Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen yinede şansını dene. Bakarsın olur. Geri hizmet hakkında bir şey bilmiyorum bende
  • Hectoor kullanıcısına yanıt
    benim bir akadas toplamda neredeyse 20 numara olan bozuk gozleriyle topcu astek olarak gitti. En iyi ihtimal komando olamazsin raporu verirler. teslim olduktan sonra yapabilceklerine gore sana uygun bir is bulurlar. Kisa uzun olayi bence en onemlisi Boy kilo orani. Artik acik ogretimden bile astek aliyorlar bence artik okulun pek bir onemi yok. Tercihinde ikinci sirada oneme sahip.
  • YILDIRIMK Y kullanıcısına yanıt
    20 numara ne ya, yarasa gibi. Ama ona belki de sormuşlardır askerlik yapmak istiyor musun diye ve o da evet dediyse göndermiş olabilirler.
  • Orasini bilmiyorum ama bildigin gazoz sisesinin dibi gibi gozluk takiyordu. Askeriye bu sonucta, sagi solu belli olmuyor.
  • YILDIRIMK Y kullanıcısına yanıt
    Orası doğru mantık yok sistem böyle
  • mantık aramayın beyler.
    25 Temmuz bizi bekler.
  • Şimdi bişey sorucam ama saçma olabilir. Ben elektrikli dış fırçası kullanıyorum. Götürmem abes mi kaçar çalınma ihtimali var mı? 120 lira verdik aldık.. Birde jilet olarak bu mach 3 5 falan götursek olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Çalınma diye bir şey yok, yer değiştirir o =). ucuz dandik şeyler götürecen arkadaşım yer değiştirse bile sana koymayacak şeyler olmalı. başlığı değiştirilen traş bıçaklarından al ve bıçak başlıklarını yanında taşırsın onlarda yer değiştirmesin diye
    Goturecen de nerde sarj ediceksin? Hem gittigin yere gore degisir o. Acemilikte unut ama ustalikta duruma ve yere gore goturebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

Goturecen de nerde sarj ediceksin? Hem gittigin yere gore degisir o. Acemilikte unut ama ustalikta duruma ve yere gore goturebilirsin.

benim arkadaş vanda yapıyor telefon paso yanında şarj konusu sıkıntı olmuyor demişti ondan sordum

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen_86

Çalınma diye bir şey yok, yer değiştirir o =). ucuz dandik şeyler götürecen arkadaşım yer değiştirse bile sana koymayacak şeyler olmalı. başlığı değiştirilen traş bıçaklarından al ve bıçak başlıklarını yanında taşırsın onlarda yer değiştirmesin diye

traş bıcağını mı yanımda taşıyayım yoksa başlıkları mı?
    başlıkları. arkadaşım öyle yapmıştı traş başlıklarını cebine koyup taşımış
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Şimdi bişey sorucam ama saçma olabilir. Ben elektrikli dış fırçası kullanıyorum. Götürmem abes mi kaçar çalınma ihtimali var mı? 120 lira verdik aldık.. Birde jilet olarak bu mach 3 5 falan götursek olur mu?

Haha çok güldürdün beni, yaşa! Ben de anneme dedim ki; ben bornozumu götüreceğim bir de ben o yeşil donları giyemem boxer götüreceğim dedim babamla birlikte aval aval yüzüme baktılar (içlerinden zavallı dediler bana muhtemelen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 10 Mayıs 2014; 16:00:57 >
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    :D :D abi tatil köyüne gitmiyorsun ne bornozu :D gidince bir de tek kişilik oda iste =)
  • Merhabalar arkadaşlar kısmetse ben de ağustos'ta gidiyorum. Normalde geçen sene gitmem gerekliydi ama tecil ettirdim bir sene. Tecilim zaten haziran ayında bitiyor , o yüzden askerlik şubesine gidip ekstra bir işlem yaptırmadım. Hafta içi şubeyi arayacağım yanlış yapmamışızdır inşallah. Öğretmenlik yaptığımdan dolayı asker öğretmenlik çıkma ihtimali var. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

quote:

Şimdi bişey sorucam ama saçma olabilir. Ben elektrikli dış fırçası kullanıyorum. Götürmem abes mi kaçar çalınma ihtimali var mı? 120 lira verdik aldık.. Birde jilet olarak bu mach 3 5 falan götursek olur mu?

Haha çok güldürdün beni, yaşa! Ben de anneme dedim ki; ben bornozumu götüreceğim bir de ben o yeşil donları giyemem boxer götüreceğim dedim babamla birlikte aval aval yüzüme baktılar (içlerinden zavallı dediler bana muhtemelen)

Hakkaten o külot mevzu mecbur mu ben senelerdir giymiyorum. Yeşil Boxer olmaz mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

quote:

Hakkaten o külot mevzu mecbur mu ben senelerdir giymiyorum. Yeşil Boxer olmaz mı?

Valla ben de bilmiyorum kendimi o yeşil sliplerin içinde düşünemiyorum bile :)))

• Ben gitmeden önceki son iki hafta günde 2'şer saat yeşil bir örtüye bakıp kendimi alıştırmaya çalışacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 10 Mayıs 2014; 18:36:02 >
  • öyle de böyle de onları giyecez beylerrrr.
  • Slip giymeye izin verilmiyor, pacali olanlardan giyilmesi gerek deniyordu. Belki alakasiz olacak ama gecen gun ucuruma dusen kirpi ile ilgili goruntulerde normal beyaz atletli askerler vardi onlar ne is o zaman?

• Arkadaşlar merhaba,

Geçen ay askere gitmeden biraz çalışayım tecrübe olsun diye 2 sene tecil ettirdim. İş buldum ama askerliği sıkıntı yaptılar bende tecili bozdurup ağustos celbi ile askere gitmek istiyorum. Pazartesi tecil bozma ve diğer işlemler için şubeye gideceğim. 15 Mayısa kadar işlemler biter dimi bu celbi kaçırırsam baya vakit kaybetmiş olurum bütün planlarımda batar açıkçası. Tecil bozdurup işlem yaptıran arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemezse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.