Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısmetse Kasıma gideceğim yaz hocam benide...

Okul: Anadolu Üni - Kamu Yönetimi
    Kütük: Konya
    İkamet: Konya
    okul: anadolu üni işletme
    kütük: kırklareli
    ikamet:istanbul

bu hafta resim çekileceğim haftaya pazartesi şubeye gidiyorum.
  • Beyler kısa dönem er olarak 2 gruba ayrılmış sınıflar var diyelim ki biz aralık 16 - 18 de gittik terhis süremizde buna paralel olarak 1 ay gecikiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım2013

Beyler kısa dönem er olarak 2 gruba ayrılmış sınıflar var diyelim ki biz aralık 16 - 18 de gittik terhis süremizde buna paralel olarak 1 ay gecikiyor mu ?

aynı şekilde 1 ay gecikmesi olası çünkü görev yapman gereken gün sayısı sabit
  • kasım2013 K kullanıcısına yanıt
    e doğal olarak herkes aynı süre yapacak izin kullanmassan 155 sayacan
  • arkadaşlar askerlik işlemlerini yaptıran varsa, aile hekimi muayenesi nasıl oluyor bilgi verebilir mi?

boy kilo söyleyip imza mı attırıyoruz yoksa ölçüm vs inceliyor mu?

tşk.
  • sevk öncesi işlem nedir ? 1-30 eylül arası
  • nxtrs N kullanıcısına yanıt
    bişeyin varmı dıyor sonra göz için bi yazı okutuyor sorun yoksa elverıslıdır yazıyo
  • E-HDI E kullanıcısına yanıt
    bilgi güncelleme falan dıplomayla gıdıyosun ıste sanırım kısa mı uzun mu ıstıyon dıye soruyolar
  • dreamwalker kullanıcısına yanıt
    bu aşamada askerlik şubesine erken gidip meseleyi halledenlerin bir avantajı olur mu dersiniz ?
  • kasım2013 K kullanıcısına yanıt
    onu bilemiyorum zaten yeni uygulandığı için sistem pek bir bilgi de yok ortada ancak ben yine de şansa bağlı olacağını düşünüyorum neticede bütün başvuruları toplayıp sonra uzun/kısa ve gidiş tarihleri belirlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Bilgisayar mühendisi olarak geçen hafta mezun oldum. 8 Ekim 2012'den bu yana özel sektörde yarı zamanlı çalışıyorum.
    Askere gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yakınlarım ve bir takım arkadaşlarım bir an evvel git gel derken şirketteki arkadaşlarım ve yöneticilerimin bir kısmı işinde orta seviyeye gel öyle gidersin, gitmek için acele etme diyor. Bir o yana bir bu yana gidip geliyorum. 15 ağustosa kadar nasıl karar vereceğim bilemiyorum ama listeye beni de yazın gitsin.

Bu arada yakınınızda bilgisayar mühendisi mezunu olarak askere giden var mı arkadaşlar ? Uzun/kısa dönem şansı ile gittiğim yerde bana verilebilecek görevler ne olabilir bu konudaki bilgileri merak ediyorum.

Kardeşim ben de bilgisayar mühendisiyim. 349. Kısa dönem (2012 aralık) celbiyle gittim ve şükür bitti.
    Bilgisayarcılara (öğretmen-mühendis farketmez) genellikle yazıcı gözüyle bakarlar. Ancak şöyle bir durum var ki her kışlada ortalama 2 yazıcı olur. Bunlardan biri kısa dönem diğeri uzun dönemdir.
    Senden başka biri varsa şans %50 'dir.

Gidip gitmemen konusunda ise; sana asla git demem, ve git diyenleri de dinlememeni tavsiye ederim. Zira derdini sıkıntısını sen çekeceksin onlar değil. Arkadaşların da doğru söylemiş, biraz uzmanlaş biraz da sıkıl ondan sonra
    olabilir.
    Ayrıca askerlikle ilgili düzenlemeler hala devam ediyor. Onlar netleşene kadar beklemen daha iyi.
    Gittim döndüm 1 ay geçti, ne operasyon oldu ne terörist saldırdı buna rağmen hatırladıkça hala moralim bozulur.

• beni de ekleyin arkadaşlar.

İşlemleri hallettim 1-30 eylül de guncellemeye gidecegim.

Yas: 29
    Okul : AOF İşletme Fak.
    Kütük : K.çekmece
    İkametkah : İstanbul
  • Yaz başkan yazz

Okul: Anadolu Üni. İşletme
    Kütük: Erzincan
    İkamet: İstanbul
  • Beyler bugün askerlik şubesine gittim. Fakat yökün yeni uygulaması yüzünden asker yoklama kaçağı gözüküyormuşum.... Şubeme yazı gönderdiler o nedenle bugün işlerim olmadı gidecek arkadaşlara tavsiyem son günleri beklemeden gidin işlemlerinizi yapın şu an yoğunluk fazla yok vede malum tam tatil sezonundayız izne çıkıcak memurlarıda düşünerek erken hallediniz bence işlerinizi. Karar sizin son güne kalıp kendinizi zora sokmayın derim kolay gelsin hepimize.......
  • arkdaşlar allah rızası için bi yardım edin.. öğretmenlik mezunuyum.. bu atama durumları malum bıktım şu kpss den.. asteğmen olarak gidip kalma şansım varmı askeriyede.. net bi bilgi bulamadım.. askeriyede kalma kaktı yok öyle bişey deniyor.. cavaplarınız için sağolun
  • emre1417 E kullanıcısına yanıt
    Net bilgi askerlik şubesinden al bence burdaki çoğu insan gitmek üzere olan insanlar çünkü ama genede sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1417

arkdaşlar allah rızası için bi yardım edin.. öğretmenlik mezunuyum.. bu atama durumları malum bıktım şu kpss den.. asteğmen olarak gidip kalma şansım varmı askeriyede.. net bi bilgi bulamadım.. askeriyede kalma kaktı yok öyle bişey deniyor.. cavaplarınız için sağolun

Sınav var sözleşmeli subaylık sınavı.Asteğmenlik herkese çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fumebjk

beni de ekleyin arkadaşlar.

İşlemleri hallettim 1-30 eylül de guncellemeye gidecegim.

Yas: 29
    Okul : AOF İşletme Fak.
    Kütük : K.çekmece
    İkametkah : İstanbul

Kardeş hayırlı olsun verem savaş dispanseri istedilermi?
  • Arkadaşlar verem savaş dispanseri istiyorlarmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.