Şimdi Ara

355 DÖNEM : HV.ER EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / KÜTAHYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kütahya kısa dönem havacı olup da 1. dönem giden de mi var? havacıların hepsi 2. dönem diye biliyordum.
  • evt bende burdayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro1

beyler kütahya kısa dönem havacı olup da 1. dönem giden de mi var? havacıların hepsi 2. dönem diye biliyordum.

hocam ben uzun dönem gidiyorum valla. yarın teslim oluyorum
  • Bana da 2. grup çıktı maalesef. Bütün planlarım alt üst oldu. Evden bile çıkmıştım evsiz kaldım şimdi :)
  • zaman yaklaşıyor, tertipler burdamı :)
  • burdayız tertip. alışverişler tamam mı? güneş kremlerini unutmayın
  • alışverişi bu hafta yapıcam, iç giyim hangi renk aldın tertip
  • Neler almayı düşünüyorsunuz beyler. Ben hiç bir hazırlık yapmadım .
  • acemilik süresi 20 gün civarı olduğu için çok fazla şey almayı düşünmüyorum. ilk etapta 20 gün beni idare edecek kişisel bakım ve iç çamaşır alıcam. eksik olursa dağıtım izninde tamamlamayı düşünüyorum ben açıkçası
  • klasik donanımhaber de verilen ihtiyaç listesini topluyorum ben de, yara bandı tırnak makası cımbız telefon kartı, casio saat vs. birşeyler ayarladım. Vatka, çorap, don, atlet, alışverişlerini ben de daha yapmadım.
    iç giyim rengini asker malzemesi satan yere sorup başka bir dükkandan alacağım bi 10-15'er tane atlet, boxer ve çorap.
  • Arkadaslar merhaba

354.donem havacı olarak aklınıza takilan soruları cevaplayabilirum. Biz 21 martta teslim olmuştuk şimdi usta birliklerimizdeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nysa-09

Arkadaslar merhaba

354.donem havacı olarak aklınıza takilan soruları cevaplayabilirum. Biz 21 martta teslim olmuştuk şimdi usta birliklerimizdeyiz.

selamlar,
    ben bir soru sorabilirim.
    boxer, çorap, atlet rengi farkediyor mu? Hepsini siyah getirsem orada sorun çıkar mı?
  • Acemi birliğinde farkediyor orada uzerinde beyaz kucuk işleme olan siyah corabi bile almayabilirler yani bavulunuzda kalır kullanmadan geri goturursunz ic camasiri yeşil çoraplar duz siyah olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: baro1

quote:

Orijinalden alıntı: Nysa-09

Arkadaslar merhaba

selamlar,
    ben bir soru sorabilirim.
    boxer, çorap, atlet rengi farkediyor mu? Hepsini siyah getirsem orada sorun çıkar mı?

Peki hangi gün ve saat teslim olmak daha mantıklı olur. 1. 2. 3. gün?

Yanımızda sigara getirelim mi, kantinde satılıyor ancak sıra olayı sorun mu? İçeri alabiliyor muyuz sigarayı?

Getirdiğimiz çamaşır, havlu, krem gibi malzemeleri askeriyede yanımıza alabiliyor muyuz? çünkü bildiğim kadarıyla dışarıdan getirdiklerimiz başka yerde duruyormuş. Oradan istediğimiz zaman alabiliyor muyuz eşyalarımızı ?

Bunlara cevap verirseniz çok sevinirim :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.