Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16831684168516861687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerlik bitmiş biteli 1 hafta olmuş sivilde zaman hızlı akıyo
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim
  • konuya ilgi git gide azalıyor gibi
  • merhabalar ben psikologum askere gitmeyi düşünüyorum bizler kısa dönemmi yapıyoruz uzun dönemmi kesin bilgisi olan varsa yazabilirmi. birde gitmek istesem nezaman basvurmam gerekiyo 2014 alımları hangi aylarda ?? teşekkürler
  • ozer2855 kullanıcısına yanıt
    dostum senin isteğine ve tsknın ihtiyacına göre değiişir kısa dönem ya da yedek subay olarak yapman..celp dönemleri yılın 2-5-8-11'nci aylarında..DEtaylı bilgiyi asalın sitesinden bulabilirsin ya da ara bi şubeyi onlar bilgilendiririler seni
  • Sivilde zaman çok çabuk geçiyor.Eve geleli 10 gün olmuş ne çabuk geçmiş.Askerlik bitince ksd askerliğin ne kadar çabuk bittiği anlaşılıyor.Teskere alıp eve dönmek çok güzel.Darısı tüm askerlerin başına
  • atarsa 32, başkada yok..vuuu :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safak dogan gunes.baska da yok. 353-KD

• öyle şafak mı olur ya
  • 353 kasım celbinin askerliği ne zaman bitiyor arakdaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Arkadaşlar bir kaç ay önce saçma sapan bir olay yüzünden tutanak yedim ancak savunma yazmama rağmen 1 hafta çarşı cezası yedim. Geçen iştimada komutan alınan çarşı cezaları dahil terhis belgesine işlenir dedi. Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa korkutmak amaçlı mı söylemiştir?

korkutmak amaçlı söylenmiş. çarşı cezaları vb. askerlik sürenizi etkilemez. mahkeme kararıyla alınan cezalar mesela ilave hizmet süresi vb. bunlar askerlikten sayılmayan süreler olarak geçip hizmet sürenize bu süreler ilave edilir ve terhis belgesine işlenir. zaten mahkemelik olduysan sivildeki adli sicil kaydınada işlenir.

aynen korkutmak için söylemiş ek olarak disiplin mahkeme cezaları sicile işlenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

353 kasım celbinin askerliği ne zaman bitiyor arakdaslar?

4 mayıs yani bu pazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayon

Sivilde zaman çok çabuk geçiyor.Eve geleli 10 gün olmuş ne çabuk geçmiş.Askerlik bitince ksd askerliğin ne kadar çabuk bittiği anlaşılıyor.Teskere alıp eve dönmek çok güzel.Darısı tüm askerlerin başına

gerçekten sanki sivilde zaman daha hızlı akıyormuş gibi
  • Şafak Doğan Güneş
  • 353.donem arkadaslari cok özlüyoruz sagolsublar iyi cocuklardi. Az kaldi grliyoruz bizde

• beyler bugün itibariyle kasım celbinde gidenlerin askerliği bitmiş oluyor. peki benim bir sorum olacak. bize verilen terhis belgesi ile askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

353 kasım celbinin askerliği ne zaman bitiyor arakdaslar?

4 mayıs yani bu pazar

saol ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pacmania

beyler bugün itibariyle kasım celbinde gidenlerin askerliği bitmiş oluyor. peki benim bir sorum olacak. bize verilen terhis belgesi ile askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilir mi?

6 ay sonra ilkkez bu konuya yazıyorum vay be

Evet artık askerliğimiz bitti. Bize verilen terhis belgesiyle askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor. Bu iş bitsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

beyler bugün itibariyle kasım celbinde gidenlerin askerliği bitmiş oluyor. peki benim bir sorum olacak. bize verilen terhis belgesi ile askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilir mi?

6 ay sonra ilkkez bu konuya yazıyorum vay be

Evet artık askerliğimiz bitti. Bize verilen terhis belgesiyle askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor. Bu iş bitsin artık

dostum yoklama kalktı artık gitmene gerek yok. birliğin terhis dosyanı şubeye gönderiyor ve iş bitiyor.

• quote:

gerek yok dostum bu kanun askerlil sürelerinin düşmesiyle değişti zaten

quote:

Yedeklik yoklaması ve terhis kaydı yaptırma yükümlülüğü, 6318 sayılı Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunla düzenlenerek yürürlükten kaldırılmıştır.Bu kapsamda yedeklik yoklaması ve terhis kaydı yaptırma yükümlülüğü bulunmamaktadır.

bkz.http://www.msb.gov.tr:85/

• 
Sayfa: önceki 16831684168516861687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.