Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle gelen arkadaşlar olmazsa olmaz öneriler verirlerse iyi olur gerçekten kısa kısa.

Tuvalet kağıdı, vücut temizliği gibi konularda da :)

Acemiliğe ilaç sokma, ustalıkta yazıcı mı olmak kantinci olmak mı daha iyidir vs.
  • yarın bitiyor sonunda çok şükür ...
  • allaha çok şükür bitti artık darısı en yakında zamanda teskere bekleyenlere
  • Bitiren arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler adana da son haftaya giriyorum hayırlısıyla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun dostlar sira bizde dert etmeyin geciyor gunler az kaldi sona . Safak 42

• Beyler soru ilginc gelebilir ama merak ettim sorayim.

Uzun boylulara yaptirilan farkli bir is, verilen farkli bir gorev vs varmi?
    Bkz: 2.00m

• Çok şükür evimdeyim. Darısı başınıza. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtsnyl

Evine sağlalim dönüp ailesine, sevdiklerine kavuşan arkadaşlarım/tertiplerim hayırlı olsun. Birde benim gibi, acemi birliği Manisa olup, Narlıdere/İzmir e sürgün yiyen arkadaşlar vardır, sonrasında yol sürelerini hakkında yanlış bilgilendir yüzünden Kıbrıs'a gelirken benim gibi 1 gün izin tecavüzünde olanlar da vardır. Neyse, dediğiniz gibi, daha dün gibi asker alışverişinde alınması gerekenler, skypeden kurduğumuz grup, gideceğimiz yerlerin açıklandığı tarihte ki heyecanımız.. Çok şükür sonuna geldik.. Atarsa, batarsa, yatarsa, tutarsa yok artık.. Sadece Doğan Güneş..

Selametle..

Selam Dostum bende Bakım Taburu 1.Bölük te idim :) Aynı kışlada kalıyormuşuz..

Sonunda bitti ve geri geldim bende... :)

• Bitti ve evimdeyim :) Geride kalanlara Allah kolaylıklar versin.
  • 166 gün sonra evdeyiz :)) darısı diğer askerlerin başına
  • buda bitti sonunda.

daha dün gibiydi buralarda sabahladığımız, acaba nasıl olacak acemilik, ustada poşetlere ızdırap oluyorlarmış,komutan bana emir verip yapmazsam ne olur, biz mahkemede subay kategorsinde geçiyoruz, diye yaptığımız muhabetler daha dün gibi aklımda.

ve hayat devam ediyor sanki 6 aylık uykuya dalmışım ve yeniden uyanmış gibiyim. bu sürede aklımın ucundan bile geçirmeyeceğim kıbrısı gördüm, bir çok yer gezdim, bir çok anım oldu, bir çok insan tanıdım, burada konuştuğumuz uzun dönemlerle ilişkiler konusunda da çok sanşlıydım. hepsi çok iyi çocuklardı sohbet muhabbet aramız iyiydi... vs. vs. vs.

artık bitti ve buradayız, darısı şu an askerlik görevini yapanların başına.
  • bitti beyler bittii darısı orda kalanlara
  • Herkese hayırlı olsun bitirdik sonunda.
  • 42 gün sonra 2. Gruplar olarak biz de bitireceğiz inşallah :) başta 42 gün bekle sonda 42 gün bekle bu ne yav :) suçumuz neydi bizim. . .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EWET ARKADAŞLAR beş altı ay sonra tekrar sizinleym sonunda bitti askerlik ulenn. darısı artk gdecek arkadaşların başına. ÖZGÜRLÜKK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

42 gün sonra 2. Gruplar olarak biz de bitireceğiz inşallah :) başta 42 gün bekle sonda 42 gün bekle bu ne yav :) suçumuz neydi bizim. . .

lanet 42gun

• 42 mi öyle şafak mı olur ya
  • Çok rahat bi askerlik geçirdim. Nasıl bitti anlamadım. Darısı gitmeyenlerin başına.
  • Bitti ya la

• bir gün gelecek bir gün bitecek rüyadan uyandık 168 günlük rüya...
  • 
Sayfa: önceki 16791680168116821683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.