Şimdi Ara

356. Dönem (AОUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Torunlarımız hoşgeldiniz inşallah yüzyüzede görüşme imkanı buluruz tabi tuzla piyade okuluna gelecek olan varsa şimdiden hayırlı tezkereler :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, askerliğimin son 1 ayında alıp kullandığım philips marka ve son 1 haftasında alıp kullandığım GP marka powerbanklarımı, alt devrelerime satmak istiyorum. Biliyorsunuz bu ürünler askerin olmazsa olmazlarındandır

Her ikisi de kutulu, faturalı ve garantilidir.

GP 10400mah için 100 TL, philips 7800mah için 80 TL istemekteyim.

356. Dönem (AОUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları
     356. Dönem (AОUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

• Beytepede askerliğine devam eden 354/2 kısa dönem olarak yardımcı olmamı isteyen herkese bi pm kadar yakınım torunlar;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sevk belgesini e devlet üzerinden aldım. sonra telefonuma iaşe ve yol parası bedelini en yakın ptt şubesinden alın mesajı geldi. bulunduğum yerdeki ptt ye gittim ikamet ettiğin yerdeki ptt şubelerinden birinden alabilirsin dedi. böyle bişeyle karşılaşan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.