Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha erken gidiyoruz tüh tüh. Ben Ağustos ortasına ayarlamıştım kendimi. Y.S. çıkarsa ortası ama gidipte uzun dönem istiyorum mu desem
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    Dur gali is cikarma kardes biz cok istekliyiz uzun ciksin diye kicimi yirtiyom kardes dur allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turco64 -- 28 Mayıs 2014; 21:36:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlik şubesinde arkadaşım memur olarak çalışıyor.sordum ağustosta gitmek için 31 mayıs sonmuş.

kararsızlık var ağsutostamı gitsem kasımdamı.kime sorduysam ağustosta gidilmez diyor.yanarsın pişersin diyorlar.günlerde uzun diyorlar.bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

askerlik şubesinde arkadaşım memur olarak çalışıyor.sordum ağustosta gitmek için 31 mayıs sonmuş.

kararsızlık var ağsutostamı gitsem kasımdamı.kime sorduysam ağustosta gidilmez diyor.yanarsın pişersin diyorlar.günlerde uzun diyorlar.bilemiyorum.

aynısını belki daha fazlasını banada dediler hem kışın daha iyi az eğitim olur dediler bende karar verdim ağustosta gidiyorum. Asker ocağı burası ama kucağı değil olacak o kadar işin yoksa gel sende boşver onları

• Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Kardes ona bakarsanda kışında kicin donar bosver en iyisi erkenden aradan cikarmak kışın daha kötü olur birde erzuruma düşersen

• he bak o da var :) şimdi gelsin as iz ler gitmezsem neyim

• en guzel en kebap ve eglenci celp Agustostur, sicagi az sogugu az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

en guzel en kebap ve eglenci celp Agustostur, sicagi az sogugu az...

gidip görecez hocam inşallah senin dediğin gibi olur.

Beyler bu celp değilde diğer celbe falan kalmak gibi bir durum olabilir mi ? diğer celplerden örnekleri vardı. Bunu tam olarak nasıl öğrenebiliriz?

Gerçi elimizde kağıt var ama askeriyeye belli olmaz.
  • Last 54 days beyler Doya doya sakal, saç bırakalım. Gezelim tozalım.
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    hocam bence diğer celbe kalma gibi bi durum söz konusu olmaz bizim için gelecek celp zaten kalabalık olacağı belli bu dönem sarkma olacağını sanmıyorum açıkçası geçen sene ağustos dönemi listesi bayağı kabarık bizlere göre umarım zan yaklaştıkça bizimde sayımız artar
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    hocam valla en büyük korkum diğer celbe kalmak inşallah dediğiniz gibi olur.355. celpte bazı arkadaşlar bizim celbe kalmıştı. Planlar alt üst olur hakkımızda hayırlısı artık.
    Kardesim kalmazsin rahat ol. Bi dahakicelb zaten asiri dolu olucak. Elde ne varsa bu celb cikarmaya calisiir tsk.
    Bu ertesi celbe kalanlar üniversite mezunları mı? Uzun dönem (12 ay er) gidecek olanlarda şubelerin yıllık gönderim ayları var ya öyle birşey değil heralde?
  • Sevgili ÖĞRETMEN Arkadaşlarım,
    Burda çok farklı bölümler var. ki çoğunluk Meslekçi Üni Mezunu arkadaşlar...
    Biz öğretmenlere tanınan "ASKER ÖĞRETMEN" hakkı kendilerine tanınmadığından (kesinlikle kücümseme amacı gütmüyorum), kendileri genellikle uzun döneme odaklanmış durumda ve asker öğretmen bahsi çok az geçmektedir. hem karışıklıkları gidermek hem daha net bilgi sahibi olmak adına Tüm ÖĞRETMEN arkadaşları tek başlıkta toplamak istiyorum.
    Başlığa buyurun:

2014 AĞUSTOS CELBİNDE(356.DÖNEM) ASKERE GİDECEK TÜM ÖĞRETMENLER

NOT: TRT DUYURUSUNU BİZLERLE PAYLAŞTIĞI İÇİN SAKARYALIKURDA ÇOK TŞKLER.

• hocam onu bilmiyorum. ben 355. celp sayfasını takip ederken bir kaç arkadaşta böyle bir sorun olmuştu oradan aklımda kalmış. @BNYZ

inşallah hocam şu gideceğimiz yerler bir açıklansaydı da önümüzü görseydik. Bundan sonra 22 Temmuz'u bekleyeceğiz o zaman buralar acayip şenlenir.
    @YILDIRIMK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 29 Mayıs 2014; 0:16:48 >
  • Arkadaşlar şmdi bu 1. grup 2. grup neye göre belirleniyor biliyormusunuz.? Biz 15 inden sonra başvuranlar 2. grup mu olacağız herhangi bir bilginiz var mı bu konuda ?. (allah korusun beni 4-8 inde alsınlar işte)
  • rica ederim ne demek @Gizemliiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydemir2834

Arkadaşlar şmdi bu 1. grup 2. grup neye göre belirleniyor biliyormusunuz.? Biz 15 inden sonra başvuranlar 2. grup mu olacağız herhangi bir bilginiz var mı bu konuda ?. (allah korusun beni 4-8 inde alsınlar işte)

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum

• biraz once haberlerde gordum yedek subay sayisi 10,000 e cikmis.
    ayrica bu trt duyurusu tsk nin kendi sitesinde yok. sadece teletext de var galiba.
  • Öncelikle 2014 Ağustos ayında askere gidecek tüm tertiplerime selamlar. 94e3Tertiplerin en büyük reklamsız, hilesiz facebook sayfası. :)
    94/3 Tertipler Facebook Sayfası
    94/3Tertipler Facebook Grup Sayfası

Bu arada A ve B grubu tamamen şans işidir. Tüm herkeste şöyle bir söylem var B grubu DK gidenler, dövmeliler, hırsızlar kısacası belalı tipler olarak nitelendiriliyor fakat öyle birşey yok bunu bilmenizde fayda var. O iş bir ENTER tuşuna bakıyor kısacası ;)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.