Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamiro

müze gezme olayı nedir ya onu bilmiyorum?

Askerlere müzeler ücretsiz hocam sıra bile beklemeden girebilirsiniz.

İstanbulda kapıda yüzlerce kişi sıradayken VIP gibi geçtik bilet kuyruğunu
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    bana hiç olmadı yahu bu olay , direk sivile adapte oldum hatta askere gitmedim sanki hiç hatrlamıyorum. Ama annem birgün hadi içtimaya diye uyandırdı beni , bi an nevrim döndü of ya yine mi içtima diye bi kalktım evdeyim
  • leonardousta L kullanıcısına yanıt
    Suan bir astegmen olarak sorularına yardımcı olabılırım aynı donemde gıttıgım arkadaslar bıtırmıs herkese gecmıs olsun darısı 6 ay sonra bana..
  • tosbağa-50 T kullanıcısına yanıt
    eyvallah üstadım da işte sorularımı yazmıştım zaten. başka sorum yok, cevap verebilirsen makbule geçer :)
  • Oh be sonunda bitti. Darısı askerde olan arkadaşlarımın başına...
  • atarsa 35 , az kaldı hissediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

atarsa 35 , az kaldı hissediyorum :)

2 hazıranda bıtıyor ya bunlar yolda vermesı gerekmıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bugün itibariyle askerlik biter şükürler olsun :)

• Ve bitti bugün evimdeyim... Allahıma şükürler olsun...
  • Yarin memleketime dusmenin sevinci var 😊 atarsa 35

• hepimize geçmiş olsun tertipler bitirdik valla
  • Canım bu aralar çok sıkkın. Saçma bir olay yüzünden geçenlerde tutanak yedim 1 hafta çarşı cezası aldım. Geçenlerde komutan iştimada aldığınız çarşı cezaları bile terhis mi durum belgesine mi işleniyor dedi. Yarın bir gün işe girerken bakalar sıkıntı olur dedi. İyice keyfim kaçtı. Alt tarafı 1 hafta çarşı cezası aldık. Var mı böyle birşey? Teskereyi alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • arkadaslar 355. dönem askerlerdenim. sormak istedigim bisey var. Sizler dede oldugunuzdan bilirsiniz. sülüsü aldim. 5-9 mayıs arasi sevk tarihi yazior. Subedeki bayan 8 mayıs da teslim ol dedi. Simdi 5 mayısda teslim olursam. Erken mi cıkarım askerden yoksa birsey fark etmiyor mu?
  • Arkadaşlar bir kaç ay önce saçma sapan bir olay yüzünden tutanak yedim ancak savunma yazmama rağmen 1 hafta çarşı cezası yedim. Geçen iştimada komutan alınan çarşı cezaları dahil terhis belgesine işlenir dedi. Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa korkutmak amaçlı mı söylemiştir?
  • Şfk:35 vakit çok yavaş geçiyor sanki.
  • Nihayet askerlik engeli ortadan kalktı.1 haftadır evde uyanıyorum.Darısı diğer askerlerimizin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Arkadaşlar bir kaç ay önce saçma sapan bir olay yüzünden tutanak yedim ancak savunma yazmama rağmen 1 hafta çarşı cezası yedim. Geçen iştimada komutan alınan çarşı cezaları dahil terhis belgesine işlenir dedi. Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa korkutmak amaçlı mı söylemiştir?

korkutmak amaçlı söylenmiş. çarşı cezaları vb. askerlik sürenizi etkilemez. mahkeme kararıyla alınan cezalar mesela ilave hizmet süresi vb. bunlar askerlikten sayılmayan süreler olarak geçip hizmet sürenize bu süreler ilave edilir ve terhis belgesine işlenir. zaten mahkemelik olduysan sivildeki adli sicil kaydınada işlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratakca123321

arkadaslar 355. dönem askerlerdenim. sormak istedigim bisey var. Sizler dede oldugunuzdan bilirsiniz. sülüsü aldim. 5-9 mayıs arasi sevk tarihi yazior. Subedeki bayan 8 mayıs da teslim ol dedi. Simdi 5 mayısda teslim olursam. Erken mi cıkarım askerden yoksa birsey fark etmiyor mu?

enayilik etmiş olursun geç kalmadığın sürece erken gitmenin bir faydası yok. geç gelirsen geç çıkarsın ama erken geldin erken git diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Arkadaşlar bir kaç ay önce saçma sapan bir olay yüzünden tutanak yedim ancak savunma yazmama rağmen 1 hafta çarşı cezası yedim. Geçen iştimada komutan alınan çarşı cezaları dahil terhis belgesine işlenir dedi. Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa korkutmak amaçlı mı söylemiştir?

353.dönem yazıcıydım rahat ol hiçbirşey yazmayacak terhis belgende
  • ultrAslan99 kullanıcısına yanıt
    3 kere tutanak yedim, sonuncusunda 3 hafta carsim kitlendi ama terhis belgesinde bir sey yazmiyor, rahat ol.
  • 
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.