Şimdi Ara

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.842
Cevap
71
Favori
322.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanamichi

bir sorum olacak
    askerligim 2014 Ocak ayina kadar tehirli
    son basvuru süresi 15 Kasim fakat ben tehiri Ocak ayin da da bozdurup hemen askere gitmek istiyorum dersem Subat a yetisirmi?
    yoksa illaki 15 Kasima kadar basvurmam mi lazim?

tehirlide olsa subat celbinde gidemezsin sen , cunku ys aday adayisin , ocak ayi icerisinde 2. kez subelere gidilip transkriptler yab.dil not belgeleri birakilacak , bu takvime gore senin en erken celp donemin mayis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 353 olarak sizin geldiğiniz günleri görmek güzel olucak
  • Beyler facebook grubuda kursakmı? Yada daha erkenmi? Millet tanışsın kaynaşsın yavaş yavaş belki aynı yere düşenler olur.
  • Bende varım

NeVeriyimAbime-23-Fatih Üniversitesi-Kimya(Burslu)-İstanbul

• quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime

Bende varım

NeVeriyimAbime-23-Fatih Üniversitesi-Kimya(Burslu)-İstanbul

Hayırlı olsun.
  • 353. dönemlerin sayfada şu anda tam bir kaos yaşanıyor ocak ayında da bizde böyle olacağız galiba
  • Teşekkür ederim.işlemleri 10 ekimde hallettim bekliyorum aralığı

• Ben takip etmeye çalışıyorum, özellikle İzmir liler nereye çıktı diye ama pek bi işe yaramaz heralde o istatistik. Şans işi biraz.
  • dağıtım işini acaba neye göre yapıyorlar ya da neye göre yapmıyorlar .öğleden sonra tertiplerini aramaya çıkar herkes konularda belki oralarda daha kolay görebiliriz...
  • Yoklama ve muayene işlemlerini hallettim , aralık ayını bekliyorum.
    Raporumda A63F1 E durumuna göre askerliğe elverişlidir.Komando olamaz yazıyor.(Minimal skolyoz var.)
    A63F1 E ne demek acaba bilen var mı ?
  • deneyimli arkadaşlar bu dönemde askere gitmenin diğer dönemlere göre olan avantaj/dezavantajlarını söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 26 Ekim 2013; 15:29:16 >
  • gençler siz siz olun aralık ayında son yoklama işlemini kaçırmayın yoksa bakaya kalırsınız.
  • Beyler şimdiden söyleyeyim aranızda denizci ve havacı olacaklar 2. gruba kalacak hayırlı uğurlu olsun ;) Bizim torunumuz olacaksınız.

Bir de şöyle bir şey var. 2. gruba kalmanın hiçbir şeyle ilgisi yok. Ne sevk öncesi hazırlık işlemlerine erken gitmeyle, ne ad soyad ile, ne bölüm ile ne kilo ile hiçbir şey ile alakası yok bizzat bizim dönemde belli oldu. Tamamen şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

gençler siz siz olun aralık ayında son yoklama işlemini kaçırmayın yoksa bakaya kalırsınız.

Hocam bence bir avantaj yada dezavantajı yok, eğer sen bulursan bize de haber ver diyeceğim ama iş işten geçti artık tecili bozdurduk

• quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

Beyler şimdiden söyleyeyim aranızda denizci ve havacı olacaklar 2. gruba kalacak hayırlı uğurlu olsun ;) Bizim torunumuz olacaksınız.

Bir de şöyle bir şey var. 2. gruba kalmanın hiçbir şeyle ilgisi yok. Ne sevk öncesi hazırlık işlemlerine erken gitmeyle, ne ad soyad ile, ne bölüm ile ne kilo ile hiçbir şey ile alakası yok bizzat bizim dönemde belli oldu. Tamamen şans.

Askerde mantık aramayın falan diyorlar ya işte bu yüzden, hiç bir mantık işe yaramıyor, ne havacı ne karacı nede yedek subay olmanın kriterini bulamadım. Tamamen şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

quote:

gençler siz siz olun aralık ayında son yoklama işlemini kaçırmayın yoksa bakaya kalırsınız.

Hocam bence bir avantaj yada dezavantajı yok, eğer sen bulursan bize de haber ver diyeceğim ama iş işten geçti artık tecili bozdurduk

son yoklamanın avantajla bir ilgisi yok 1-30 aralık arası tekrar gitmezseniz şubeye bakaya kalırsınız şubatta gidemezsiniz mayıs a kalırsınız birde para cezaası ödersiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

quote:

son yoklamanın avantajla bir ilgisi yok 1-30 aralık arası tekrar gitmezseniz şubeye bakaya kalırsınız şubatta gidemezsiniz mayıs a kalırsınız birde para cezaası ödersiniz.

o arkadaş benim mesajımı alıntılayacaktı sanırım seninkini alıntılamış yanlışlıkla
    quote:

Orijinalden alıntı: jazzan0va

deneyimli arkadaşlar bu dönemde askere gitmenin diğer dönemlere göre olan avantaj/dezavantajlarını söyleyebilir mi?

ben yukardakini sormuştum.

kendim araştırdım dezavantaj açısından şu olabilir sanırım; kasımda gidenler gündüz kısa olduğu için daha rahat askerlik yapıyorlarmış. bir de kış olduğu için yaz aylarından daha rahat geçiyor diyolar.
    Bir de kasım celbinde yığılma olduğu için, diğer celplerde kd yapmak isteyip uzun dönem çıkma olasılığı daha yüksek diyen elemanlar var ne kadar doğrudur kim bilir... kafam karman çorman!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 26 Ekim 2013; 21:55:10 >

• Torunlar ne var ne yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

Torunlar ne var ne yok

İyilik sağlık sizi takip ediyoruz, hocam sen yedek subay çıkmıştın galiba doğrumu hatırladım?

• Monster1912 kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim sorun olursa cevaplarım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.