Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur.dulger

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Selam beyler,

nasıl gidiyor hayat ? Zaman yaklaşıyor git gide

Aynen ya zaman yaklaşıyor, çok şükür iyi gidiyor, Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşAllah iyi yerlere düşer ve iyi insanlarla karşılarız hepimiz..

İnşallah kardeşim
  • Şubedeki kayıt yapan kadın az kişi olucağını söyledi ve diplomama bakıp kuvvetli yedek subay adayısın dedi. Az kişi olayı ne ladar doğru bilemem. Her dönemde alınması gereken bir yedek subay sayısı mı var acaba yada ihtiyaca göre mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaxcan

Şubedeki kayıt yapan kadın az kişi olucağını söyledi ve diplomama bakıp kuvvetli yedek subay adayısın dedi. Az kişi olayı ne ladar doğru bilemem. Her dönemde alınması gereken bir yedek subay sayısı mı var acaba yada ihtiyaca göre mi

bazılarımız yoğun diyor bazılarımız az diyor bu ne iş arkadaş :) sitede yer alan bilgiler erken sevk müracaat tarihleri zaten arkadaşlar yani tecil bozdurmak isteyen kişiler için bi zaman dilimi bu başvuran arkadaşlar normal bu celbe tabi kişiler olabilir ama bi arkadaş 2015 celbine tabiyim demişti 15 günlük bir süre uzatımından bahsediliyor yukarıda da belirttim bu celp dönemi çok garip işlere sahne oluyor

kardeşim hakkında hayırlısı olsun hangi bölüm mezunusun ortalaman kaç ?

• ggokhangg G kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim, marmara üni. makime mühendisliği (ingilizce) mezunuyum 2.84 ortalamam kısa istedim ama nasip tabi uzun çıkarsa da yapıcaz baba gibi
  • Bagzi noktalarda basvuru yogun gozukebilir ama Turkiye genelinde basvuru az olacak gibi gorunuyor. Bu sebepden erken sevk tarihini 15 gun uzattiklarini dusunuyorum. Subedekilerin bu konuda birsey bildiklerini zannetmiyorum cunku onlarin tek yaptigi form doldurmak. Ne sorsak yarim yamalak cevap veriyorlar. 25 temmuzda gorucez artik ne oldugunu.

benim kisisel tahminim basvrularin cok az oldugu yonunde. Neden derseniz, mezunlarin cogu son iki celbte bitti. Agustosta yeni mezunlar yok, sadece oteki celblere yetisemeyenler kaldi.

Ayrica sunuda belirtiyim, resmi rakamlara gore orduda 6000 + yedek subay var, buda ortalama her celb doneminde 1500 + astegmenin alinmasi demektir.
  • arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama tecili bozdururken yabancı dil bilgisi gibi birşey vardı görevliler yabancı dil sınavına girdiysen sonuç belgeni getir düzeltelim dediler. puanımız düşük dahi olsa götürelim mi o belgeyi bir işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarsus_33

arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum ama tecili bozdururken yabancı dil bilgisi gibi birşey vardı görevliler yabancı dil sınavına girdiysen sonuç belgeni getir düzeltelim dediler. puanımız düşük dahi olsa götürelim mi o belgeyi bir işe yarar mı?

55 üstü değilse bir işe yaramaz boşuna gitme
  • Arkadaslar iyice korkmaya basladim bana uzun cikmasindan ins cikmaz bana isteyen arkadaslara cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Arkadaslar iyice korkmaya basladim bana uzun cikmasindan ins cikmaz bana isteyen arkadaslara cikar

Kardeşim inş istediğin gibi olur !

Yalnız bu konu hakkında şöyle yapanlar var şubeye müracaat edip not ortalamanı 0,00 girmelerini söyleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggokhangg

quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

Arkadaslar iyice korkmaya basladim bana uzun cikmasindan ins cikmaz bana isteyen arkadaslara cikar

Kardeşim inş istediğin gibi olur !

Yalnız bu konu hakkında şöyle yapanlar var şubeye müracaat edip not ortalamanı 0,00 girmelerini söyleyebilirsin

Hocam onu bnde duydum ama ordaki memura kalmis bisey 0 degilde 2 falan girse aslinda ama yapcaklarini sanmiyorum

• oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer not ortalamanız yüksekse hayır da deseniz çıkma olasılığınız çok yüksek. Bence 0,00 girdirmeniz daha kesin bi sonuç almanızı sağlar
  • foffeynk kullanıcısına yanıt
    Hocam makina muh. Bolumum not ortalamam da 3.22 gidip bi sansimi deneyim o zaman ama artik imza vs attik yapcaklarini pek sanmiyorum

• oGuxXx* kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yinede planlarını YS diye yap bence çıkma olasılığın yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: foffeynk

Hocam sen yinede planlarını YS diye yap bence çıkma olasılığın yüksek

Hocam yapma gozunu seveyim burada bu kadar istekli arkadas varken insallah bana cikmaz onlara cikar benim hakkim onlarin olsun ortalama dusurtme olayini deneyecegim arkadaslar gelismeleri yazarim keske ilk basvururken akil etseydim bunu

• kayaxcan kullanıcısına yanıt
    Kayacan selam abi. Birlikte gidiyoruz askere anlaşılan. Sinan ben :)

• beyler kilom kurtarıyor almakta bir sakınca görmediler ama orda bir sıkıntı çıkarıp gitmişken yollamazlar beni geri değil mi ? en büyük korkum bu sorunum aşırı kilo değil düşük kilo onu da belirteyim
  • Normalde haziranda belgelerimi teslim edecektim ki ikamet ettiğim yerdeki şube söylemişti. Bugün kütüğümün bağlı olduğu şubeden birisi cep telefonuyla benim cep telefonumu arayarak (artık kiminse o numara) bu hafta içinde belgelerimi teslim etmemi söyledi. Haziranda verecektim dedim, öteydi beriydi derken karşı taraf bu hafta versen iyi olurdan başka birşey söylemedi. Liste hazırlanıyormuş bu ay sonunda teslim edilecekmiş.
  • Arkadaslar bu TSK yine bir sistem degisikligine gidiyor olabilir mi? Subeye giden arkadaslar varsa bir sorabilir misiniz, neler olup bitiyor. Hatirlarsaniz YS sinavini da bir Agustos celbinde kaldirmistilar.
  • Vallahi ben akil sir erdiremedim bu sistemlerine gitmeden stres oldum. Subeyle iletisime gecen arkadaslarimizson durum hakkinda bizleri bilgilendirirse cok iyi olur

• arkadaşlar ağustosta askere gitmek için hala tecil bozdurabiliyormuyum.zaman varmı.birde yaş 25 meğzinyet derecem 3.01 yedek subay çıkma durumu nedir.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.