştı araya girdim uzaklaştırırken hayırdir sorun ne demeye kalmadan yumruk yedim :) üstüne gidecekken arkamdan biri tutup çekti beni çavuş arkadaşda araya giriyim derken oda iki yumruk yemiş çocuğu mahkemeye verdiler şikayetçi olmadık cezası nolur bilen varmı

• gecen cuma silahlari verdik. bugunde terhis muayenesini olduk. bitiyo artik...

• YKB_87 Y kullanıcısına yanıt
    şikayetçi olmamanız gerçekten çok olgun bir davranış olmuş.
  • vay be torunlarında askeligi bitmis,zaman ne cabuk geciyor be..sizin bölüge geldgniz gün ben bayram ediyordum.nizamiyeden biletlerin geldigini duydugumda..ama çıktıgınız günün aksamına askerlikle ilgili hicbişey kalmayacak kafanızda emin olun..hele o nizamiye kapısından bi çıkında görün o zaman asıl askerlik nasıl baslıyo

• 354. Dönem

Acemi 2 NCİ KOR. 102 NCİ TOP.A. KH. VE KH. BL. / EDİRNE UZUNKÖPRÜ
    Usta : 2 NCİ KOR. 102 NCİ TOP.A 1 İNCİ TOP. TB. 2 NCİ 155/52 MM.LİK K/ M.OB.BT (Fırtına) UZUNKÖPRÜ

Dedeler orası nasıl . Geldiğimde yardımcı olun bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimyetiskin -- 24 Ocak 2014; 10:41:05 >
  • Gelme torun deni de ..kerler

• quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

şikayetçi olmamanız gerçekten çok olgun bir davranış olmuş.

aslında önce o sinirle şikayetçi olmuştum ama sonra vazgeçtim sorun o değil de çocuğu mahkemeye verdiler sonuç ne olacak onu merak ediyorum açıkçası

• 
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.