Şimdi Ara

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
100
Favori
591.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedek Subay Adayları" yazısından sonra bi boşluk atarsan ve görüntüle de de bi boşluk atarsan bizdeki imza gibi olur ama çokta kasmaya bilirsin :)
  • Merhaba Arkadaşlar
    Benim tecilim 31 ağustosta bitiyor kasımda gitmek için tecili şimdiden bozdurmam gerekiyor sanırım ?
    Kasımda gidersem eğer Kasımın kaçında asker oluyoruz,
    Silüsü kaç gün önceden veriyorlar?
    Açıköğretim İşletme Fakültesi mezunuyum Uzun dönem çıkma ihtimali nedir ?

Bu sorulara daha önceden tecrübe eden arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim.

Teşekkürler
  • Hayırlı akşamlar abilerim
    Ben şuan üÜniversite okuyorum bölümüm Hemşirelik.
    Askerliğimi uzun dönem sözleşmeli yapmayı istiyorum acaba böyle bir şey olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzRCiq

Merhaba Arkadaşlar
    Benim tecilim 31 ağustosta bitiyor kasımda gitmek için tecili şimdiden bozdurmam gerekiyor sanırım ?
    Kasımda gidersem eğer Kasımın kaçında asker oluyoruz,
    Silüsü kaç gün önceden veriyorlar?
    Açıköğretim İşletme Fakültesi mezunuyum Uzun dönem çıkma ihtimali nedir ?

Bu sorulara daha önceden tecrübe eden arkadaşlar beni aydınlatabilirse sevinirim.

Teşekkürler

Selam,

Kasım celbine gitmek için işlemleri yapmak istiyorsan son gün 15 Ağustos. Bu tarihten önce tecili bozdurup işlem yaptırman gerekiyor.

Kasım kaçıncı asker oluyor bende bilmiyorum.

Silüs sanırım 1 hafta önce veriliyor diye biliyorum.

Uzun dönem çıkma ihtimali %50 :)

Gerçi net bilgiyi diğer arkadaşlar verir sanırım.

• Mesajım bulunsun herkese selamlar

Uzun dönem:Evet
    Komando:Hayır
    Kütük:Isparta
    İkamet:İzmir
    Bölüm:Celal Bayar Ünv.—Endüstri Müh.
  • Bilgi için teşekkürler-
    Valla hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim :) bu yaştan sonra askerlik zor ama önümüze engel ayrıca bir sorum daha olacak boy 1.82 Kilo 100 erteleme falan gelmez değil mi görüntü olarak 100 kg gözükmüyorum ama yine de hiç hoş olmaz bu kadar psikolojim ve şartları olgunlaştırmışken ertelenmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzRCiq

Bilgi için teşekkürler-
    Valla hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim :) bu yaştan sonra askerlik zor ama önümüze engel ayrıca bir sorum daha olacak boy 1.82 Kilo 100 erteleme falan gelmez değil mi görüntü olarak 100 kg gözükmüyorum ama yine de hiç hoş olmaz bu kadar psikolojim ve şartları olgunlaştırmışken ertelenmesi.

Tabloya buradan bakabilirsin;
     357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 10 Temmuz 2014; 0:08:38 >

• Bir sorunum var belki yardımcı olur fikir veririsniz..
    Kasım da gidiyorum inşallah,ama daha 3-4 ay var.Okul bitti ,boş durmak olmaz bir yerde çalışmayı düşünüyorum.Askerlik durum belgesi isteyecekler.Almam lazım daha çıkışı da almadım" o da lazım "

İşyerine başvurmadan önce tecil mi ettirmeli 2 yıl tecil hakkım var yoksa tecil ettirmeden direk karar mı aldırsam ? Eğer gitmek istediğimi söylersem Kasım ayına kadar ilişiği yoktur gibi bir belge mi verilir yani nasıl olur ? Ne yapmalıyım sizce ?
    Tecil ettirsem tecil ettirirken uğraşacağım sonrasında askerlik kararı aldırmak ile uğraşacağım falan filan.Tecili bozdurarark Kasım dönemi için karar aldırmak farklı işlemler gerekir mi ?
  • arkadaşlar kusura bakmayın ramazan ayı ve iş dolayısıyla pek zaman ayıramıyorum.
    konunun ilk mesajını bir nebze olsun düzenledim içinizde önerisi olan varsa bana özelden mesaj atsın yeterli
  • Toros_80 T kullanıcısına yanıt
    imzamızda bulunan kayıt listesinide konu mesajıa eklersen iyi olur
    357. Dönem Liste Kayıt - 357. Dönem Liste Görüntüle
  • Merhaba genşşler.

Büyüdük de askere gidiyoruz vallahi. Tertiplerime selam olsun, umarım güzel yerlere düşeriz.
  • dersim.62 kullanıcısına yanıt
    hepimiz için hayırlısı olsun tertip
  • kısa dönem yapmak isteyenlerin bilgileri nasıl oluyor acaba
  • Arkadaşlar şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Yedek Subay: Evet
    Komando: Hayır
    Okul/Bölüm: Anadolu Üniversite-İşletme
    Memleket/İkamet: Rize/İstanbul
  • vmete kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bende Kasımda askere gidiyorum.
  • Ağustos 15 sanırım son başvurular?
    Bir sorum daha olacak. Başvuru yaparken şubede okul diplomasının aslını kesin olarak istiyor mu? Lise diplomam 2 senelik bir üniversitede kaydım devam ettiği için duruyor, sildirmeye fırsatım olmadı. Elimdeki fotokopileri şube kabul eder mi? Yoksa aslını görmek isteyecek mi?
  • Tertipler bugün askerlik şubesine gittim tüm işlemlerimi yaptım. Evrakları zarfın içine koydular ve aile hekimine yönlendirdiler. Önümüzdeki hafta içerisinde aile hekimine gözüktükten sonra askerlik şubesine geri dönüp kalan evrakları teslim edeceğim.

357. Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları
  • sabah bende gittim subeye sıra falan yoktu kartaldaki subede fotokopileri falan verdik soruları cevapladık webcamla foto çekti aile hekimliğine yonlendirdi 1 hafta içinde getirebilirsin dedi aile hekimliğine gidip işleri halletim
    suan evraklar hazır subeye teslim etmesi kaldı
  • Tertiplerime Antalya'dan Selamlar,

Kasım celbi için işlemlerimi yaptım. hayırlı uğurlu olsun şimdiden tertiplerime de bana da
  • Tertiplerim hepinizi selamlıyorum , hepimize hayırlı tezkereler olur inşallah. Sorucağım soru şu askerlik şubeye gittiğimde komando olmak istemesem bile fiziğim yüzünden beni komando yapabilecekelrini söyledi bir kaç kişi. 1.84 ve 90 kg'ım 3.5 senedir vücut geliştirme yapıyorum. Böyle bir şeyin aslı astarı varmı öğrenmek istedim Bunun haricinde şubeye yüzücü lisansı , dalgıçlık belgesi filan götürsem bir işe yararmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 10 Temmuz 2014; 16:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.