Biletix 11 Kasım Kampanyası
Biletix'in her 11 Kasımda yaptığı kampanya aktif olmuş.
Kategoriler 1 tl, 99 tl, %50 indirim, %30 indirim.
Açıkçası geçen senelere göre sönük kaldığını düşünüyorum ancak belki işine yarayan biri çıkar diye paylaşmak istedim.
GS Store Ekinos İndirimi %50 indirim
Galatasaray store sitesinde seçili ürünlerde %50 indirim var. Bazı ürünlerin bedenleri bitmiş ama belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
Not: 2 hafta önce oğluma aldığım iki üründe %50 indirim olmuş gerçekten. Bindirimli indirim olmadığını düşünüyorum.
- Aracımı 2018 yılında 34 bin km iken aldım.
- Aracım orijinal 54.650 km de aktif kullanılmaya devam etmektedir.
- Tam bir aile aracıdır. Sınıfında bulunan hatchback araçların içinde iç hacmi en geniş araçlardan biridir.
- Düşük hasar kaydı vardır. (Tramer 4400 TL)
- Aracım 6 ileri vites tam bir yakıt cimrisidir.
- Çelik jant, katlanır aynalar, 4 cam otomatik, arka park sensörü, isofix koltuklar, ön koltuklarda bardak tutucu, kol dayama, bluetooth ile telefona bağlanma, aux usb girişi mevcuttur.
- Yaşına bağlı olarak ezik, çizik vs. bulunmaktadır. Rahatsız etmeyecek şekilde dolu izleri mevcuttur.
- Aracın içinde sigara içilmemiştir.
- Boya değişen bilgisi için eksper raporu fotolarda mevcut.
- 2021 Eylül ayına kadar muayenesi devam ediyor.
- Kitapçığı ve yedek anahtarı mevcuttur.
- Aracımından çok memnum ancak eşimin de kullanabilmesi için otomatik araç alacağımdan dolayı satılıktır.
- Özelliklerde yokuş kalkış gözüküyor ancak araçta yoktur.
- Araç başında pazarlık yapılabilir. 2014 üstü otomatik araçlarla takas için teklif düşünülebilir.
- Elimden geldiğince her şeyi yazdım ciddi alıcılar aramasını rica ederim.
Sahibinden Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dusuk-kilometre-temiz-toyota-auris-902513342/detay/
Morhipo'dan mail gelmiş sanırım istegelsin ile işbirliği yapmışlar ve market uygulaması başlatmışlar.
Morhipo market üzerinden ilk yapılan 100 tl ve üzeri alışverişlerde 20 tl indirim uygulanıyormuş. Kampanya 30 Ekim'e kadarmış.
|
|
Baba için Kitap Paylaşımı
|
Galatasaray - Elazığ Maçına Ücretsiz bilet
|
Mantık çerçevesi içinde yazar,çizer,az konuşup çok dinler ancak mantık çerçevesi dışında sever... |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 406
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 63.707 (Bu ay: 1.108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar