Şimdi Ara

355. Dönem (MAYIS 2014) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.327
Cevap
72
Favori
329.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: idealist_iletisimci

Tsk bizi sevmez mi gelmemiz icin can atiyorlar :))

sende mi makinecisin ya, hangi okul ? aynı yer çıkma ihtimali çok yüksek olan 3 kişiyiz şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigidomehmet

Aynen kardesim memleket sivas ikamet istanbul sakarya maliye mezunuyum ortalamam dusuk :)

benimde memleket sivas (kangal/aşağıhüyük köyü ) ikamet mersin şuanlık, istanbul makine mezunuyum uzun yazdım bakalım ne çıkacak, bi kurtulsam şu askerlik işinden başka bişey istemiyorum zaten sivasta bilirsin belki demir export bile askerlik sordu bana yapmadım diye almadı beni müdürcük iyi sövdüm adama geri geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

safak 14.. ben mi gideyim? :))))

saka bir yana hepinize simdiden hayirli teskereler..

hepimiz adına teşekkürler dedeciğim
  • :) kismet benim icin kisa ciksin kardesim ya insallah iki tane cocuk var bende :) dayanamam ben onlara :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:) kismet benim icin kisa ciksin kardesim ya insallah iki tane cocuk var bende :) dayanamam ben onlara :(

ohooo çoluk çocuk aile varsa kısa çıksın tabi ben bekarım daha yaşım ufak sayılır ne olursa da dert değil, iş gücü napcaksın ücretsiz izin alıp mı gidiyosun askere ?
    meslek kurası çıkar diye uzun istedim daha çok hala da meslek kurasında ısrarlıyım 2.5 ay acemilik bitmez valla :(
  • quote:

:) kismet benim icin kisa ciksin kardesim ya insallah iki tane cocuk var bende :) dayanamam ben onlara :(

Allah yardimcin olsun tertip. Gonlunce okur insallah.

• Eywallah herkese.. ben normalde 2015 de gidicektim motokuryelik yapiyorum ben iyi bi is buldum o ama src ve askerlik aradan cikmasi laximdi bende tecili bozdurdum ins mayisda kisa donem yapar gelirim herkesin gonlunce olsun ins.

• quote:

tertip beni gözden kaçırdın ama
  • Arkadaslar kilo sorun mu aslerde ben 100 kiloyum :)

• quote:

Arkadaslar kilo sorun mu aslerde ben 100 kiloyum :)

100 kg sorun değil bildiğim kadarıyla.
  • Boyun cok kisa degilse sorun olmas. Boy kilo dengesi 30 su asmamasi gerekiyor benim bildigim. 170 boy ise maksimum kilo 100 gibi..

• Devreler nerdesiniz sesiniz cikmadi bugun

• idealist_iletisimci İ kullanıcısına yanıt
    buralardayız ancak dağıtım uzak daha yerlerin açıklanması uzak sakin kalır daha bizim buralar 1 ay daha mart 15te hareketlenmeye başlar anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

buralardayız ancak dağıtım uzak daha yerlerin açıklanması uzak sakin kalır daha bizim buralar 1 ay daha mart 15te hareketlenmeye başlar anca.

Haklisin son zamanlarda bir telas, heyecan falan olur yigilir herkes :)

• devrelerim işiniz şubeye düşerse bi sorsanız martta kilo oranlarını felan değiştirebilirmiyiz diye bilgileri güncellemek mümkünmü hala net bilgi edinemedim bu konuda
  • Okulu bitiren arkadaşlar biran önce gidip gelin sonra benim gibi yaş kemale erdiğinde ve evlilik düşüncesi hasıl olduğunda gitmek zorunda kalırsınız ki emin olun hiç hoş olmuyor aileni düşün nişanlını düşün işi düşün dönüşte işyerine alacaklar mı onu düşün. düşünde düşün :)
  • Haklisin tertip mezun olur olmaz gitmek lazim. Sonrasinda is guc vs derken askerlik buyuk bir engel gibi cikiyor karsina. İnsallah hayirlisiyla mayista gidip gorevimizi yerine getirecegiz..

• Hııııh işte budur, bunu bekliyordum... Konu artık bizim konumuzdur arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_fa

quote:

tertip beni gözden kaçırdın ama

Tertip biraz gel oldu ama kusura bakma :)) Ben halkla iliskiler ve tanitim bolumu mezunuyum.Uzun cikarsa meslekci cikmaz bana :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselsalem

Okulu bitiren arkadaşlar biran önce gidip gelin sonra benim gibi yaş kemale erdiğinde ve evlilik düşüncesi hasıl olduğunda gitmek zorunda kalırsınız ki emin olun hiç hoş olmuyor aileni düşün nişanlını düşün işi düşün dönüşte işyerine alacaklar mı onu düşün. düşünde düşün :)

Katılıyorum sana tertip :) aynı durumları yasiyorum ben de :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.