Şimdi Ara

354. Dönem 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar öncelikle gelince moraliniz bozulacak baştan söyliyeyim hazırlıklı olun kötü bir yer. Askerlikten soğursunuz pek fazla disiplin yok umduğunuz askerlik değil. Ama rahatlık olarak çok güzel. Hele bizim KH DS bölüğü yani 3. tabur karargah diye geçer, çok rahattur. Adam az olduğu için eğitim de yoktur. Biz 353 ler ilk acemilerdik 352ler de usta olarak gelmiş buraya. Sizde ikinci kısım olacaksınız.

Acemiliğiniz çok rahat geçer, sabah 6:30 da kalkarsınız tıraş olursunuz arkada barfiks demirlerinin orada içtima alınır sonra alay içtima alaına gider bol bol yürürsünüz. Gerçi ilk hafta angarya işler çıkar mal mal dolanacaksınız sıkılacaksınız. Başınız ağrıyacak su iç geçer diyecekler

Acemilik bitince usta ve acemilik aynı yer olduğu için hepinize evci izini verecekler. Ben çıktım dönüşü çok koydu ama iyi geldi ailemi görmüş oldum :)

Acemilikte pek bişey beklemeyin, sadece yürüyüş yapacaksınız 4 de de mesai bitecek eşofmanları giyip yatacaksınız. KH ve KD DS BL. personeli iseniz bizim özelgazinomuza girebilirsiniz

UStalıkta herşey başlıyor, size nöbet kitleyeceğiz 1 ay bir sıkıntı çekersiniz gerçi havalar ısınacak şanslısınız, biz soğukta karda nöbet tuttuk baya zorlanmıştık ama iyi oluyor kafa dağıtıyorsunuz 2 saat.

Kimileriniz havancı olarak gelecek ve mayısta havan atışına gideceksiniz. Ben edirneye gittim acayip zevkli ama bir okadar da amelelik işi var güçlü kuvvetli arkadaşları seçin :D

Kışladan bahsetmek gerekirse ilk başlar çok moraliniz bozulacak dedğim gibi. Evden ayrılmanın verdiği duygusallık ile kötü hissedebilirsiniz kendinizi ama alışacaksınız biz de o yollardan geçtik, yardımcı oluruz poşetdaşlarımıza Ne yazikki sizde bizim gibi güzel bir acemilik göremeyecek , afedersiniz o dandik rezil yemekleri yiyeceksiniz. Kışladan bir beklentiniz olmasın, siz yine iyi zamanına denk geliyorsunuz kötü adamlar terhis oldu ya da atıldı. Bizden öncehatta daha felaketmiş, bizim acemilikte vardı biraz onlar da gitti ustalığımız bir bakıma iyi Allah bozmasın çok şükür. Umarım bizim bölüğe sayınız fazla gelirsiniz bizden önce 352ler 15 kişi gelmiş biz 6 kişi geldik uzunlar bizden fazla şu anda inşallah 15 den fazla gelirsiniz iyi olur sizin için. Gerçi uzun dönemler de iyi çocuklar abi diyor hepsi yaşça küçük çoğu.

Uzun lafın kısası Askerliğin en iyisi bile çekilmez derler ya pek bişey beklemeyin derim. Acemi sayısı az olacak burada şanslısınız telefon kantin kuyruğu olmayacak ama şansızsınız adam gibi bir acemilik göremeyeceksiniz bizim gibi :/

Ha unutmadan şunu da ekliyeyim kartal ile alakası yok kışlanın baya tepede bir yerde. Sarıgazi diye geçiyor bizim buralar zaten burada pek takılmıyoruz üsküdara falan gidiyoruz. Umarım kafamız uyuşur sizlerle, takılırız ustalığa geçince çarşı izinlerinde :)

Hadi ben kaçayım şimdi saat 5 oldu :D haftaya sorularına cevap vermeye çalışırım. Ayrıca KH Hiz bölüğü en temiz yerdir bizim tabur baya kötü Ama şu da var acemilik ustlaık aynı kışlada ayrı bölükler yazsa da hepiniz usta birliğinize göre yerleştireceksiniz burada. Çünkü tek bir acemi birliği yok. Mesela benimde KH Hiz yazıyordu acemilik ustalık ise KH Destek bölüğüdü KH DS bölüğünde kaldık.

ekleme:

Ayrıca dolaplarımızı kitleyebiliyoruz yanınızda asma kilit getirebilirsiniz kitlemek yasak değil. Çantanıza da kilit takın fermuarına. İlk geldiğinzida hoşgeldin süprizi yapabilirler dikkatli olun hırsızlık her yerde olduğu gibi burada da var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    bilgiler için çok teşekkür ederiz. yanımızda getireceklerimiz konusunda ne önerirsiniz. listeler bazıları upuzun bazıları da hiçbişey getirmeyin diyor ya hani. :D
    Bilgiler için çok teşekkürler.
  • sağol kardeşim bilgilendirdiğin için geldiğimizde seni buluruz :) @Yazılımcı Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paylasımcı -- 26 Ocak 2014; 21:38:54 >
    Sağol kardeşim bilgiler için,herkesin merakını giderdin
  • Arkadaşlar merhabalar

Benimde 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL eğitim ve esas birlik

Bende İzmirden geleceğim.
    Ben askeriyenin yerinin tam nerde olduğunu anlayamadım. Google dan baktığımda içinde bir havaalanı pisti olan kışla mı?

Herkese şi,mdiden hayırlı teskereler
  • Evet kardeşim samandıradaki yer google maps'da boş bir arazi gözüküyor orası işte .
  • 5 subat saat 13.00 a kadar teslim olma verdiler.. Herkese hayirli olsun simdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun kardeşim herkesin aynı olacak belliki farklı bir gün ve saat duymadım.
  • Benimde 5 ' i 13.00.. Herkese tekrar hayırlı teskereler.

Nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar. Ankaradan gidecekler için ulaşım hakkında bilgisi olan var mı yerin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARDA_E -- 27 Ocak 2014; 14:44:03 >
  • Kimse tam olarak nasıl ulaşılcak bilmiyor galiba ben 1 veya 2 gün önceden gideceğim arkadaşlarım var gittiğimde ulaşım ile ilgili bilgi alırım buradan paylaşırım takipte olun.
  • Beyler nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan varmı ?
  • Gelen arkadaşlar bi hususu belirtiyim 23.motorlu piyade alayı derseniz çoğu kimse bilmez bilginiz olsun Sancaktepe İSMAİL HAKKI TUNABOYLU KIŞLASI DİYE ADRES SORUN
  • Compass3548 kullanıcısına yanıt
    Bende çok yok gibi. Hazırlıklar tamam , gelince görüşürüz inşallah. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARDA_E -- 1 Şubat 2014; 18:25:26 >
  • şimdilik yok heyecan teslim olurken olabilir :) arkadaşlar kimse giderken yanınızda birşey getirmeyin diyor kantinde herşey olur diyor zaten askeriye sana herşeyini veriyormuş iç çamaşırından spor ayakkabına kadar herşeyini veriyorlarmış sadece kişisel eşyalarını getir diyorlar yani ben birkaç şey dışında peki birşey getirmeyi düşünmüyorum sizde durumlar nasıl ?
  • Fazladan iç çamaşırı ve kişisel eşyalar vs. işte bende bir el çantasıyla gelcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARDA_E -- 2 Şubat 2014; 14:56:32 >
  • paylasımcı P kullanıcısına yanıt
    Evet herşeyi veriyorlarmış ama duyduğuma göre yetmiyormuş.Giden çoğu kişi kantinde sıra beklemektense alıp gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyor.Yukarıda bizden önceki dönemde giden arkadaştan aldığım listeyi vermiştim.Onları aldım sadece bir çanta oldu hepsi.
  • kantindeki yoğunluk gecesiye kadar verdikleri eşyalar yeter diye düşünüyorum yetmezsede bekleriz ne yapalım :) bir kaç kişisel eşya haricinde birşey getirmeyeceğim askerlik olunca malum her askere giden tavsiye verir hepside bu durumu belirttiler boşa getirirsin hem fazla para verirsin dediler onun için orada alırız :)
  • arkadaşar çarşamba günü yani 5inde saat 11'de Sancaktepe İSMAİL HAKKI TUNABOYLU KIŞLASI önünde toplanıyoruz.Uymayan varsa bilgi versin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.