Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atarsa 1 atmazsa kendi bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eve geleli 10 gün oldu siz hala şafak mı sayıyosunuz:D
  • Merhaba sivil hayat. Ben geldim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende bugun terhis oldum 3 saat sonra evimde olacagim insallah daha gunu kalanlara da hayirli tezkereler...

• 3 gun yolu olanlar bugun cıkıyor da daha once cıkanlar nasıl cıktı anlamadım la ben

neyse herkese hayırlı olsun bizim de yarın son gunumuz sag salim gidelim de baska bir sey istemem..
  • sizden sonraki donemlere -354,355,356- nazaran en yogun ve aktif donem olan 353'u kutluyorum.
  • Şafak : 45

• quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Şafak : 45

adammı öldürdün hocam :) 43 değilmi ? Yol izni?

• Bitti cok sukur, yarın sabah eve dönüş yolu... Inanilmaz bir duygu, her erkeğe nasip olur insallah.

• Arkadaşlar hepinize selamlar 353 KD olarak bu sabah evime sağ sağlim geldim ve ilk sivil günümü geçirdim hepinizin yolu açık olsun asıl iş şimdi başlıyor
  • Asıl Askerlik asıl şimdi başlıyor

Uzun zaman sonra ilk defa akşam dışarı çıktım. Çok farklı bir duygu. Özlemişim akşam gezmelerini. Çok şükür bu günleri de görmek nasip oldu

• attarsa dogan gunes ... uyku uyuyamiyorum....

• son saatler
  • Atarsa 4 baska da yok, bugun ilk postayi gonderdik bakalim hadi hayirlisi

• Evine sağlalim dönüp ailesine, sevdiklerine kavuşan arkadaşlarım/tertiplerim hayırlı olsun. Birde benim gibi, acemi birliği Manisa olup, Narlıdere/İzmir e sürgün yiyen arkadaşlar vardır, sonrasında yol sürelerini hakkında yanlış bilgilendir yüzünden Kıbrıs'a gelirken benim gibi 1 gün izin tecavüzünde olanlar da vardır. Neyse, dediğiniz gibi, daha dün gibi asker alışverişinde alınması gerekenler, skypeden kurduğumuz grup, gideceğimiz yerlerin açıklandığı tarihte ki heyecanımız.. Çok şükür sonuna geldik.. Atarsa, batarsa, yatarsa, tutarsa yok artık.. Sadece Doğan Güneş..

Selametle..
  • atarmı tutarmı bılmem ama bunaldım artık 69dan 43e zor ındım bu 43 bıtermı bılmıyorum.sanıyeler yıl gelıyor.

• Bitti cok sükür, eve donus icin ucagimizi bekliyoruz.

• Doğan Güneş
  • Sonunda bitti. Ve evime döndüm. Allah herkese nasip etsin kazasız belasız rahat askerlik yapmayı arkadaşlar. Sırtımızdaki bu yükten de kurtulmuş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 16781679168016811682
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.