aynen bende çarşamba günü sülüsü alacam İst/Kadıköy şubesinde benim dosya gidip oradan alacam. Konuştuğum herkes son gün git teslim ol diyo artık o son gün hangisiyse o gün yapıcam :)
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanhatunoglu
aynen bende çarşamba günü sülüsü alacam İst/Kadıköy şubesinde benim dosya gidip oradan alacam. Konuştuğum herkes son gün git teslim ol diyo artık o son gün hangisiyse o gün yapıcam :)
Eğer istediğimiz gün teslim olabiliyorsak ben 5 inde gitmeyi düşünüyorum. Sonradan gelin siz en güzel yatağı ben kapıcam
erainE
kullanıcısına yanıt
yok yatak olayı öle olmuyo ki :) eskidendi onlar artık girdiğin gun sana verilen numara senın kimliğin oluyo atıyorum kimliğini verdiğinde sana 160 numarayı veriyolar sonra sesleniyolar işte 150-170 arası benı takıp etsın artık seni orda yerlestırıyolar ranzalar numaralandırılmıs oluyo zaten 160 hangisi ise ona yerleşiyosun :)
gokhanhatunogluG
kullanıcısına yanıt
Şakasına söyledin devrem öyle bir takıntım yok ne çıkarsa bahtımıza.
erainE
kullanıcısına yanıt
yarın hayırlısıyla sülüsümüzü bi alalımda ondan sonra zaten yaparız bi plan program yanlız gitmektense beraber gitmek iyidir :)
bugün yarım günmüş sülüs alma işi yalan oldu :S
SeLam arkadaşLar.. Ben Erzurumdan geLeceğim..
Şubeye sorduğumda herkes için en son ayın 7 si saat 2 ye kadar söyLenir dedi. Geç kaLma durumunda ise saat 5 e kadar yoLu var dedi.
Kateme iLe gidecek oLanLar için beLirLi bi tarih ve saat biçiyorLar..Kendi başınıza gideceğiniz zaman dediğim gibi en son 7 kasım saat 14.00
Ben 6 kasım akşamı konyada oLacagım biraz gezer tozarım 7 kasım ogLene dogru gider tesLim oLurum.. isterseniz buLuşup beraber gidebiLiriz
az kaldı sayılı gün ne çabuk geçti daha dün 10 gün vardı kalmış şimdi 2 gün :D
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanhatunoglu
az kaldı sayılı gün ne çabuk geçti daha dün 10 gün vardı kalmış şimdi 2 gün :D
Gittikten sonradan çabuk inşallah.
354. Kısa dönemler gelin artık sizi bekliyoruz.
ben konya kbrn okuluna aralık tertiyle katılıyorum sevk tarıhı konusunda endıselıyım sevk tarıhım 17.12.2014 yazmaktadır katılacagım tarıh ıse 19.12.2014 yazıyor acaba hangı tarıhte katılmalıyım? simden tesekkurler..
quote:
Orijinalden alıntı: mumi13
ben konya kbrn okuluna aralık tertiyle katılıyorum sevk tarıhı konusunda endıselıyım sevk tarıhım 17.12.2014 yazmaktadır katılacagım tarıh ıse 19.12.2014 yazıyor acaba hangı tarıhte katılmalıyım? simden tesekkurler..
Katılacağın tarih 19'u sevk tarihinden itibaren askerliğin başlamış sayılır yol iznin olduğu için 2 gün sonra katılıyorsun.
Arkadaşlar benimde KBRN konya çıktı hem acemi hem usta birliği aynı yerdemi oluyor biraz araştırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme