Şimdi Ara

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.842
Cevap
71
Favori
322.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okul Kurban bayramından önce bitti. Mezuniyette o günlerde. Daha okuldan son evrakları almadım. Şubat 2014 te gitmek istiyorum. Pazartesi yada Salı gitsem askerlik şubesine kesin Şubat 2014 te gideriz değilmi? Bir sonraki döneme kalmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Okul Kurban bayramından önce bitti. Mezuniyette o günlerde. Daha okuldan son evrakları almadım. Şubat 2014 te gitmek istiyorum. Pazartesi yada Salı gitsem askerlik şubesine kesin Şubat 2014 te gideriz değilmi? Bir sonraki döneme kalmayalım.

15 kasıma kadar başvuru yaparsan şubatta gidebilirsin. Götüreceğin evraklar ilk mesajda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murthy_06

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

O saatte o kadarsa isimiz yas

Kasim celbindeki arkadaslar evrak falan aliyorlarmis galiba bu aralar gelecek hafta biraz daha rahatlar sanki.gidip basvuracaz kacis yokta ne kadar ceza odeyecez orasini cozemedim 118 lira mi 100 lira mi 593 lira mi herkes birsey soyluyor valla

aynen bende borcumuz nedir hala anlayamadım ama ona yapacak bir şey yok artık. Bir de emniyete GBT ye bildirilmiş diyorlar. Yakalanırsak o daha büyük sıkıntı ve para cezası artacakmış. Çok sık şehir değiştiriyorum ve günümün çoğu trafikte geçiyor bir an önce gidip başvurmam lazım ki yoksa yakalanmam an meselesi :)

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları

http://www.msb.gov.tr/anasayfa/phpscr/duyurular/30Ekim2013.htm

Cezaları yazmışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 31 Ekim 2013; 21:48:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

quote:

Orijinalden alıntı: NeVeriyimAbime

AMOK,vücut kitle oranı diyorsun ama göz görmeden bir yere kadar oluyor o iş.mesela benim boy 185 cm 108 kilo,bunu böyle görseler obez falan zannederler ama halbuki 8 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ve antrenörüm yani iri bir yapım var,askeriye bunu anlamayacağı için boyu 187 cm kiloyu 95 kg yazdırdım.komandoya evet dediğim için böyle birşey yapmak durumunda kaldım

vallahi bana 352. lerden öyle söylediler şuan yedek subay olan bir arkadaşım vücut kitle oranı 20-25 olması gerek dedi yaş ortalaması 86-90 arası " seçilme oranları yüksek olanlar" birde adli sicil kaydı temiz olması son olarakta dip. notu 3 ten yüksek olması yararınıza olur... umarım hepinizin gönlünden geçen olur

kesinlikle katılmıyorum bir çoğunuz ümitlenecek birşeyler için hayal kuracak ama hepsi boşuna olcak bunu sakın unutmayın ve asla hayal kurmayın bu kısa uzun oalyı ile ilgili. ben komandoya evet dedim yedek subaya evet dedim dip notum: 3.56 boyum 186 kilom 79 tek seferde 70 in üzerinde şınav çekebiliyorum yıllardır vucut geliştiriyorum. adli sicilim de tek bir nokta dahi yok tertemiz. yaşım 24 ve bırak komadoyu yedek subayı ilk celp bile gidemiyorum bunların hepsi palavra tamamen uydurma askeriye tombala çekip çıkarıyor. gözlüklü şişko adamları yedek subay yaptılar. bizi es geçtiler asla baktıklarını düşünmüyorum tamamen şans..

• iskendergur İ kullanıcısına yanıt
    Birazda kısmet işi

• Vay be sizler gitme telaşı yaşarken biz plakalara düşecez hayırlısıyla.. Elimden geldiğince imkanım olursa başlığa girip sıcağı sıcağına soruları cevaplayıp yardımcı olacam torunlarıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzan0va

quote:

quote:

O saatte o kadarsa isimiz yas

Kasim celbindeki arkadaslar evrak falan aliyorlarmis galiba bu aralar gelecek hafta biraz daha rahatlar sanki.gidip basvuracaz kacis yokta ne kadar ceza odeyecez orasini cozemedim 118 lira mi 100 lira mi 593 lira mi herkes birsey soyluyor valla

aynen bende borcumuz nedir hala anlayamadım ama ona yapacak bir şey yok artık. Bir de emniyete GBT ye bildirilmiş diyorlar. Yakalanırsak o daha büyük sıkıntı ve para cezası artacakmış. Çok sık şehir değiştiriyorum ve günümün çoğu trafikte geçiyor bir an önce gidip başvurmam lazım ki yoksa yakalanmam an meselesi :)

354. Dönem (Şubat 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Aday Adayları

http://www.msb.gov.tr/anasayfa/phpscr/duyurular/30Ekim2013.htm

Cezaları yazmışlar...

593 TL hayırlı olsun :(

• iskendergur İ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hacı sana.AMOK arkadaşın dedikleri teorikte doğru evet ama genelde olmuyor bu işler.353 lerin sonucuna bakarken yanılmıyorsam 2 tane aöf lü arkadaşın tuzla piyadeye çıktığını ve diploma notlarının 2,27-2,40 gibi olduğunu gördüm.adam aöfü kısa dönem yapmak icin okuyor adama piyade çıkıyor,biz gönüllü komandoyuz nerelere gidiyoruz

• bu tablodan haberim var ancak anlama konusunda sıkıntı çektiğimi ifade edeyim

şimdi benim tecil haziran a kadardı yani olsa olsa 6 ay geciktim sayalım.üstte yoklama kaçakları 1 yıla kadar 118 diyor.

ama hemen altında yoklama kaçakları ve bakayalar 1 yıldan sonra diye parantezle not düşmüşler yani 1 yıl+ 0-4 ay 296 lira diyor.ee ben 1 yıl bile geciktirmedim ki benim anlamadıgım bu yani

şben 118 mi 296 mı 593 mü ödeyecem
  • 353'lerin isleri bitmeli ki subeler bosalsin, islemlerimizi yapalim. Epey yogun idi gecen araba ile onunden gectim -IST. Uskudar-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 2 Kasım 2013; 1:17:10 >
  • torunlar sizi simdiden iple cekiyorum

• quote:

bu tablodan haberim var ancak anlama konusunda sıkıntı çektiğimi ifade edeyim

şimdi benim tecil haziran a kadardı yani olsa olsa 6 ay geciktim sayalım.üstte yoklama kaçakları 1 yıla kadar 118 diyor.

ama hemen altında yoklama kaçakları ve bakayalar 1 yıldan sonra diye parantezle not düşmüşler yani 1 yıl+ 0-4 ay 296 lira diyor.ee ben 1 yıl bile geciktirmedim ki benim anlamadıgım bu yani

AYNI ŞEKİLDE; 2013 YILI İÇİN İL/İLÇE İDARE KURULLARINCA, 1 YILA KADAR BAKAYA KALAN VE İŞLEMLERİNİ KENDİLİĞİNDEN TAMAMLATAN YÜKÜMLÜLERE 593 TL,
    YAKALANARAK GETİRİLEN YÜKÜMLÜLERE İSE 2.376 TL

---
    Arkadaşlar bu arada 15 Kasım'a kadar başvuru yapması gerekenler tecili olupta bozdurması gereken kişiler mi?
    Tecili olmayanlar direk 1-31 Aralık tarihinde mi gidecek sevk öncesi işlemler için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 2 Kasım 2013; 13:56:10 >

• Torunlar duyurunuz yayınlanmış ;) Hiç takip etmiyor musunuz yav :D

Ben size önemli kısımları yazayım.

Son Başvuru tarihi : 15 Kasım 2013

ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERDEN, 01-31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAK ÜZERE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARINA VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİNE MÜRACAAT EDENLER İLE SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMADIĞINDAN BAKAYA OLARAK ARANANLARDAN ASKERLİK ŞUBE BAŞKANLIKLARI VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİ TARAFINDAN 01 EKİM 2013 İLE 31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİ YAPILAN YÜKÜMLÜLER ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE SINIFLANDIRILACAKTIR

SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 24 OCAK 2014 SAAT:11.00’DEN İTİBAREN E-DEVLET ÜZERİNDEN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR.

BİR AYLIK TEMEL EĞİTİME TABİ TUTULACAK YEDEK SUBAY ADAY ADAYLARI 27-31 OCAK 2014 TARİHLERİ ARASINDA, İKİ BUÇUK AYLIK TEMEL EĞİTİME TABİ TUTULACAK YEDEK SUBAY ADAYLARI 10-14 ŞUBAT 2014 TARİHLERİ ARASINDA TERTİP EDİLDİKLERİ SINIF OKULLARINA,

B. KISA DÖNEM ERBAŞ/ER STÜTÜSÜNE AYRILANLARIN BİRİNCİ GRUBU 03-07 ŞUBAT 2014, İKİNCİ GRUBU İSE 17-21 MART 2014 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM MERKEZLERİNE SEVK EDİLECEKTİR.

• Dur hacı heyecan yaptırma millete daha erken, alıştıra alıştıra anlatırız biz yeni gelenlere.

• Bu gruplar neye göre belirleniyor? 24 Ocak tarihinde mı açıklanacak hangi grup olduğumuz ?

• quote:

Bu gruplar neye göre belirleniyor? 24 Ocak tarihinde mı açıklanacak hangi grup olduğumuz ?

Gruplar tamamen şans işi, hangi dönemde gideceğini kimse bilemez, yerler açıklandığında göreceğiz. 353 lerdede aynı şey oldu. Umarım marta kalmayız çok geç oluyor.
  • 1 buçuk ay fark var arada ya inşallah mart çıkmaz fena halde zaman kaybı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzan0va

quote:

bu tablodan haberim var ancak anlama konusunda sıkıntı çektiğimi ifade edeyim

AYNI ŞEKİLDE; 2013 YILI İÇİN İL/İLÇE İDARE KURULLARINCA, 1 YILA KADAR BAKAYA KALAN VE İŞLEMLERİNİ KENDİLİĞİNDEN TAMAMLATAN YÜKÜMLÜLERE 593 TL,
    YAKALANARAK GETİRİLEN YÜKÜMLÜLERE İSE 2.376 TL

---
    Arkadaşlar bu arada 15 Kasım'a kadar başvuru yapması gerekenler tecili olupta bozdurması gereken kişiler mi?
    Tecili olmayanlar direk 1-31 Aralık tarihinde mi gidecek sevk öncesi işlemler için?

valla benim tecilim vardı gidip bozdurdum tecilimi, belge vesaire götürmedim. Önceden getirmiştim tecil işlemleri için tüm belgeleri. Sadece kimliğimle gittim. Hiç bir işi riske atmaya gerek yok bu tip durumlarda, en doğrusu giderek doğrudan oraya sormaktır. Kimseyi dinleme bence kardeşim, gidip doğrudan doğruya muhattap al askeriyeyi, oraya sor ben geldim ama ne yapmam lazım vesaire diye. Onların yönlendirmesine göre hareket et.

• @Slauter
    doğru diyorsun kardeşim, en güzeli dediğin gibi yapayım.
    bu arada beni de ekler misiniz listeye :)
    jazzan0va - 26 - Yeditepe Üni - Grafik Tasarım - İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 3 Kasım 2013; 16:34:06 >
  • Beyler aşağıdaki linkte asalın sitesinde Şubat 2014 te silah altına alınacak yedek subay adaylarıyla ilgili duyuru var okumanızda fayda vardır bir göz atın ayrıca sorularınızı müsait olunca yanıtlamaya çalışırım torunlar size ALLAH şimdiden kolaylık versin :))

http://www.asal.msb.gov.tr/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.