Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende bugün yedek subay adayı olarak Ağustos 2014´e erken sevk için başvurdum. Bu dönem az başvuru olduğu için süre ay sonuna uzatılmış. Vatana millete hayırlı olsun. Marmara Üni-Makine Mühendisliği, Sakarya-1990
  • Tüm Uzun Ve Kısa Dönem Aday Kardeşlerime Hayırlısı Neyse O Olsun..

356. Dönem Yedek Subay Adayı
    Uzun Dönem: Evet
    Komando: Evet
    Mezuniyet: İşletme
    Memleket: Antalya
  • kayaxcan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun! Bu dönem az giden varsa her birimizi ihtiyaçlar doğrultusunda bir yere dağıtacaklar demek ki.
  • En çok YS isteyen celp dönemi olup olmadığımızı bilemem ama en farklı ve acayip celp dönemi askerleri olduğumuzdan eminim. :D
  • foffeynk kullanıcısına yanıt
    En az 15 tanemizi falan aynı yere yollasalar da eğlensek Ben o koğuşu kırar geçiririm gülmekten
    haklisin. En acayip celb olduk.
  • buongiorno kullanıcısına yanıt
    15 olmasada çoğumuz aynı yere düşeriz büyük ihtimalle . Birbirimizi kırmamaya özen gösterelim tertipler. İlk defa burda görüşmüyor olacağız bunun daha askerliği var elbet birbirimizle denk geleceğiz Bu daha başlangıç .
  • gonzales20 kullanıcısına yanıt
    Hocan daha önceki yazilarimda belirttim dışardan subay olmak cok zor iki bin kusiden alınacak 70 kişi torpil olmadan zaten giremezsin subaylik bu hocam sinavda 70 80 alan arkadaşlar bile nasıl olsa eleniriz diye mülakata bile gitmiyorlar hocam gerçekten cok zor dışardan subay olmak en iyisi astegmenlikten geçiş olur benim için senin içinde en hayırlısı neyse o olsun hocam eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker Arkadaşı Olmak Bu Ülkede En Eşsiz Değerlerden Biridir,Bu Düşünceyle Birbirimize Yaklaşalım ve Unutmayalım ki Asker Ocağı Asla Yalnız Geçmez...
  • İyi günler arkadaşlar ben meb'de ingilizce öğretmeniyim, yüksek lisans yapıyordum ama geçen ay ağustos celp döneminde gitmek üzere tecilimi bozdurdum ve formu doldurdum.

Mustafa Özgür ASLAN
    Uzun dönem: Hayır
    Komando:Hayır
    Kısa dönem: EVet
    Öğretmen Asker:Evet
    Kütük:Kilis/Merkez
  • Benim birşey kafama takıldı arkadaşlar, ben ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum formasyon ile ingilizce öğretmeni oldum. Askerlik şubesindeki memur formu doldurduğunda mesleği kısmına ingiliz dili ve edebiyatı öğretmenliği yazmış formu elime aldığımda yanlış olduğunu ingiliz dili ve edebiyatı öğretmenliği diye bir meslek olmadığını söylememe rağmen hayır diplomada ne yazıyorsa o dedi. Bu durum sizce asker öğetmenlik çıkmasını engeller mi ? Çok kafama takıldı
  • Süre uzatılması çok enteresan geldi bana yani mayıs 2014 celbinden daha mı az giden var bizim celp te şaşırtıcı !!

Süre uzatılmasının asal ın internet sayfasında yer almaması ve bir duyurunun da yapılmaması ayrıca garip !!

Bir başka beni düşündüren konu da Agustos 2014 celbi için genel duyurunun yapılmamış olması bu güne kadar çoktan yapılmış olmalıydı yani anlayacağınız bu celp döneminde kesin bir karışıklık var

Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
  • Selam beyler,

nasıl gidiyor hayat ? Zaman yaklaşıyor git gide
    Evet, aslında mantık çerçevesine koyduğumda başvuru az ise herkesi ayrı ayrı yerlere göndermek yerine birlik oluşturmaya çalışırlar gibi düşünüyorum. Öyle olunca da pek çoğumuz aynı yere düşebiliriz.
  • Bu Celp döneminin Mayıs ayından düşük olacağını sanmıyorum.

Kasım-Aralıktan sonraki en kalabalık celp dönemi Ağustos değilmiydi?
  • Millet kpssyi bekledi beyler bu döneme kadar o yüzden az olmayacak giden kişi sayısı. Şubedeki memur da bunu tasdik etti maalesef

• yep71 kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba süreyi neden uzatmışlar ? Bu konuda bi bilgi edinebildiniz mi?

Bir farkli sorumda genel olacak ( herkese soruyorum ) kisa donem askerleri doguya komando olarak verirler mi ? Yoksa dusuk bir ihtimal mi ?

• Kardeş doğuya verebilirler kısa dönem ololarak ama Komando yok kısa dönemde ayrıca celp dönemi nasıl uzanmış yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Selam beyler,

nasıl gidiyor hayat ? Zaman yaklaşıyor git gide

Aynen ya zaman yaklaşıyor, çok şükür iyi gidiyor, Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşAllah iyi yerlere düşer ve iyi insanlarla karşılarız hepimiz..
  • yep71 kullanıcısına yanıt
    Celp döneminin uzadığını sanmıyorum. Askeriyede her şey kesin ve katidir. Tarihler apaçık belliydi. Sadece erken sevk isteyenlerinkini yapıyorlardır. Çok az zaman kaldı Haziran ayı içerisinde incelemeler yapılıp, sınıflandırmalar yapılıyormuş çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.