Şimdi Ara

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.842
Cevap
71
Favori
322.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMOK!

Evet kardeşim sorun olursa cevaplarım

Hangi bölümden mezun oldun acaba? Bende istiyorum yedek subaylık, birde yedek subay olmak istermisin sorusuna evet mi dedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster1912 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıl lojistik üstüne işletme okudum ama her iki diploma da ortalamanam 3.50 idi boy 176 kilo 65 vücut kitle oranı çok önemli sicil temiz olması ailenin birde isteme olayı ben yedek subay evet komando Hayır dedim. ..

• işlemler sırasında memur kadın 5 ocak gibi yerleriniz belli olacak dedi haberiniz olsun,ne kadar doğru orasını bilemem tabi

• Arkadaslar bende 2014 şubatta askere gidebilmek için tecilimi bozdurdum. Listeye bende dahil olabilirim
    Doganays - 25 - Çukurova Üniversitesi - Fizik - Adana - Darende

• quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

Ben 2 yıl lojistik üstüne işletme okudum ama her iki diploma da ortalamanam 3.50 idi boy 176 kilo 65 vücut kitle oranı çok önemli sicil temiz olması ailenin birde isteme olayı ben yedek subay evet komando Hayır dedim. ..

Vallahi benim tüfekle ilgili bi suç işlemişliğim var hocam, tüfek benim ruhsatlı tüfeğimdi ama yanlış yerde çıkarınca kabahatler kanununa göre ceza kestiler, para cezası, sicile geçiyormudur acaba. Neyse bilgiler için sağol, bekleyelim ve görelim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Arkadaslar bende 2014 şubatta askere gidebilmek için tecilimi bozdurdum. Listeye bende dahil olabilirim

Hayırlı olsun ekledim listeye.

• Monster1912 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oldu bu olay onu gidip adliyeye sor sicil işini

• AMOK,vücut kitle oranı diyorsun ama göz görmeden bir yere kadar oluyor o iş.mesela benim boy 185 cm 108 kilo,bunu böyle görseler obez falan zannederler ama halbuki 8 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ve antrenörüm yani iri bir yapım var,askeriye bunu anlamayacağı için boyu 187 cm kiloyu 95 kg yazdırdım.komandoya evet dediğim için böyle birşey yapmak durumunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Arkadaslar bende 2014 şubatta askere gidebilmek için tecilimi bozdurdum. Listeye bende dahil olabilirim

Hayırlı olsun ekledim listeye.

teşekkürler.
  • Bende varım. Herkes için hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime

AMOK,vücut kitle oranı diyorsun ama göz görmeden bir yere kadar oluyor o iş.mesela benim boy 185 cm 108 kilo,bunu böyle görseler obez falan zannederler ama halbuki 8 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ve antrenörüm yani iri bir yapım var,askeriye bunu anlamayacağı için boyu 187 cm kiloyu 95 kg yazdırdım.komandoya evet dediğim için böyle birşey yapmak durumunda kaldım

Benimde boy 193 Kilo 110 aslında hiç fazlam yok, ama yapılı bi adamım, doktor benim rapora Kilo fazlası var yazdı. Kaç olmam lazımdı bu boyla dedim,85 - 90 falan dedi. Bende ağırlık çalışıp daha düzenli beslenmeye başlasam rahat 120+ Kilo olurum heralde.

• aile hekimi dedi kilo kaç dedim 100 den fazla ama 95 yaz,senin doktor niye böyle kasmışki

• quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime

aile hekimi dedi kilo kaç dedim 100 den fazla ama 95 yaz,senin doktor niye böyle kasmışki

Beni askeriyenin içindeki doktor muayene etti o yuzden bişey demedim, ben yedek subaylık istiyorum, vücut kitle endeksi iyi gözükmediği için bi engel olmaz inşallah.

• biletlerimiz
  • benide askeriye doktorunun muayene etmesini isterdim ama istanbul/avcılar da oturduğumdan küçükçekmece askerlik şubesine gitmek zorunda kaldım,orasıda ufak biryer zaten 353.dönemden buraya çıkan arkadaşlar yaşadı,bütün gün hiçbir iş yok eğitim yok gölün dibinde kıyak biryer,fakat göl ve denizin arasında olduğunuzdan soğuğu pistir

• Selamlar,
    Bu hafta içerisinde tecilimi bozdurup şubat döneminde askere gitmeyi planlıyorum. İstenen evraklar nelerdir ve bir de şubat döneminde hangi şube asker alımı yapıyor ise oraya mı gitmek gerekir. İzmirden örnek veriyorum konak şubatta alıyor fakat buca ağustosta bu durumda konak tan mı başvuru yapmam gerekir ?
  • Okuldan kendi isteğimle tecilimi bozdurdum şimdi şubat ayı kesinleşti.

Şubeler şubat celp i için gidenlere işlem yapmaya başladı mı? geçen çok erken demişlerdi gitmedim o yüzden.

Bir de çapraz bağ ameliyatı oldum bu yakınlarda direkt gataya mı sevk istemek lazım acaba?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ağustos dönemi tecilim bitmesine rağmen gitmedim muayeneye 2 dönemdir bakaya durumdayim.
    Şubatta gideceğim inşallah.
    Şimdi ben şubatta gidebilmek için hangi yolu izleyeceğim bilen var mıdır?
    Normal başvuru gibi direkt gidip islemleri yaptirayim mi ?

Niyet ettik sanırım gideriz artık bilgilerimi yazayım;
    Murthy_06, Afyon Kocatepe Üni. Maliye, Ankara, Ankara

• Liste için yaş yazmayı unutmuşum yaş 26.
    Beni de listeye eklerseniz sevinirim

• şubatta hayırlısı ile asteğmen olarak esas birliğimde görev yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.