Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.327
Cevap
72
Favori
328.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asaschelf

İşletme 3.42 ortalamam , 183 boy 72 kilo var :) hayırlısı benim bu dönem 2 arkadasımda astek oldu işletme mezunu

İyiymis Benimde 3,71 ortalama 4 luk sistemde 1.82 Boy ve 79 kiloyum. Bolum halkla iliskiler ve tanitim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Askerlik ile ilgili en ufak bir bilgim dahi yok. Lakin ben transkiripimi vs zaten şubeye götürmüştüm elimde sevk tarihlerim var görevli memur bana 25 nisanda geleceksin dedi.

1-31 mart dediğimiz gibi askerlik şubesine gidip sevk işlemlerini halletmen lazım onun haricinde başka birşey yok sonuçları beklemeye geçicez 25 nisana kadar
  • quote:

quote:

Askerlik ile ilgili en ufak bir bilgim dahi yok. Lakin ben transkiripimi vs zaten şubeye götürmüştüm elimde sevk tarihlerim var görevli memur bana 25 nisanda geleceksin dedi.

1-31 mart dediğimiz gibi askerlik şubesine gidip sevk işlemlerini halletmen lazım onun haricinde başka birşey yok sonuçları beklemeye geçicez 25 nisana kadar

quote:

quote:

çok iyi ortalaman var :) bizimkide 4'lük sistem .. umarım uzun çıkar nasip

• Sagol :) Allah hepimizin gonlune gore yerler nasip etsin..

• Acemilik Ankaraya çıksın, usta birliği ise İstanbuldan çok uzak yerlere çıksın biraz kafa dinleyelim
  • Bana şube tarafından verilen evraklara tekrar baktım ben sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırdım zaten. 25 nısanda nereye çıktıgı bellı olduktan sonra sıze en yakın askerlık şubesıne gideceksınız dıyor.
  • O zaman sorun yok tertip

• ben katılım fazla olur diyordum ama şuanlık az gibiyiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaschelf -- 25 Ocak 2014; 23:16:51 >
  • Yaz devreleri isi agirdan aliyor demekki :) Sen bir ay kaynar burasi

• bizdeki heycan demek ki diğer devrelerimizde yok :)
  • Aynen tertip

• beni yazın listeye yedek subay evet, komando hayır dedim ( gerçi evet desemde yapmazlar boy 1.75 kilo 80 ) yedek subay çıkar umarım ki o sıcaklarda nöbet tutmak hiç işime gelmiyor.
    mart ayında gel işlemlerini yaptır dedi bana da şubedeki kadın, herkese ayrı ayrı şeyler söylenmiş anlaşılan.
  • Hosgeldin tertip :) Ben daha yazdirmadim subeye kisa mi uzun mu istedigimi. Martta tercihini belirtirsin dediler transkripti verirken..Ama bende yedek subay evet komando evet diyecegim :)

• Merhaba arkadaslar.
    Ben de onumuzdeki hafta mayıs celbi icin tecil bozdurmaya gidecegm. Galiba 15 subata kadar vaktmz var. Tecil bozma icn gerekli belgeler neler acaba. Tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina1989

Merhaba arkadaslar.
    Ben de onumuzdeki hafta mayıs celbi icin tecil bozdurmaya gidecegm. Galiba 15 subata kadar vaktmz var. Tecil bozma icn gerekli belgeler neler acaba. Tesekkurler :)

Daha once muayene olduysan sadece erken sevk dilekcesi yazacaksin o yeterli oluyor.

• alınmayın ama poşet dayanışması cidden çok güzel torunlar da ve dedelerde ayrı heyecanlar var
  • idealist_iletisimci İ kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Evet bikez muayneye gitmstm. Bi form doldurdum hatta. Tecil icin gitmstm galiba. Simdiden heycan basladi :)

• firtina1989 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim tertip. Tecil icin gerekli evraklari verdiysen baska evrak isin yok. Sadece 1-31 Mart arasinda sevk hazirlik islemleri icin transkriptini, varsa dil belgesi vs. gotureceksin o kadar..

• martta bende asteğmen evet komando evet dicem
  • uyudunuzmu yok mu sesimi duyan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.