Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar celp dönemlerine göre alınan asker sayısını göster bir tablo var mıdır sizin gördüğünüz ben internette baktım ama bulamadım öle bişi..
  • yumurcak302 kullanıcısına yanıt
    hocam oyle bir belge yok benim bildigim.

su alimlarin uzatilmasinin sebebi bence su: Askeriyede ayak işlerini yaptiracak belli sayida eleman lazim. baktilar 15 Mayis oldu bu sayi belirledikleri seviyeye gelmedi. bunun uzerine alimlara devam ettiler.

bir arkadas yazmis telefon ile aradilar diye bunlar bir seylerin pesinde beyler. asker topluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanone07

Kayacan selam abi. Birlikte gidiyoruz askere anlaşılan. Sinan ben :)

Sinan selam burda karsilastik tesadufe bak su is mevzusu yuzunden askere gitmeye karar verdim ya calisiyorum suan ama daha iyi yerlerde olabilicekken askerlik yuzunden olmuyodu :) hadi hayirlisi basvurunu yaptin dimi ?
  • Dil-hun kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz hafta yapanlar vardı. Liste ay sonuna hazırlanacak dediler gidip bir şansını dene derim. Ortalamadan ziyade okunan bölümün önceliği var. O yüzden şuan kimse birşey söyleyemiyor.
  • arkadaşlar az önce bir önceki dönemin listesini inceledim kendi mesleğim için. uzun döneme evet diyenlerin bazılarına uzun çıkmamış, aynı zamanda hayır diyenlerin bazılarına da uzun çıkmış. şimdi ben burdan şu sonucu çıkarıyorum ya okuduğun üniversiteye de bakıyorlar ya da direk ortalamaya göre sıralıyorlar uzuna evet demişsin hayır demişsin umurlarında değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 27 Mayıs 2014; 21:46:08 >
  • Harun K.
    Kütük Sakarya
    Okul anadolu üniversitesi işletme
    Komando hayır
    Yedek subay evet
    Mayıs celbinı 2 günle kaçırdım kısmet sizle gitmekmiş demek ki hayırlısı olsun :)

• merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.konuyu takipteyim fakat genel konuşma hep aynı uzun çıkar mı çıkmaz mı :) bence bu kadar takmamak gerek bu konuyu bizim elimizde olmayan durumlar hakkında düşünmek anca bizi yıpratıyor kendimden biliyorum :) akışına bırakmak,askerden önce geçirilen günlerin doldurulması gerek bence :)
  • oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Ben de hayır dedim YS'lığa ama bana da muhtemelen uzun dönem gelecek. Jendimi tamamen ona göre hazırladım. Umarım şaşırırım. Sen de öyle yap.
  • bahadirertene kullanıcısına yanıt
    merhaba dostum bende teknık öğretmenım cevremde kı sınıf arkdaslarımın 4 5 kısı astegmenlık cıktı cıkma sansı olabılır asteğmenlık teknık öğretmenlere
  • Tekrardan Selamun Aleykum beyler. Benim korkum il-statü falan değil Eylül'e kalmak inşallah Ağustos başı gideriz.
  • hakan1351 kullanıcısına yanıt
    Kardes işlemlerini mayısta yaptiysan sıkıntı yok ağustosta botu bağlarsin onun için sıkıntıya girme kardes hepimiz için hayırlısi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: turco64

Kardes işlemlerini mayısta yaptiysan sıkıntı yok ağustosta botu bağlarsin onun için sıkıntıya girme kardes hepimiz için hayırlısi olsun

Şimdi ben haziranda yapmak zorundayım işlemleri ben ağustosta gidemem mi yani?
  • nasuh48 kullanıcısına yanıt
    Kardes en erken kasımda gidersin ağustos celbi bitti diye biliyorum ama yinede şubeye git sor yanlışlik olmasin

• nasuh48 kullanıcısına yanıt
    Hayir yahu. Niye kendinizi yoruyorsunuz bu kadar. Haziran da sevk oncesi hazirlik islemi var. Askere gidecek olanlar icin yani.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Bu hafta versen iyi olur nedir ya benim tecili okulum bozdurdu daha şubeye uğramadım ne kısa ne uzun tercih yapmadım haziranda bi ara belgelerini getirirsin demişlerdi banada. şimdi senden bu hafta istemeleri tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerin yargıcı_10 -- 28 Mayıs 2014; 7:48:15 >
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Bazıları Mayıs'ta bazıları neden Haziran'da yaptı sevk işlemlerini onu anlamadım ben?
  • Okulum bu hafta bitti. Ağustosa yetişemeyeceğim.Tecil ettirmsk için 3 ay sürem varmış galiba.Tecil yaptirmasam kasimda giderim herhalde?

• buongiorno kullanıcısına yanıt
    Sevk işlemlerini 30 haziran'a kadar yapabiliyorsun. 15 mayıs sadece 'ben askere gidecem' demek için son tarihti. Sınıflandırma için gerekli olan transkript diploma vs. gibi şeyleri teslim etmek için ise 30 haziran son gün. Başvuru sırasında hepsini verdiysen haziranda bidaha gitmene gerek kalmıyor, çünkü tüm işlemlerini tamamlamış oluyorsun. Mesela benim gibi tecili bozulduğundan beri şubeye uğramayanlar için belgeleri en son teslim edebileceğimiz tarih 30 haziran. Başvuru sırasında da verebilirdik, bugünde yarında. Ama 30 hazirana kadar vermezsek bakaya durumuna düşüyoruz.
  • @gecelerin yargıcı_10
    Ben de anlamadım o sözle neyi amaçladığını. Bugün gideceğim artık belgeleri vermeye. Şube başkanı da tanıdık bir de ona sorarım fırsat bulursam. Benim şubenin iş bilmezliğidir belki de daha sonra uğraşmak istemiyordur. Şimdi ordaki memurlar hakkında bişey yazacağım da hakaret ediyor diyecekler. :D

@buongiorno
    Mayısta işlem yapanlar erken sevk isteyecek olanlardı. Normalde tecili bitip de ağustos celbine gidecek olanlar zaten belli olduğundan haziran ayında sevk öncesi hazırlık işlemini yaptırmaları gerekiyor. O yüzden onlar için mayıs ayı bir anlam teşkil etmiyor.

Nasıl bir ülkede yaşıyorsak artık, çoğu şeyi asıl işi yapması gerekenden daha çok biliyoruz :S

@buongiorno
    @gecelerin yargıcı_10
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

Bazıları Mayıs'ta bazıları neden Haziran'da yaptı sevk işlemlerini onu anlamadım ben?

Günaydın, ben dün aradım askerlik şubesini 15 mayısa kadar şu an uzatıldı 30 mayısa kadar olan askerlik işlemleri ile ilgili tüm evraklarını verdiysen haziranda askerlik şubesine gitmeneden gerek yok. 25 temmuzu bekleyip sınıflandırmayı göreceğiz. Selamlar saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.