İslerine gelince radar koymalari tamamen cikarci dusuncedir. İnsanlarun canini ya da kurallari dusunseler 7/24 koymalari gerekir
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hız sınırları bilmem kaç yıl önce,eski teknolojili arabalara göre belirlenmiş.Şuanki yollara arabalara göre yeniden düzenlenmeli bence
hız sınırları araçlara göre değil yola göre belirlenir, yol tasarım aşamasındayken bir proje hızı belirlenir ve ona göre tasarlanır
quote:
Orijinalden alıntı: Sangello
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kredi kartıyla ödeyebilirmiyim ?
İnternet vergi dairesi beyanlı trafik cezası ödeme kısmından kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz.
Siteyi altını üstüne getirdim bahsettiğiniz yeri bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
Motorlu taşıt sorgulaması ve kredi kartı ile ödeme kısmı butonu var oraya tıklayın.Plaka,TC no ve tescil tarihini girdikten sonra sağ üstte beyanlı trafik cezası ödeme var.Oradan makbuz bilgilerini girerek ödeyebilirsiniz.
Yönlendirdiğiniz yere girdim fakat para cezanız bulunmamaktadır diyor bir fikriniz varmı ?
Oraya hemen işlenmiyor.Sağ üstte beyanlı trafik cezası ödeme var.O bölüm de ceza makbuz bilgilerini girip kredi kartınızla ödeyebilirsiniz ceza oraya yansımadan.
kendim manuel olarak tutarı yazıyorum 353 diye, aşağıda ödenmesi gereken tutar 500 küsürleri buluyor. Ayrıca ilk 15 günde 249 liraya inmesi gerekmiyormuydu
Şimdi denedim ceza tutarına 353 yazdım hesaplaya bastım ödenecek tutar 264.75 çıkıyor.Tarayıcınızla ilgili problem olabilir.Ben firefox kullanıyorum.Başka tarayıcı varsa onla deneyin isterseniz.
Tamamdır hallettim sayenizde çok teşekkür ediyorum. Yanlız para cezası ortada görünmeden haybeye bir ceza ödenmiş gibi oldu, sonradan başıma iş açmaz umarım ödenmiş gözükür bu konuda biraz tereddüt ettim.
zaten şimdi haybeye ödediniz, ceza makbuzunuz vergi dairesine ulaşıp sisteme girilirken görecekler ki o tutanak numaralı ceza ödenmiş, verdiğiniz bilgileri karşılaştıracaklar ve ödendi olarak işlenecek, o zaman anlam kazanacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme