Şimdi Ara

352 KD. usta birliği kıbrıs lefkoşa (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
26.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EA1903

Arkadaşlar iç çamaşırı hangi renk olacak açık yeşil mi yoksa koyu yeşil mi

352 KD. usta birliği kıbrıs lefkoşa

sağdaki mi soldaki mi hangi renkten alacaksınız

Soldaki haki renk (açık renk olan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrllhbs34

quote:

Orijinalden alıntı: hyoid

quote:

Orijinalden alinti: emrllhbs34

quote:

Orijinalden alinti: hyoid

telefon va bankamatik bende merak ediyorum nolcak bakalim

garanti,is bankasi,ziraat heryerde bulabileceginiz banka subeleri ve atmleri. Telefonu sikinti etmeyin

39. mknz p tüm 50. p.a 1. mknz p tb. 3. mknz p. b. zma/lefko?a

burasy nerede tam olarak :) telefonu nasyl sykynty etmeyelim ya napycaz

50 alay nerde bilmiyorum tam olarak :)) Kıbrısta heryer telefon hatta tr den daha fazla rahat sınıtı yapma,

teşekkür ederim :) deniz göreceğimiz bi yer olsa bari :)

• 39'UNCU MKNZ.P.TÜM. 50'NCİ MKNZ.P.A. 1'İNCİ MKNZ.P.TB. 1'İNCİ MKNZ.P.BL. (ZMA)/LEFKOŞA
    burası denize yakın mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilsen

arkadaşlar kıbrısla ilgili güzel şeyler okumuyorum. sıracılık çok yapıolarmış. bide topçuysan hiç iyi değil dedi eski bi astek arkadaş. o da oraya giden astek arkadaşlarından öğrenmiş. benim ACEMİ: BURDUR USTA: 39'uncu mknz p. tümen 39'uncu top. 1'inci top. tb 1inci 105/24,5 mm.lik çek. ob. bt. Lefkoşa

Benim 331. dönemde asteğmen olarak görev yaptığım yere gidiyorsun tam olarak. Oradaki komutanlar da tamamen değişti tabi. Ama sorun olursa cevaplayabilirim.

Kıbrıs içinde şunu söylüyebilirim bazı yerler çok iyi, bazı yerlerde çok kötü. Yani kıbrıs iyidir, kötüdür diye önyargı ile gitmeyin. Ben en iyi yerde (Kapalı Maraş) ta da yaptım bir kısmını, en kötü yerde de (Erdemli köyü). Tabi komutanda önemli etken burada.

Su sıkıntısı var. Hele yazın çok oluyor. Yazın çok sıcak bir havası var. Ama akşamları ilginç bir şekilde çok soğuk.

• BLaCKSouL1903 B kullanıcısına yanıt
    Bende merak edyorum bunu
  • Eğitim Birliği 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ

Esas Birliği 14'ÜNCÜ ZH.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL./LEFKOŞA

Benim en yakın iki arkadaşım birer yıl arayla kıbrıs'ta yaptı askerliğini. O ikisi de kıbrısa düşünce dedim kesin ben de düşerim ve öyle de oldu :) Sıkıntılı bir yer olduğunu söylediler, birisi köyde yapmış, diğeri de sanırım benimde aynı tugay'da. Yanlış bilmiyosam rum kesimi ile komşu olduğumuz için her an savaş çıkabilir gibi durumdan ötürü spor biraz yoğun geçiyomuş :) Temizlik ve su sıkıntısı da varmış. Kısmet biter gider inşallah.

Ben sahra hizmet birliğindeyim, orada olan başka biri var mı ben göremedim. Bir de bilgisi olan var mı? Sanırım yiyecek, içecek, giyecek, marangozluk, boya badana her türlü hizmeti bu birlik sunucakmış ve biraz da sıkıntılı bir yermiş diye duydum.
  • valla burduru falan unuttum ben sanki direk kıbrısa gitcekmiş gibiyim
  • 39'UNCU MKNZ.P.TÜM. 50'NCİ MKNZ.P.A. 2'İNCİ MKNZ.P.TB. 2'ÜNCÜ MKNZ.P.BL. LEFKOŞA, arkadaşlar anlaşılan bu bölüğe benden başka gidecek olan yok herhalde, aynı yer olan varsa mesaj atsın.... herkese iyi geceler
  • Selam

Eğitim Birliği: 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ ANTALYA MERKEZ
    Esas Birliği: K.T.K.A. KOMUTANLIĞI MEBS TK./ KIBRIS LEFKOŞA
    Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    Statü: KISA DÖNEM ER
    Sınıf: MUHABERE

Var mı arkadaşlar aynı olan ? :)
  • Eğitim: 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ
    Esas: 39'UNCU MKNZ.P.TÜM. 49'UNCU P.A. 1'İNCİ P.TB. 2'NCİ P.BL./LEFKOŞA

şimdiden herkese hayırlı teskereler.
    kıbrıs ile duyumlarım 3 aşşa 5 yukarı hep aynı şeyler. farklı olarak kıbrısa gidenler de adaya özgü bir sivrisinekten ötürü tavuk hastalığı diğer adıyla tatarcık hummasının yaygın olarak görüldüğü. ne oranda doğrudur orasının net bilemiyorum ama
  • selam arkadaşlar

Kıbrısı konuşa konuşa burdura gitceğimizi unuttuk. naptınız burdur işini saat kaç gibi teslim olacaksınız? izmirden geliyorum ve otobüslerin saati yüzünden heralde 15:30-16 gibi teslim olucam galiba. bu arada izmirden gelen var mıydı?
  • aynen ya sanki burdura gitmicekmişim gibi yada gidip geri gelcekmişim gibi sanki hiç düşünmedim burduru:) ankaradan gideceğim ben 3 gibi falan teslim olmayı düşünüyorum.
  • Hepinize merhaba devrelerim,

Eğitim Birliği : 3'ÜNCÜ P.EОT.TUG. 58'İNCİ P.EОT.A.K.LIОI KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ

Esas Birliği : 39'UNCU MKNZ.P.TÜM. 50'NCİ MKNZ.P.A. 1'İNCİ MKNZ.P.TB. 2'NCİ MKNZ.P.BL. (ZMA)/LEFKOŞA

İmzalarınıza baktım. Bazı arkadaşlarla acemi birliğimiz de aynı. Ben 14 Ağustos'ta saat 17.00'e doğru teslim olacağım. Adım İbrahim. Orada görüşmek dileğiyle.

Onun haricinde "KH. VE KH.HİZ.BL." ve "(ZMA)" ne demek bilen var mı ?
  • arkadaşlar iletişim icin orda turkcell ve telsim varmış onlardan alınabiliyomuş. tavuk hastalığına da dikat yeni bilgiler edinilirse paylaşılacaktır. bu arada yemin töreni cuma günü olurmuş oda %90 14 eylül olur
  • Arkadaşlar acemiye giderken yanımızda ne getirelim? Var mı bu konuda bilgisi, deneyimi olan?
  • tertipler az kaldı günler şimdi çok hızlı geçiyor konu komşu akraba gezen var mı bide 15 inde teslim olcak var mı?
  • iyi geceler arkadaşlar 14nde ankaradan kamil koç sabah 9 arabasına bılet aldım. var mı ankaradan binecek?
  • Eğitim Birliği 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ

Esas Birliği 39'UNCU MKNZ.P.TÜM. 49'UNCU P.A. 4'ÜNCÜ P.TB. 2'NCİ P.BL./GÜZELYURT

ekleyin arkadaşlar tanışıp kaynaşalım gitmeden, eğitim birliğimiz genelde aynı zaten özellikle usta birliği aynı olan varsa görüşelim :)
  • emq19 E kullanıcısına yanıt
    Gel bakalım has torun karargaha düştün şanslısın :D 351KD
  • paşa59 P kullanıcısına yanıt
    Şu anda aşırı sıcaklar var.39-39 a düşenler bana yazsın yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.