Şimdi Ara

355 DÖNEM : HV.ER EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / KÜTAHYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Face'de de grup açtım ama face kullanan olur kullanmayan olur. Havacıların da başlığı olsun.
    https://www.facebook.com/groups/1415758942026775/

HER ANANIN OĞLU ASKER OLUR AMA, HER KIZIN SEVGİLİSİ HAVACI OLAMAZ

• çok kişide yokuz herhalde tertip:)
  • Selam Tertip benimde kütahyaya cikti acemiligim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srkn-

Selam Tertip benimde kütahyaya cikti acemiligim
    millet az önce sarıyer askerlik şubesine gittim. 2 grup olduğumuz için sülüsü sevk tarihinden 10 gün alabileceğimizi söylediler. ben de askerlik duurm belgesi aldım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foobar

millet az önce sarıyer askerlik şubesine gittim. 2 grup olduğumuz için sülüsü sevk tarihinden 10 gün alabileceğimizi söylediler. ben de askerlik duurm belgesi aldım sadece.

Alıntıları Göster
    Allah sabır versin. 352. KD'ydim ben de. Kütahya'yı haritadan sildim ama usta birliğim İzmir Gaziemir'di, o yüzden güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Allah sabır versin. 352. KD'ydim ben de. Kütahya'yı haritadan sildim ama usta birliğim İzmir Gaziemir'di, o yüzden güzeldi.

Alıntıları Göster
    Kütahyanın çıkması güzel ama 18 haziranı bekleyecek olmak kötü
    Hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 25 Nisan 2014; 16:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

Kütahyanın çıkması güzel ama 18 haziranı bekleyecek olmak kötü
    Hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    Arkadaslar sevk e az bi zaman kala bi organizasyon yapalım kütahyada bulusalım birlikte gidelim yakın olanlar varsa örn. ben bursada yasiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 353.KD ler olarak hava kuvvetlerinde mavi kamuflajı enson bize dağıttılar.354lerden itibaren yeşile döndü.sizde yeşil kamuflaj giyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_can

353.KD ler olarak hava kuvvetlerinde mavi kamuflajı enson bize dağıttılar.354lerden itibaren yeşile döndü.sizde yeşil kamuflaj giyeceksiniz.
    Arkadaşlar Acemi ve Usta birliklerinizi yazarsanız yardımlaşma açısından iyi olabilir.

• I_can kullanıcısına yanıt
    sevinmiştim mavi giyeceğiz bir farkımız olacak diye

Kütahya'da buluşalım bence de ama artık sülüste hangi tarihte teslim olunacağı yazıyormuş. yani 18-19-20 Haziran günlerine dağılabiliriz hepimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro1

sevinmiştim mavi giyeceğiz bir farkımız olacak diye

Kütahya'da buluşalım bence de ama artık sülüste hangi tarihte teslim olunacağı yazıyormuş. yani 18-19-20 Haziran günlerine dağılabiliriz hepimiz.
    Beraber teslim olmak güzel fikir , sıkıntıyı daha az çekeriz.

Yalnız birlik çok rahat diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

Beraber teslim olmak güzel fikir , sıkıntıyı daha az çekeriz.

Yalnız birlik çok rahat diyorlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende sizdenim haberiniz olsn :) Ağrı'dan geliyorum birlikte teslim olma fikrine katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhametine.don

Arkadaşlar bende sizdenim haberiniz olsn :) Ağrı'dan geliyorum birlikte teslim olma fikrine katılıyorum

Alıntıları Göster
    Kütahya'yı duyanlar genelkurmay başkanından torpilli misin diyorlar. Hayat boyunca şanssızdım oysa :) Usta birliğinde gideceğimiz yerler İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Konya, Kayseri, Balıkesir, İskenderun, Adana, Malatya, Diyarbakır ve Batman olarak geçiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar , bende 2. celp grubu ile katılacağım. Mayıs ayında gitmeyi beklerken Haziran'da gidecek olmak sürpriz oldu. Sevinsekmi üzülsekmi anlamadım :)
  • +1 Beni de ekleyin beyler

• Ben universiteyi konya da okudum. Bi de konya gelirmis. Ne mutlu olurum ya :)

• quote:

Ben universiteyi konya da okudum. Bi de konya gelirmis. Ne mutlu olurum ya :)
    tertipler kütahyada buluşur gideriz bir buluşma yaparız orda:) usta birlikleride güzel yerler gibi iyi bir askerlik dönemi geçirir geliriz inşallah)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4602

tertipler kütahyada buluşur gideriz bir buluşma yaparız orda:) usta birlikleride güzel yerler gibi iyi bir askerlik dönemi geçirir geliriz inşallah)

Alıntıları Göster
    7 Mayıs saat 13:00 da teslim oluyorum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes7790

7 Mayıs saat 13:00 da teslim oluyorum beyler

Alıntıları Göster
    benide ekleyin o zaman 8 Mayıs 13:00 da teslim oluyorum bende :)
  • Esas birlikler ne zaman belli olacak bilen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.