Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: 2pacmania

beyler bugün itibariyle kasım celbinde gidenlerin askerliği bitmiş oluyor. peki benim bir sorum olacak. bize verilen terhis belgesi ile askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilir mi?

6 ay sonra ilkkez bu konuya yazıyorum vay be

Evet artık askerliğimiz bitti. Bize verilen terhis belgesiyle askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor. Bu iş bitsin artık

dostum yoklama kalktı artık gitmene gerek yok. birliğin terhis dosyanı şubeye gönderiyor ve iş bitiyor.

Vallami diyon? Ustumdeki yuk kalkti valli.

Işe girerken terhis olurken verilen belgeyimi kullancaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

quote:

beyler bugün itibariyle kasım celbinde gidenlerin askerliği bitmiş oluyor. peki benim bir sorum olacak. bize verilen terhis belgesi ile askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor mu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşabilir mi?

6 ay sonra ilkkez bu konuya yazıyorum vay be

Evet artık askerliğimiz bitti. Bize verilen terhis belgesiyle askerlik şubesine gitmemiz gerekiyor. Bu iş bitsin artık

dostum yoklama kalktı artık gitmene gerek yok. birliğin terhis dosyanı şubeye gönderiyor ve iş bitiyor.

Vallami diyon? Ustumdeki yuk kalkti valli.

Işe girerken terhis olurken verilen belgeyimi kullancaz?

tabiki e devlet den askerlik durum belgesi sorgulama var ama büyük ihtimalle dosyanın şubeye ulaşması ve işlemlerin yapılması 1 ayı bulacağından mecbur birlikten verilen terhis belgesiyle işlem yapacaksın

• Bugün askerlik şubesini aradım ve gelmemize gerek olmadığını, aslını hiç bir şekilde kaybetmememizi, herhangi bir iş için kullanılacaksa fotokopisinin kullanılmasını söylediler. Yani gerek kalmadı gitmeye. Giden arkadaşlar varmış onlara da gelmelerine gerek olmadığını söylemişler. Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler
  • Şafak : 27 Gaziantep

• quote:

Bugün askerlik şubesini aradım ve gelmemize gerek olmadığını, aslını hiç bir şekilde kaybetmememizi, herhangi bir iş için kullanılacaksa fotokopisinin kullanılmasını söylediler. Yani gerek kalmadı gitmeye. Giden arkadaşlar varmış onlara da gelmelerine gerek olmadığını söylemişler. Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler

Şubeye gitmeye gerek yok diyorlar ancak işsizlik maaşına online olarak başvurduğumda gelen cevap aynen şöyle;

ÇIKIS NEDENINIZIN ASKERLIK OLMASI NEDENI ILE TERHIS TARIHINIZDEN SONRA TERHIS BELGENIZ ILE EN YAKIN ISKUR BIRIMINE BASVURMANIZ GEREKMEKTEDIR.

Askerde izin kullanmadığım için erken çıktım ve bize terhis değil izin belgesi verildi. Bu belge ile işlem yapılabiliyor mu? İşsizlik maaşına başvuran yada konu ile ilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?

• mycafem kullanıcısına yanıt
    Bize izin belgesi ile beraber yanında terhis belgesi verdiler. Size neden vermediler anlayamadım
  • Bana da şubeden terhis belgesinin yeterli olduğunu söylediler işlem yaptırmaya gerek yokmuş. Fakat e-devletten durum belgesi almaya çalıştığımda şubeden almam gerektiği söyleniyor. Sanırım henüz işlenmedi terhis olduğumuzun bilgisi.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • atarsa 25 devreler başkada yok

• 353/2 ler hadi dayanın bitiriyoruz biz de :)

• Şafak -16
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

353/2 ler hadi dayanın bitiriyoruz biz de :)

Az daha sabır etmek gerekicek..

• yol parası ve maaşı yatan varmı?
  • Arkadaşlar bu bizim dönüş yol paraları ne zaman yatacak bilgisi olan var mı ? Kıbrıs - İstanbul 148 lira yatacakmış galiba iyi para. Askerlik biteli 3 hafta oldu nerdeyse.
  • Bitireli tam 22 gun olmus, disarda zaman gercekten akip gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

Arkadaşlar bu bizim dönüş yol paraları ne zaman yatacak bilgisi olan var mı ? Kıbrıs - İstanbul 148 lira yatacakmış galiba iyi para. Askerlik biteli 3 hafta oldu nerdeyse.

Bende onu soruyorum iste normalde ayın 5 inde maaşlar yatardi bu ay geç kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: bLuEmavi

Bitireli tam 22 gun olmus, disarda zaman gercekten akip gidiyor...

Benim de şafak atarsa 23. Bitermi ? :))

• işsizlik maaşı başvurusunuda tamamladık. kısmetse artık bir iş bulmaya geldi sıra
  • Bende maaş ve yol parası bekleyenlerdenim

• Simdi bize bide nisan ayinin 20 gunluk maasi yatacak dimi?

• quote:

Simdi bize bide nisan ayinin 20 gunluk maasi yatacak dimi?

20 gunluk degil nisan ayini komple alicaksiniz kesintisiz. Izinli sayiliyorsun cunku. Birde yemek gunluk iase paranizida isteyin arkadaslar.

• 
Sayfa: önceki 16841685168616871688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.