Şimdi Ara

354. Dönem 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paylasımcı kardeşim ben izmirden ucakla geliceğim ve ucağım saat 10:50 de inecek. Tam saat 11:00 da yetişemeyebilirim.
  • Benim havalimanından çıkışım 9 gibi olur herhalde.Biraz oyalanıp 10-11 arası gibi orda olmaya çalışırım.
  • arkadaşlar 11 gibi buluşuruz 11.30 12.00 ye kadar beklemeye çalışırız yetişen arkadaşlarla gireriz.en mantıklısı bu sanırım ? ben şuan sultanbeylideyim buradan bir dolmuşla gidiliyormuş.Otobüsle gelen arkadaşlar da samandıra tesislerinde inerlerse oradan yakın oluyormuş.Uçakla gelenlerde sabiha gökçende inmesi gerek en yakını o çünkü bilgi vereyim sultanbeyli tarafına gelen olursa telefon numaramı istesinler özelden atayım arayıp buluşabiliriz.
  • Var mi buraya gelicek olan arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 355 kd ler sizi bekliyoruz çok bekletmeyin

• Burası çıktı ustalık 2.celp dönemi !!!

Bakım sınıfı...
    Var mı başka ?
    İstanbul da yaşıyorduk iyi oldu ama Aralık da gideceğiz .
  • Eğitim Birliği: 3 ÜNCÜ P.EОT.TUG. 4 ÜNCÜ P.EОT.TB. / ANTALYA MERKEZ / ANTALYA

Esas Birliği: 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. 3 ÜNCÜ MOT.P.TB. 9 UNCU MOT.P.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL
    KISA_DÖNEM ER

357. dönem Kısa Dönm.Er
    Varmı Başka Buraya Düşen arkadaşlar...?
  • Aynı... ustalık bölük farklı o kadar başlıkları açmıştım
  • benımde aynı usta bırlık farklı 23ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23ÜNCÜ MOT.P.A. KH.VE KH.HİZ.BL. /İSTANBUL/ISTANBUL KARTAL
  • askerliğimi tecil ettireceğim. şubeye gidip uğraşmak istemiyorum. e-devlet üzerinde yapılıyor diye duydum bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. teşekkürler.
  • lejyoner7784 kullanıcısına yanıt
    bende varım aynı yer :)
  • Sizi bilmiyorum ama araştırma biraz yaptım ama çok olumsuz şeyler söylenmiyor Usta birliği hakkında.Tabi komutanların askercilik oyunları oynatması dışında.
  • zteacher Z kullanıcısına yanıt
    Hocam Özelden size nasıl ulaşabiliriz Bölük hakkından 1-2 şey sormak istiyorum.Bilginiz varsa tabi....
  • Nasil bir yer nasil bir birlik cok merak ediyorum ..

• paylasımcı P kullanıcısına yanıt
    Direk alinti yaptim ama yakin tarihte gidenlerden yorum almak saglikli olur..
    Oncelikle gecmismolsun,

Nasil bir yer acaba burasi

• Öncelikle hayırlı teskereler . Yer olarak sancaktepe samandıra arası bir yerde. sevkte kartal gözükür ama kartala gitme öncelikle bunu belirteyim.Yer olarak biraz sıkıntılı bir yer yani uzun dönemlerin bir çoğu sıkıntılı sürgün yemiş kişiler iyilerde var tabi. Bağlı birlikler , 3. tabur ve 2 . tabur olmak üzere 3 farklı yer var bağlı birlikler alay karargah bölüğü , bakım bölüğü ve hizmet takımı var bunlar diğer 2 tabura göre iyidir temizlik ve asker açısından 3. tabur biraz sıkıntılı yani her türlü pislik var buna rağmen rahatlık açısından yan gelip yatacağin bir yer. Ben alay karargah bölüğündeydim temizlik ve asker açısından iyidir fakat en çok çalışan bölüktür. Her işi alay karargah yapar ama tabi iş yaptığın içinde şafakta atar. Ama en iyisi hizmet bölüğü hem az kişi hem rahattır. Benim olduğum dönemde biraz abartma ile her hafta denetleme oluyor desem yeridir tümen komutanı vs geliyordu ve alayda üst düzey işler yapılır temizlikler vs vs gibi o zamanlar sıkıntı işte komutanlar tutuşmaya başlar haliyle.

alay komutanımız iyidir o olmasa zaten çok daha sıkıntılı bir yer olur herhalde devrecilik çok aşırı uygulanmaz alay komutanı sevmiyor. Ama buna rağmen minumum seviyede de olsa var daha çok sıracılık mevcut sıracılık adı altında bazen devrecilik yapıyorlar. İçerde oyun salonu mevcut bizim bitirmeye yakın internet cafede açılmıştı ama az pc var.Her hafta çarşı izni var 1 gün. Ama istanbul sonuçta bazen olaylar ve mitinglerden dolayı kilitlenebiliyor du. Komutanlarda sıkıntılı olanları da var özellikle sürgün yemiş olan komutanlar çok baba olanları da var zaten bunlar her askerin göreceği tiplerdir. Ben orada ki askerliğime ücretsiz memuriyet diyorum 35 TL ye memurluk yapıyorduk :) ilk 1 hafta sıkıntı çekebilirsin normaldir alışma dönemi tavsiyem komutanların dediklerini yapmaya çalış herşeye atlama çok göze batma dikkat çekme işini yap sadece :)

Tekrar hayırlı teskereler

sagol..
    ben bakim olmusum nasildir fikrim yok )))

• iyi güzel işte rahat edersin.Bölük komutanınız bayan değişmedi ise fatma üstteğmen :D hayırlı olsun tekrardan.
    selam. benim 23. mot. p. tüm. 23. mot p.a.k.lığı kışla hiz. tk. diye gözüküyor. sancaktepede öğretmenim bildiğim bir yer ama içerisi ve benim bulunacağım yer hakkında bilginizi almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasımcı

iyi güzel işte rahat edersin.Bölük komutanınız bayan değişmedi ise fatma üstteğmen :D hayırlı olsun tekrardan.

hadi ya )) artik saban gibi komutaniyem der dururum ))
    sagol

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.