Şimdi Ara

352 KD. usta birliği kıbrıs lefkoşa (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
26.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen öyle daha önce akrabalar bedelli askerlik yapmışlardı onların yemin töreni için gitmiştim burdura. küçük bir il. içinde uzun bir ana cadde var. sonunda da kışla var :D dolmuşa minibüse gerek kalmaz :D dilsen arkadaşın dediği gibi.
  • Ayrıca Adım Emrullah Kaptı. İngilizce Öğretmeniyim. Yarın koğuş arkadaşı olabiliriz. bütün tertiplerime iyi geceler hayırlı teskereler. :D
  • tarik-07 T kullanıcısına yanıt
    TARİK KARDEŞİM SEN KIBRISLILARI TÜRK SAYMIYORMUSUN :D ONLARDA TÜRK BİLGİNE YANLIS YAZDIN SANIRIM :) KIBRISLILARIN TÜRKLERİ SEVMEMESİ DİYON KIBRISLILAR ZATEN TÜRK :)
  • 28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB.KH. VE KH.BL. MEBS TK. / LEFKOŞA / LEFKOŞA gençler bunun türkçesini ve yerini bilen varmı yardımcı olunuz inşallah birdaha kıbrısa gitmem diyordum ama askerlikte oraya çıktı28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 230 UNCU MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB.KH. VE KH.BL. MEBS TK. / LEFKOŞA / LEFKOŞA gençler bunun türkçesini ve yerini bilen varmı yardımcı olunuz inşallah birdaha kıbrısa gitmem diyordum ama askerlikte oraya çıktı.
  • AdıBİROLSevk Bitiş05/11/2015SoyadıYÜKSELCelp DönemiKASIM 2015Eğitim BirliğiMEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARACelp Grubu1Esas Birliği39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 49 UNCU P.A. 2 NCİ P.TB. 3 ÜNCÜ P.BL. / GÜZELYURT / GÜZELYURTKuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIStatüKISA_DÖNEM ERSınıfPIYADE
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.