Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bitti biter mi dedik o kadar rüya gibi geldi geçti peki askerlik şubesine gitmek gerekiyor mu tmi bitince ???

• arkadaşlar teskereyle askerlik şubesine gidip askerliğim bitmiştir demek gerekiyormu ???
  • arkadaşlar teskereyle askerlik şubesine gidip askerliğim bitmiştir demek gerekiyormu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

atarmı tutarmı bılmem ama bunaldım artık 69dan 43e zor ındım bu 43 bıtermı bılmıyorum.sanıyeler yıl gelıyor.

Kanka biter biter hatırlar mısın gitmek için gün saydığımızı şimdi de gelmek için 40 sayıyoruz :D

aynen oyle aga gectı yedık sayılır.atarsa 38 zoruna gıtmesın torun uzun donemlerle takıla takıla kısa donemlıgım kalmadı.tek kısa donemım gıtmeden gelse barı bırtane kısa donem.

• Atarsa 38 sonunda otuzlara da indik Allaha şükür.

• Askerlik mi? Oda ne :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimize geçmiş olsun, hala şaka gibi geliyor evde uyanmak. o kadar kopmuşum ki dünyadan herşey yabancı, yeniden doğmuş gibi hissediyorum
  • 352 lerin torunlar gelin. Safak atmiyor.safak 110 dedigini dun gibi hatirliyorum. 5 gundur evimdeyim. Orda zaman gecmiyo gibi geliyo ama suan dusunuyorum da ne cabuk gecmis diyorum

• Askerliğiniz bitti niye takılmıyonuz burda halen

• Biz TMİ deyiz ya şimdi halen askeriz aslında biraz müze mi gezsem ne yapsam beleşe İst 'da gezdim bide Eskişehir ;'de gezeyim
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    müze gezme olayı nedir ya onu bilmiyorum?
  • 12den sonra atarsa 37 :)))

• Dedeler, atalar... :) ya şöyle yedek subaylar için askere giderken prosedürler nedir? Son teslim olma tarihi seon sevk tarihi denen şey midir? Branş 64 nanesi de ne ola? Acemiliğe giderken telefon götürülür mü? Niçin bazılarının eğitimi 1 ay bazılarının 2.5 ay? 1 ay olursa meslek kurası mı demek? Bu tip sorulara cevap vererek bizi bu bilinmezlikler yumağından kurtarark kısa günün karı bonus sevap kazanacak bir babayiğit yok mudur acaba?
  • Atarsa 37,

bit be bit
  • Sonunda bitti, evde geçirdiğim ilk gece 3-5 defa uyandım kendimi hâla koğuşta ranzada sanıyorum falan sabah 6da kalktım gene ama baktım evdeyim tekrar yattım uyuyamadım, sivil yaşama alışmak zor olacak gibi.
  • adamlar bitirdi biz hala şafaklarda
    atarsa 36 pek yakında istanbul
    bursa ışıklardan selamlar...
  • Arkadaşlar sonunda ben de bitirdim. 5 gün izin kullanmıştım ve bugün evime döndüm ve kurtuldum. Darısı diğer arkadaşların başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar sonunda ben de bitirdim. 5 gün izin kullanmıştım ve bugün evime döndüm ve kurtuldum. Darısı diğer arkadaşların başına.

Şimdi olsanız yine o 5 günlük izni kullanır mıydınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar sonunda ben de bitirdim. 5 gün izin kullanmıştım ve bugün evime döndüm ve kurtuldum. Darısı diğer arkadaşların başına.

Şimdi olsanız yine o 5 günlük izni kullanır mıydınız ?

Evet kullanırdım çünkü izindeyken 10 gün rapor almıştım. Toplamda 17 gün tatil yapmış oldum sadece 5 gün uzadı. [ Hem o izni de kullanmam gerekiyordu bazı durumlardan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 26 Nisan 2014; 20:50:45 >
  • 
Sayfa: önceki 16811682168316841685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.