Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de bahsetmistim Tecil bozudururken memur yanında ki memura bu celp çok başvuru var , Şubat atamasını bekleyen öğretmenlerden dolayı basvuru çok dedi. Belki çoğunluk kısa dönem istiyor ki bana Hayır dediğim halde uzun çıkabilir dedi ve şunu sordu lisede meslek mi düz mü diye sordu (meslek lisesi Bilgisayar) valla uzun çıkar mı çıkar arkadaşlar dediğim gibi basvuru cok ama kisaya rağbet daha fazla en azindan Adana da öyle . Hakkimizda hayırlısı. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecelerin yargıcı_10 kullanıcısına yanıt
    Kardes not ortalaması bu kadar düşük hemde AÖF mezunu adamlari neye göre astegmen yapiyoki bu tsk yoksa kurayla rastgele seciyolar heralde bence böyledir ugrasmiyolardir kurayla rastgele atiyolar demek ki

• brkgnl kullanıcısına yanıt
    Kardes nasil yani liseye kadar inceliyo mu tsk? Bende meslek lisesi mezunuyum iki yilda makine okudum sonra AÖF sence benim YS olma şansım.nedir? Eger tsk liseye kadar bakiyosa

• turco64 kullanıcısına yanıt
    Bana sordu bilemiyorum kardeş ordaki memurlarda bitiyor iş pc başında nereleri isaretliyorsa artık bilmiyorum. Kendi görüşürumu soyledim hani kısa çoksa unide meslek bölümü mezunu olmasanda liseyede bakiyorlar demek ki ne kadar da yaş not bölüm kilo boya bakiyorlarda desek artik neye gore bilemiyorum Şans diyelim bekleyelim ;)

• meslekcilerde en onemli sey okul. takim komutanlarinda boy kilo ve saglik durumu.
    Yanliz kardes biz muayene olmadik boy kiloya askeriyede bakacaklar heralde bence kurayla rastgele seciyolar

Yaklaşık 10 ay önce tecil etmeye gittiğimde muayene olmustum o sonuçlara bakıyorlar kardeş. Aslinda bir daha muayene yapılması şart ama yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkgnl -- 28 Mayıs 2014; 16:47:31 >
  • Tek bir muayene yapiyorlar sonrada degistirmiyorlar.
    Yanlis hatirmlamiyorsam subat celbinde bir arkadas vardi. Yedek subay istiyordu, bolumu not ortalamasi falan gayet iyiydi ama kilosu bir 10 kilo kadar fazlaydi, su anda kisa donem olarak yapiyor. Nerden biliyorsun derseniz, o arkadaasta cok fazla yedek subay istiyordu ve surekli bu konuda konusuyordu ama cikmadi. Nasip mi diyelim yoksa kurallar mi boyle bilemiyorum.
    Aynen kardes bende iki yıl önce tecil ettirirken sormuslardi boy kiloyu ölçmediler bile heralde bende soyledim bide aşıdan korkarim kardes inşallah olmayız

• YILDIRIMK Y kullanıcısına yanıt
    Kardesim astegmenlikte o kadar incelemiyolar boy kiloyu diye biliyorum ben bence gitmeden önce bakmalari lazım iki sene gecti cok şey degismis olabilir

Korku yok kardes, Benim kuzen gitti mayista, Giriste iki tane iki koldan yapiyorlar nerden geldigini bile anlamiyorsun. Cem yilmazin dedigi gibi adam atiyor geciyor :D
    Kardes diğer forumlarda okudugum kadarıyla bazı bölüklerde aşı bile vurmuyolarmis demekki bu aşı işi yerine göre degisiyo inşallah banada denk gelmez

Kardesim, bir su video ya bak.http://www.youtube.com/watch?v=pLt96FbmJT8

Boy kilo oranlarina bak, Hepsi uyumlu, ne sisman var ne cok zayif.

Bu arada bordo bereli elemanda egitim veriyor.
    Hayirlisi kardes, Benim kuzen siradayken, Uzerinde tshirt var, Iki koldan kavrayip gecirmisler asiyi, Bu ne oldugunu anlamadan elemanlar siradan devam etmisler.
    Kardes yapcek bisey yok bu saatten sonra yat sürün deseler agzimizi acmicez emredersiniz komutanim dicez inşallah karşıma levent Üsteğmen gibi biri çıkar

Kardes ama simdiki aşılar bildiğimiz uzun olandan değilde ucu kısa oluyomus girdi mi hissetmiyomuşun

• 2 aşı mı? Ben 3 diye biliyordum: tetanoz, menenjit ve kızamık. Kızamık kalktı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

Cidden çok tuhaf bir celp. Hiç duyulmamış birşey askeriye belirlediği son başvuru tarihini uzatsın ve bunu da hiç bir yerden duyurmadan yapsın. Ağustos celbi TRT duyurusu ise hala yayınlanmış değil. Çok merak etmekteyim nasıl sonuçlancak, bu celbin sonu nereye varacak.

tertip trt duyurusu mevcut trt kanalından teketeks e gir
    Askerlik işlemleri menüsüne gir 630. Sayfa orda gerekli duyuru ve açıklama var

• igneden korkmayin gencler

• beyler sınıflandırma sonucu 22 temmuz da açıklanacak.
    Ağustos celpi için son başvuru 30 mayıs olarak belirtiliyo

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.