Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bindik bi alamete hayırlısı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIRIMK

biraz once haberlerde gordum yedek subay sayisi 10,000 e cikmis.
    ayrica bu trt duyurusu tsk nin kendi sitesinde yok. sadece teletext de var galiba.

aynen kardeş hergün bakıyorum asal a ama yok duyuru sadece trt de var. Şöyle düşünmeye başladım acaba son başvuru tarihi geçtikten sonra mi yayınlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın tertiplerim.

hukuk mezunuyum ve hukukçulara bildiğim kadarıyla yedek subaylık çıkıyor ağırlıklı olarak. tüm arkadaşlarım kısa dönem isteyip uzun gitmişlerdi önceki celp dönemlerinde. ben de kısa dönem istedim. ama şimdi açıkçası hiç umudum yok. çünkü zaten bu celbe başvuru sayısı az olmuş. tsk'ya yedek subay lazım. direk uzun çıkacak sanırım.
  • günaydın arkadaşlar kısmetse bende ağustosta askerim. soracağım soru şudur eğer bilenler varsa askerde tıraş makinesi kullanabilir miyiz yani öyle bi ortam var mıdır yoksa tıraş bıçağı şart mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YILDIRIMK Y kullanıcısına yanıt
    yedek subay sayisi bayagi artmis. benim bildigim 6 bin kusuratti.
    uzun donem kesin cikar gibi insallah kim ne istemişse o cikar kimse mağdur olmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönem fazla yedek subay olacak bence, sayı artırılmış. Sanırım bana da uzun dönem çıkacak
  • lisans kpss'ye çalışmaktan asalı takip edemedim ben ağustosta kısa dönem askerliği yapmak istiyorum mayısta hiçbir işlem yapamadım haziranda gitsem ağustosa almazlar mı?
  • vay arkadaş bu ys artırma olayı bize mi denk geldi? isteyen istemeyen herkese uzun çıkacak o zaman bu dönem zaten başvuru sayısı da az
  • Yarın son gün yetiştirebilirsen hemen yaptır işlemlerini.
  • Valla hepimize döşeyecekler yedek subaylığı.
  • Bu teletexte yazanlar askeriyenin sayfasında da yazıyor mu arkadaşlar ?
  • cancomeng C kullanıcısına yanıt
    MSB zaten TRT aracılığıyla oradan duyuruyor kamuoyuna o yüzden sitesine koymuyor.
  • bu zamana kadar bütün meslek arkadaşlarım kısa dönem yaptı inşallah banada kısa çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

MSB zaten TRT aracılığıyla oradan duyuruyor kamuoyuna o yüzden sitesine koymuyor.

O halde yedek subaylık istemeyene bile yedek subaylık çıkabilir...Ben şahsen yedek subaylık istiyorum benim için iyi olabilir de istemeyen arkadaşlar için stresli bir bekleyiş olacak
  • cancomeng C kullanıcısına yanıt
    Mesela o kişi ben oluyorum. Yedek subaylık çıkacak diye korkuyorum.
  • Umarım kimse istemediği durumu yaşamaz.. Kısa isteyene kısa çıksın uzun isteyene uzun çıksın..
  • Arkadaşlar,

354. Dönemde gidenler sonuç oluşturmak için şu şekilde bir şablon geliştirmişler hem pratik hem de çok harika olmuş. Bunu bizden kim yapabilir?

https://docs.google.com/forms/d/1Gj4Ft7lD1rhrULP6xcU786-R9Penx0Fqf2-dUpyjXoY/viewform
  • Hayırlısı bakalım arkadaşlar maşallah bu dönem yüksek lisans yapan arkadaşlarımız da çok inşallah herkese kendi istediği şekilde çıkar !!

Ağustos 2014 farklılıklara sahne olan bir celp oldu

Bize verilen sevk öncesi hazırlık işlemleri sonrasındaki askerlik durum belgesinde ki hepimizde öyledir sonradan başvuru yapan arkadaşları bilmiyorum ama 25/07/2014 tarihine kadar askerlikle ilgili bir sakıncası yoktur yazıyor şimdi bu tarih 22/07/2014 oldu sanırım belgelerimiz yanlış mı oldu şimdi ??
  • ggokhangg G kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey olamaz. Kazanılmış hak, haktır ilkesi vardır. Biz işlemlerimizi yaptırdık ve tüm değişikliklere tabiyiz an itibariyle ama yine de arayıp sormak isteyen varsa şubesini arayıp sorsun, rahat nefes alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buongiorno -- 29 Mayıs 2014; 10:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

Yarın son gün yetiştirebilirsen hemen yaptır işlemlerini.

yarın için e- devletten randevu almam gerekir mi? hocam birde giderken yanımızda ne evrak götürmeliyiz?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.