Şimdi Ara

GS Store Ekinos İndirimi %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray store sitesinde seçili ürünlerde %50 indirim var. Bazı ürünlerin bedenleri bitmiş ama belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.

Not: 2 hafta önce oğluma aldığım iki üründe %50 indirim olmuş gerçekten. Bindirimli indirim olmadığını düşünüyorum.

gsstore
    Ekinoks Kampanyası - GSStore
    https://www.gsstore.org/ekinoks-kampanyasi

• Bir tane ürün kalmamış. Olan bir kaç üründe de beden yok :( fiyatlar gayette iyiymiş

• Hypercoolları deneyen oldu mu, ter uzaklaştırmada gerçekten başarılı mı? Alerjik sebeplerle yün yerine tercih edilebilir mi?

• Teşekkürler fiyat uygunluğuna bakmamak lazım artık. Hem destek amaçlı imkanı olanlar almalı birde artık pazarda bile ucuz bişey bulamıyorsun. 1 e aldığına 5 diyor artık herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasizmir -- 24 Eylül 2022; 9:17:39 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

yıllardır aşırı terleyen biri olarak hep bu tarz giysiler kullanıyorum mecburen. bünyeye kiloya ve kullanma sebebine göre değiştir bunlardan alacağınız verim. ama ben adidas nike vb markaların bütün bu tarz ürünlerini aldım. kullanım tecrübem şu ki ne kadar gözenekli bir yapısı varsa kumaşın o kadar çabuk teri kurutur. isterseniz özelden konuyla ilgili sorularınız yanıtlayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.