Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hayır.
    aile hekimine gidiyorsun boyunu kilonu ameliyatları falan soruyor.5 dk surmuyor işlemler.
  • Arkadaşlar selamlar;
    Nasipse ben de Kasım Celbiyle gitmeyi düşünüyorum. Aralık sonuna kadar tecilim var ancak 2014 yazını kaçırmak istemediğim için gidiyim dedim.

Küçük bir sorum var,
    Artık sınavı kaldırdılar isteğim tabiki kısa dönem şimdi işimiz tamamen şansa mı kaldı bizim ?? Bilgisayar ortamından ne gelirse mi ??

Lisans: Endüstri Mühendisliği/DEÜ
    Yüksek Lisans: Finans Ekonomisi/İEÜ
    Kütük:İzmir
    İkamet:İzmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brscnzr -- 27 Haziran 2013; 15:06:25 >
  • Ben de Ağustos celbine gitmek istiyordum ama yeni mezun oldum artık Kasım celbine kaldık sanırım.Pazartesi günü askerlik şubesine gidip işlemlerimi yaptırmayı düşünüyorum. 4 ay boşu boşuna geçecek. 4 ay sonra askere gidecek olan adama kimse iş vermez.
  • Bu arada beni de listeye ekleyin arkadaşlar:

Berber Floyd - Anadolu Üniversitesi - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - Bursa
  • Açık Öğretim İşletme İstanbul yaş 25 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilus

quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Bilgisayar mühendisi olarak geçen hafta mezun oldum. 8 Ekim 2012'den bu yana özel sektörde yarı zamanlı çalışıyorum.
    Askere gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. Yakınlarım ve bir takım arkadaşlarım bir an evvel git gel derken şirketteki arkadaşlarım ve yöneticilerimin bir kısmı işinde orta seviyeye gel öyle gidersin, gitmek için acele etme diyor. Bir o yana bir bu yana gidip geliyorum. 15 ağustosa kadar nasıl karar vereceğim bilemiyorum ama listeye beni de yazın gitsin.

Bu arada yakınınızda bilgisayar mühendisi mezunu olarak askere giden var mı arkadaşlar ? Uzun/kısa dönem şansı ile gittiğim yerde bana verilebilecek görevler ne olabilir bu konudaki bilgileri merak ediyorum.

Kardeşim ben de bilgisayar mühendisiyim. 349. Kısa dönem (2012 aralık) celbiyle gittim ve şükür bitti.
    Bilgisayarcılara (öğretmen-mühendis farketmez) genellikle yazıcı gözüyle bakarlar. Ancak şöyle bir durum var ki her kışlada ortalama 2 yazıcı olur. Bunlardan biri kısa dönem diğeri uzun dönemdir.
    Senden başka biri varsa şans %50 'dir.

Gidip gitmemen konusunda ise; sana asla git demem, ve git diyenleri de dinlememeni tavsiye ederim. Zira derdini sıkıntısını sen çekeceksin onlar değil. Arkadaşların da doğru söylemiş, biraz uzmanlaş biraz da sıkıl ondan sonra
    olabilir.
    Ayrıca askerlikle ilgili düzenlemeler hala devam ediyor. Onlar netleşene kadar beklemen daha iyi.
    Gittim döndüm 1 ay geçti, ne operasyon oldu ne terörist saldırdı buna rağmen hatırladıkça hala moralim bozulur.

Yorum için öncelikle teşekkürler ,

Şu geçen 2 gün içinde müdürümden tam zamanlı kadroya geçme teklifi aldım.
    +
    2 adet sap projesine geliştirici olarak ismim yazıldı.

Tüm bu gelişmeleri görmezlikten gelip elimin tersiyle itemedim ve askerlik olayını şahsen başka bir aralık takvimine bıraktım.

Hayırlısı olsun

• Herkese merhabalar arkadaşlar.Foruma daha yeni üye oldum ve ilk bu başlık altına yazmak istedim.Bende bugün gidip işlemlerimi hallettim ve artık kasım ayının gelmesini bekliyorum :)

Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

Barbar88--Anadolu Üniversitesi--İşletme--İstanbul
  • akşam güncelleme yapacağım
  • benimde işlemler bitti kasımı beklicez artık
    Lisans: iktisat hacettepe
    Yüksek Lisans: finans hcttp
    Kütük:konya
    İkamet:ankara

haydi bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diplomami aldim ancak henuz basvurumu yapmadim. Merak ettigim bir kac soru var. Agustosa gitme sansimiz var mi? İlk sayfada erken sevk filan yaziyor. ona takildim. 1. grup mu 2. grupmu gidecegimize nasil karar veriliyor? En kisa zamanda gitmek istiyorum. Birde basvuruda verdigimiz fotoraf son 6 ayda cekilmis olmasi mi gerekir? Basvuru islemleri kac saat suruyor? Sorularima cevap verirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyin baya kalabalık olduk şimdiden listede güncellensin artık (:
    Yas: 26
    Okul : AOF Kamu yönetimi
    Kütük : Balıkesir
    İkametkah : İzmir
  • Arkadaşlar erken sevk için başvurumuzu yaptıktan sonra mı muayene oluyoruz?
    Bir de bu muayeneyi nerde ve nasıl yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Diplomami aldim ancak henuz basvurumu yapmadim. Merak ettigim bir kac soru var. Agustosa gitme sansimiz var mi? İlk sayfada erken sevk filan yaziyor. ona takildim. 1. grup mu 2. grupmu gidecegimize nasil karar veriliyor? En kisa zamanda gitmek istiyorum. Birde basvuruda verdigimiz fotoraf son 6 ayda cekilmis olmasi mi gerekir? Basvuru islemleri kac saat suruyor? Sorularima cevap verirseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arka sayfada yazdık zaten arkadaşım işlemlerin nasıl olduğu ve ne kadar sürdüğünü.
    Ağustos'ta gitme şansın yok maalesef. Grupları onlar belirliyor tabii ki, erken başvuru ile ilgisi olabilir belki öyle tahmin ediyorum, başka neye göre ayıracaklar ki.
    Yani ne kadar erken başvurursan o kadar iyi olur bence.
  • Haziran sonu mezuniyet transkriptini alanlar çoktan askerlik havasına girmiş görünüyor...

Kasım celbine kaldık diyelim...Bu haziranda mezun olupta askerliği aradan çıkartmak isteyenler için kpss sorun teşkil ediyor özellikle çiftli yıllarda kpss girmeyi düşünen mühendisler için vakit kalmıyor git gel yapınca(nasip olursa hayırlısı diyelim)...Bu konuda tam teşkilatlı plan yapan var mıdır henüz ?

durum malumunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murc-i -- 28 Haziran 2013; 2:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murc-i

Haziran sonu mezuniyet transkriptini alanlar çoktan askerlik havasına girmiş görünüyor...

Kasım celbine kaldık diyelim...Bu haziranda mezun olupta askerliği aradan çıkartmak isteyenler için kpss sorun teşkil ediyor özellikle çiftli yıllarda kpss girmeyi düşünen mühendisler için vakit kalmıyor git gel yapınca(nasip olursa hayırlısı diyelim)...Bu konuda tam teşkilatlı plan yapan var mıdır henüz ?

durum malumunuz...

askerde çalışacaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

quote:

Orijinalden alıntı: murc-i

Haziran sonu mezuniyet transkriptini alanlar çoktan askerlik havasına girmiş görünüyor...

durum malumunuz...

askerde çalışacaz artık

aranan ders ortamı bulundu

• 353. dönem de gideceğim askere. ancak bu konu cok erken olmuş ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkikarahan

353. dönem de gideceğim askere. ancak bu konu cok erken olmuş ya:)

sistem değişti kimsenin birşeyden haberi yok, bu konu çok yardımcı olur kasımda gideceklere
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.