Şimdi Ara

352. DÖNEM ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. KH. VE KH.TK./MANİSA ALAŞEHİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
9.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sizlerdenmişim :D 13 ağustosta trabzondan uçakla yola çıkıyorum bir adet turknova buluşması manisa ve izmirde gerçekleştireceğiz.. bekleriz dostlar.

Sülüs tarihlerine göre terhis tarihlerini yazalım.
    352. Kısa Dönem Ağustos 1. celbinde askere alınacak bir kısa dönem er;
    12 ağustos sevk tarihi + 6 ay askerlik = 12 Şubat
    13 ağustos sevk tarihi + 6 ay askerlik = 13 Şubat
    14 ağustos sevk tarihi + 6 ay askerlik = 14 Şubat
    15 ağustos sevk tarihi + 6 ay askerlik = 15 Şubat
    Bu süreden 12 gün izin düşüldüğünde teskere tarihi;
    12 ağustos sevk tarihi olanlar 31 Ocak,
    13 ağustos sevk tarihi olanlar 1 Şubat,
    14 ağustos sevk tarihi olanlar 2 Şubat,
    15 ağustos sevk tarihi olanlar 3 Şubat,
    Birliğin ikamet adresine uzaklığına göre verilen dağıtım izni bu (yol izni – 800km altında 1 gün, 800-1600km 2 gün, 1600 km üzeri 3 gün yol izni verilir) tarihten düşürülerek çıkış tarihi bulunur.
    Yani hiç izin kullanmayan birisi;
    12 ağustos sevk olduysa 1 gün yol izni ile 30 Ocak, 2 gün yol izni ile 29 Ocak, 3 gün yol izni ile 28 Ocak,
    13 ağustos sevk olduysa 1 gün yol izni ile 31 Ocak, 2 gün yol izni ile 30 Ocak, 3 gün yol izni ile 29 Ocak,
    14 ağustos sevk olduysa 1 gün yol izni ile 1 Şubat, 2 gün yol izni ile 31 Ocak, 3 gün yol izni ile 30 Ocak,
    15 ağustos sevk olduysa 1 gün yol izni ile 2 Şubat, 2 gün yol izni ile 1 Şubat 3 gün yol izni ile 31 Ocak,
    Tarihlerinde teskere alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzi-tech -- 11 Ağustos 2013; 17:47:59 >

• Yarın istanbuldan Manisaya geçiyorum gece 12 de bıletım sabah orda olurum herhalde biraz manisa da vakit geçirdikten sonra alaşehire geçmeyi düşünüyorum. öğleden sonra da teslim olucam arkadaşlar dışarıda tanışamadık umarım içeride tanışma fırsatımız olur herkese hayırlı tezkerelere.
  • 14. De gorusmek uzere tertiplerim oglen 3 gibi teslim olmayi dusunuyorum bende yarin aksama dogru yola cikcam istanbuldan . Herkese hayirli teskereler icerde tanisiriz umarim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Arkadaslar,

Bende yarin Ankara'dan Izmir'e havayolu ile geciyorum, Saat 13:30 gibi Izmir'deyim oradan Alasehire gecicem. Havayolu ile baska gelecek olan varsa orada bulusup beraber gecebiliriz. Benim emailim berkinyum@gmail.com

Yaniniza neler aliyorsunuz? Ben henuz birsey almadim, cogu kisi hic birsey alma dedi. Sizin edindiginiz bilgiler ne yondedir?

EĞİTİM Birliği
    ULŞ. , PER.OKL. VE EĞT. MRK. EĞT.A. KH. TK./MANİSA ALAŞEHİR

ESAS Birliği
    1'İNCİ MOT. P. TUG. K. YRD. LIĞI TOP. TB. KH. VE KH. HİZ. BL./ SAKARYA ADAPAZARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkinyum

Merhabalar Arkadaslar,

Bende yarin Ankara'dan Izmir'e havayolu ile geciyorum, Saat 13:30 gibi Izmir'deyim oradan Alasehire gecicem. Havayolu ile baska gelecek olan varsa orada bulusup beraber gecebiliriz. Benim emailim berkinyum@gmail.com

Yaniniza neler aliyorsunuz? Ben henuz birsey almadim, cogu kisi hic birsey alma dedi. Sizin edindiginiz bilgiler ne yondedir?

EĞİTİM Birliği
    ULŞ. , PER.OKL. VE EĞT. MRK. EĞT.A. KH. TK./MANİSA ALAŞEHİR

ESAS Birliği
    1'İNCİ MOT. P. TUG. K. YRD. LIĞI TOP. TB. KH. VE KH. HİZ. BL./ SAKARYA ADAPAZARI

Valla ben de bilimum temizlik malzemeleri haricinde birsey almadım. Ama Alasehir de bulabilirsem asker malzemesi satilan bir yer, asker cuzdani ve bikac tane don-atlet almayi planlıyorum...

• Yeni KD olarak geliyoruz. var mı paylaşacağınız bilgiler arkadaşlar?
  • Bende geliyorum.

talanas usta nereye çıktı? Bana 12 NCİ MKNZ.P.TUG.TNK.TB. 1 İNCİ TNK.BL. / AĞRI MERKEZ çıktı.
  • benimde ilk Alaşehir ordan Ağrı. Hayırlı teskereler arkadaşlar
  • turkercan T kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır merkez çıktı usta birliği devrem

7sinin sabahına uçak bileti aldım izmire pegasustan. 74 liraya geldi vergileri falan derken İstanbul'dan. sonrasında artık servis varsa onla yoksa da otobüsle manisaya geçicem. teslim olmadan bi yemek yiyip çay içsem diyorum manisada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 26 Ekim 2013; 0:26:19 >
  • uthgue ağrı merkezmi?

talanas ben Trabzondayım. Ccuma günü İstanbul avcılara, ayın 6 sında Manisaya giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benımde acemılık manısa alasehır /usta agrı bulusup bırlıkte teslım olalım
  • uthgue U kullanıcısına yanıt
    devrem meraba benımde aynı yerler tanısalım bırlıkte teslım oluruuz
  • bende manisa Alaşehir acemi usta birliği Kocaeli edok.
  • Abi hiç bilgi falan paylaşılmamış internette adam gibi. iyidir diyorlar ama hayırlısı artık...
  • bende varım. hepimiz için hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanjemo

bende manisa Alaşehir acemi usta birliği Kocaeli edok.

Devrem acemi ve usta birliği aynı yere çıkmış ikimizede.Tanışalım,görüşelim
    Ömer Barış Ertemfacebook
    Ömer Barış Ertem
    https://www.facebook.com/OmerBarisErtem

omerbaris_1991@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: turkercan

uthgue ağrı merkezmi?

talanas ben Trabzondayım. Ccuma günü İstanbul avcılara, ayın 6 sında Manisaya giderim.

Ağrı Merkez. ama bildiğim kadarı ile dağıtım olacakmış oraya gittiğimizde.
  • var mı peki arkadaşlar giden veya bilen. Nasıl olduğunu ve kısa dönemler için acemiliğin kaç gün olduğunu burada?
  • andore kullanıcısına yanıt
    Benim birader de orada kısa dönem.Askerlik nasıl geçiyor.Adı mümin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

Benim birader de orada kısa dönem.Askerlik nasıl geçiyor.Adı mümin.

toprak mı soyadı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.