Öncelikle merhabalar arkadaşlar.357dönem tuzla piyadeye gidecek olan yedek subaylar olarak bu başlık altında toplanalım. Merak ettiklerimizi birbirimizle paylaşalım.
Benim Kara kuvvetleri komutanlığı tuzla piyade okulu yedek subay branş 29. Bu 29tam olarak ne oluyor tam bi bilgisi olan varmı arkadaşlar??
Bilen çıkacağını sanmıyorum. Gidince öğreneceksin.
Piyade yazıyor ama komandomu oluyoruz direk ben onu anlamadım tam olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Lev1s
Piyade yazıyor ama komandomu oluyoruz direk ben onu anlamadım tam olarak
Öncelikle hayırlı olsun dilerim. Ne mezunusunuz acaba ve yaş kaç?
Konaklama işletmeciliği mezunuyum. Yaş 23 sağolasın hepimiz için hakkımızda hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: Lev1s
Konaklama işletmeciliği mezunuyum. Yaş 23 sağolasın hepimiz için hakkımızda hayırlısı
yedek subaylık için torpil varmıydı
vitor reis
kullanıcısına yanıt
Hayır bende ona anlam veremedim öğretmen mühendis arkdaşlarıma istedikleri halde yedek subaylık çıkmadı bana çıktı. Şans sanırım birazda
Hayırlısı olmuştur inşallah. Allah sağlık-kuvvet versin.
Ben epey istekliydim o konuda, Kamu Yönetimi mezunuyum, yaş 28
Ama kısa dönem denizci olduk.
kardeş aynı yere düşmüşüz haberleşelim
Bende tuzladayim kardes nasi bi yer acaba ? Ayrica benimde bransim 29.
quote:
Orijinalden alıntı: raze009
Bende tuzladayim kardes nasi bi yer acaba ? Ayrica benimde bransim 29.
Valla bende bilmiyorum kardeşim. Gidince görücez artık hakkımızda hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: Quarren
Valla bende bilmiyorum kardeşim. Gidince görücez artık hakkımızda hayırlısı
Alıntıları Göster
Merhaba Beyler,
Ben de Havaci Astegmen olarak Tuzla Piyade okuluna katilacagim. Brans 15 yaziyor, internetin altini ustune getirdim bulamadim. Sadece bir yerde 15.Brans tabip diyor ama Lisans Uluslararasi Iliskiler ve MBA yaptim, tipla-tabiplikle uzaktan yakindan alakam yok :) Zaten nasil uzun donem cikti hala anlam veremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: baser_a
Merhaba Beyler,
Ben de Havaci Astegmen olarak Tuzla Piyade okuluna katilacagim. Brans 15 yaziyor, internetin altini ustune getirdim bulamadim. Sadece bir yerde 15.Brans tabip diyor ama Lisans Uluslararasi Iliskiler ve MBA yaptim, tipla-tabiplikle uzaktan yakindan alakam yok :) Zaten nasil uzun donem cikti hala anlam veremiyorum.
Alıntıları Göster
Benim de İstanbul tuzla yedek subay makine mühendisiyim selamlar..
quote:
Orijinalden alıntı: kasaba35
Benim de İstanbul tuzla yedek subay makine mühendisiyim selamlar..
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba. Benimde P.OKL.ÖĞR. VE KURSLAR A.ATĞM. ADAYI KURS TB. / İSTANBUL TUZLA / İSTANBUL Hava kuvvetleri komutanlığı branş 15 olarak gözüküyor. Hepimize hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Engkcmn
Arkadaşlar merhaba. Benimde P.OKL.ÖĞR. VE KURSLAR A.ATĞM. ADAYI KURS TB. / İSTANBUL TUZLA / İSTANBUL Hava kuvvetleri komutanlığı branş 15 olarak gözüküyor. Hepimize hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
Arakadaşlar bende tuzladayım , sanırım karacıların hepsinde branş 29 yazıyor.Bende çok istekliydim yedek subay ve komandoya evet dedim şubede ve çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: parstatanga
Arakadaşlar bende tuzladayım , sanırım karacıların hepsinde branş 29 yazıyor.Bende çok istekliydim yedek subay ve komandoya evet dedim şubede ve çıktı.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar saglıkta bir sorun çıkmazsa eger ıspartaya komando için geçebiliyormuyuz?Bu konuda net bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: parstatanga
Arkadaşlar saglıkta bir sorun çıkmazsa eger ıspartaya komando için geçebiliyormuyuz?Bu konuda net bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.Piyade okulu kral yer. Tatil köyü gibi bişe. Benden size tavsiye refuse olmaya bakın. Komanda işi çok sıkıntılı iş. Gönüllü felan olmayın güzel güzel 75 gün tuzlada eğitim alıp rütbenizi almaya bakın :)
Havacilardan cevizliye gelecek olan cikar muhtemelen. Bana ulasirsiniz egitiminiz bitince :-)