Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16871688168916901691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malkara'da da maaşlar elden veriliyordu. Bu yüzden Ziraat bankası kartını hiç kullanmadım. Nisan ayı maaşını arkadaşa bıraktım ama yol parası için 1-2 ay sonra pttden sorun demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

hocam nerede yaptın askerliği bildiğim kadarı ile elden dağıtmak yasak olması lazım banka kanalıyla ödenmesi lazım tüm maaşların neden böyle yapmışlar anlayabilmiş değilim

Hocam geride kaldi bosverelim :)

dostum geride kalmış olurmu? 200 tl ye yakın bir parayı geri kalmış diyip bırakıyorsun. biz 20 kişiydik herkesin kalan parası (iyi niyetle düşüneyim) niye devlete kalsın????

ben sizin yerinizde olsam açar telefon isterdim paramı. eğer yokuş yaparlarsa bimer e şikayaet ederdim. sonucunda bak neler oluyor neler?

Yol parasini da vermislerdi. Onlarda kalan param sadece nisan ayi maasim. Arkadaslara sorayim bakayim napmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam nerede yaptın askerliği bildiğim kadarı ile elden dağıtmak yasak olması lazım banka kanalıyla ödenmesi lazım tüm maaşların neden böyle yapmışlar anlayabilmiş değilim

Hocam geride kaldi bosverelim :)

dostum geride kalmış olurmu? 200 tl ye yakın bir parayı geri kalmış diyip bırakıyorsun. biz 20 kişiydik herkesin kalan parası (iyi niyetle düşüneyim) niye devlete kalsın????

ben sizin yerinizde olsam açar telefon isterdim paramı. eğer yokuş yaparlarsa bimer e şikayaet ederdim. sonucunda bak neler oluyor neler?

Yol parasini da vermislerdi. Onlarda kalan param sadece nisan ayi maasim. Arkadaslara sorayim bakayim napmislar.

bence bırakmayın paranızı içerde istemiyorsan bile o paraya 3-4 ihtiyaç sahibinin karnını doyur daha iyi

• Beyler usta birligim adana acemiligi serinyolda yaptim. Usta birligine gelirken 1 gun yol izniverdiler.idari isler astshubayi Gelirken 1 gun izin verildigi icin ayni yil icinde 2 kez yol izni verilmeyecegini soyleyerek hepimizin cikis tarihinin 4 haziran oldugunu soyluyor. Bizde verilenin yol izni oldugunu soyluyoruz ama anlamiyor.bu konuda hakliyiz degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kopyakalpler

Beyler usta birligim adana acemiligi serinyolda yaptim. Usta birligine gelirken 1 gun yol izniverdiler.idari isler astshubayi Gelirken 1 gun izin verildigi icin ayni yil icinde 2 kez yol izni verilmeyecegini soyleyerek hepimizin cikis tarihinin 4 haziran oldugunu soyluyor. Bizde verilenin yol izni oldugunu soyluyoruz ama anlamiyor.bu konuda hakliyiz degil mi

Serinyol da 3. Bölükteydin o zman. Evet haklısınız. Ne olursa olsun teskere yol izninizi elinizden alamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kopyakalpler

Beyler usta birligim adana acemiligi serinyolda yaptim. Usta birligine gelirken 1 gun yol izniverdiler.idari isler astshubayi Gelirken 1 gun izin verildigi icin ayni yil icinde 2 kez yol izni verilmeyecegini soyleyerek hepimizin cikis tarihinin 4 haziran oldugunu soyluyor. Bizde verilenin yol izni oldugunu soyluyoruz ama anlamiyor.bu konuda hakliyiz degil mi

sizinki yol izni değil sevk müddeti. acemi birliğinden usta birliğine geçerken ya dağııtım izni kullanırsın yada yol müddeti. yol izni sadece normal izinde veya terhiste olur ve bir takvim yılı içinde 1 kere kullanabilirsin. eğer bulunduğun sene içinde izne gitmediysen terhiste kullanırsın bu hakkını

• yol iaşe bedellerinden hala ses yok bizim üstüne mi yatacaklar ne?
  • Valla benim yol iase ve 20 gunluk maas da yatmamis, ne yapsak acaba 1 ay gecti

• Beyler tesekkur ederim cevaplar icin cikisim 2 haziran duzelttiler ;-)

• askerlik durum belgesinde güncelleme olan varmı? elimizde terhis belgesi var ama genede bakıyorum ben güncellenmiş mi diye?
  • 16 Bursa
  • 16 gün daha hell yeahhhh :)
  • Atarsa T.Henry (14)😀😀😀

• sonunda yol parasıda yatmış
  • 353/1 olarak tam geleli 30 gün oldu. inşallah sağ salim gelirsiniz arkadaşlar 353/2 ler olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

353/1 olarak tam geleli 30 gün oldu. inşallah sağ salim gelirsiniz arkadaşlar 353/2 ler olarak.

İnşaAllah kardeşim. Atarsa 11. Bu zamana kadar telefona bişey demediker. Bugün topluyolar. Çok ilginç :)

• Bende Antalya-Beldibi karakolunda yaptım. Kafalarına göre toplarlardı vs vs Uzun dönem arkadşalar sağolsun Nöbet kulübesinde falan kullanırlardı :) o zaman toplanırdı. Telefon kullandığımızı zaten biliyorlardı her zaman.ben ilk 2.5 ay kullanmadım sonra ki 3.5 ay kullandım. Şarj cihazını sürekli bizden istiyorlardı karakolda,2 gün sonra topluyorlardı :)) bitirip geldik sağsalim,353/2 giden de 3-4 tane arkadaşım var. onlarda 11-12 gün sayıyorlar artık.
  • quote:

sonunda yol parasıda yatmış

yol paraları yetişmemişti biz dönerken. 7 ve 8'inci bölüğe yatırdılar karargah ile 9 alamadı geç bildirdik diye. Arkamızdan yollayacaklarmış ama ptt ye gittim geçen böyle bir para gözükmüyor eve kağıt gelecek o kabul kağıdı ile bize müracaat edeceksiniz dedi gişedeki kadın. Sana kağıt falan geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

16 Bursa

öyle şafak mı olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

sonunda yol parasıda yatmış

yol paraları yetişmemişti biz dönerken. 7 ve 8'inci bölüğe yatırdılar karargah ile 9 alamadı geç bildirdik diye. Arkamızdan yollayacaklarmış ama ptt ye gittim geçen böyle bir para gözükmüyor eve kağıt gelecek o kabul kağıdı ile bize müracaat edeceksiniz dedi gişedeki kadın. Sana kağıt falan geldi mi ?

Banada yatmamis yol parasi, yalnizca nisan maasi yatmis, ne yapmak lazim acaba...

• 
Sayfa: önceki 16871688168916901691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.