Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.327
Cevap
72
Favori
328.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asaschelf

quote:

Orijinalden alıntı: floydian

yıllardır bu tarz başlıkların sadece başlıklarını okur geçerdim, daha var yeaa derdim ama askerlik kararını aldırınca 340 lı dönemlerden bu yana bütün hepsini bir haftada okur oldum :))

selam bu arada bütün tertiplerime, dedelerime herkese...

İş durumlarının sıkıntıya girmemesi için kısa dönem olarak bi an önce aradan çıkarmam lazım. bakalım kısmet artık.

hayırlı olsun tertip hoşgeldin , hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun

eyvallah tertip sağolasın. hayırlısı :)

• Konuyu tam zamanında açtınız Şubatta mezun olup Mayısta askere gitme gibi bir planım var.
    Fakat okul diplomayı mezuniyetten 2 yıl sonra veriyor. Başvuru sırasında sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfix

Konuyu tam zamanında açtınız Şubatta mezun olup Mayısta askere gitme gibi bir planım var.
    Fakat okul diplomayı mezuniyetten 2 yıl sonra veriyor. Başvuru sırasında sıkıntı olur mu?

bu tarz okullar için geçici mezuniyet belgesini kabul ediyor askeriye.
  • Aynen oyle ben hala diplomayi gostermedim subeye. Gecici mezuniyet belgesi isi goruyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz kaygılanmışım ya Okulun hemen ardından askerliği aradan çıkarmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumax

merhaba arkadaşlar. ben de askerlik kararı aldırdım 355. dönem gideceğim bi aksilik olmazsa. makine mühendisiyim 2.96 ortalama ile bitirdim. yaş 24, boy 175 cm kütle 70 kg. sağlık sorunu yok. uzun evet komando hayır dedim. uzun istiyorum, işi bilen birileri varsa sizce çıkma şansı nedir ? herkese hayırlı kuralar

bende uzun evet komando hayır dedim, büyük ihtimal aynı eğitim okulunda olacağız seninle kütlem senden biraz fazla sadece geri kalan aynı nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_fa -- 27 Ocak 2014; 18:34:12 >
  • beyler kasımda muayene oldum 70 kiloydum şimdi 60 kiloyum uzun dönem er olarak yapacağım kilomdaki değişikliği şubeye bildirmelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

bende uzun evet komando hayır dedim, büyük ihtimal aynı eğitim okulunda olacağız seninle kütlem senden biraz fazla sadece geri kalan aynı nerdeyse.

Askeriyede mantık pek aranmaz derler ama :) inş istediğin gibi kura çıkar. benim gönlümden geçen ankara veya batısında meslek kurası ya da personel asteğmen :)
  • arkadaşlarıma soruyorum da bazıları sevk işlemlerinde sormuyor diyorlar :) kesin bilgisi olan varmı bu bilgileri güncelleyebilecekmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaschelf -- 27 Ocak 2014; 19:21:31 >
  • Sevk isleminde sornak zorunda cunku tecille sevkin arasinda baya zaman varki var. ( benim 2 sene ) O zaman icerisinde herhangi bir hastaligin olabilir, kilo almis ya da vermis olabilirsin, egitim durumun degismis olabilir vs. bu yuzden sormak zorundalar.Hem kisa mi uzun mu istedigini de o zaman kayda aliyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: idealist_iletisimci

Son gun 15 subat tertip tecili bozmak icin umutmayasin :)

Yok tertip unutmam sagol :) en gec haftaya hallederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: glumax

quote:

Askeriyede mantık pek aranmaz derler ama :) inş istediğin gibi kura çıkar. benim gönlümden geçen ankara veya batısında meslek kurası ya da personel asteğmen :)

personel işini unut derim ben, makine mühendisinden personelci olmaz valla gerçi tskda mantık aranmaz o da var ne çıkarsa kısmet artık. Ben meslek kurası diye hazırlıyorum kendimi hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya he bide eğtim okulu olarak acemilik en doğu ankara zaten de sonrası allah kerim işte kısmet kurada neresini çekersek.
    bu arada hangi okuldan mezunsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: idealist_iletisimci

Sevk isleminde sornak zorunda cunku tecille sevkin arasinda baya zaman varki var. ( benim 2 sene ) O zaman icerisinde herhangi bir hastaligin olabilir, kilo almis ya da vermis olabilirsin, egitim durumun degismis olabilir vs. bu yuzden sormak zorundalar.Hem kisa mi uzun mu istedigini de o zaman kayda aliyorlar..

tertip inşallah dediğin gibi olur :)
  • quote:

personel işini unut derim ben, makine mühendisinden personelci olmaz valla gerçi tskda mantık aranmaz o da var ne çıkarsa kısmet artık. Ben meslek kurası diye hazırlıyorum kendimi hep pozitif düşünmeye çalışıyorum bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya he bide eğtim okulu olarak acemilik en doğu ankara zaten de sonrası allah kerim işte kısmet kurada neresini çekersek.
    bu arada hangi okuldan mezunsun ?

sakarya uni mezunuyum. meslek kurası çok düşük bi ihtimal gibi geliyo bana :) personel asteğmen de çıkabilir diye düşünüyorum sonuçta bilgisayar da kullanırız yazışma işlemlerini de hallederiz. askeriye sever makinecileri :)

• safak 14.. ben mi gideyim? :))))

saka bir yana hepinize simdiden hayirli teskereler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumax G kullanıcısına yanıt
    personel çıkarsa yatış hep zaten nerdeyse, valla en çok bizi seviyor sanırın tsk o konuda haklısın, ben hala mesleçide ısrarlıyım vazgeçmicem
  • S.a kismet olursa bende mayisda gidicem arkadaslar foruma da yeni uye oldum herkese selamlar

• Tsk bizi sevmez mi gelmemiz icin can atiyorlar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yigidomehmet

S.a kismet olursa bende mayisda gidicem arkadaslar foruma da yeni uye oldum herkese selamlar

hoşgeldin, nerelisin ? sivas ?
  • Aynen kardesim memleket sivas ikamet istanbul sakarya maliye mezunuyum ortalamam dusuk :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.