Şimdi Ara

+359 lu numara ile Whatsapp sohbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğlen whatsapp dan yazdı buraya ss koyuyorum. Sormak istediğiniz birşey varsa yazın sohbeti siz yönlendirin.

+359 lu numara ile Whatsapp sohbeti+359 lu numara ile Whatsapp sohbeti

• Yapay Zekanın Yanıtı

+359 Numaralı WhatsApp Sohbetleri: Bilmeniz Gerekenler

+359 ülke kodu Bulgaristan'a aittir. Bu nedenle, +359 ile başlayan bir telefon numarası bir Bulgaristan numarasıdır. WhatsApp'ta bir Bulgaristan numarasıyla sohbet etmek istiyorsanız, bazı hususları göz önünde bulundurmanız gerekir.

Bulgaristan'daki WhatsApp kullanıcıları, tıpkı diğer ülkelerdeki kullanıcılar gibi WhatsApp'ı kullanabilirler. Ancak, uluslararası aramalarda olduğu gibi, +359 numaralara WhatsApp üzerinden mesaj göndermek için ülke kodunu girmeniz gerekir.

Bir Bulgaristan numarasına WhatsApp üzerinden mesaj göndermek için şu adımları izlemelisin:

1. WhatsApp'ı açın.
    2. Yeni bir sohbet başlatın.
    3. Telefon numarası giriş alanına +359 ülke kodunu girin, ardından Bulgaristan numarasını girin.

Örneğin, Bulgaristan'da 123456789 numaralı bir kişiye mesaj göndermek istiyorsanız, +359123456789 şeklinde girmeniz gerekir.

+359 numaralara WhatsApp üzerinden mesaj gönderirken, uluslararası mesajlaşma ücretlerinin geçerli olabileceğini unutmayın. Bu ücretler, operatörünüze ve bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak değişebilir.

Son olarak, +359 numaralı bilinmeyen kişilerden gelen mesajlara karşı dikkatli olun. Bu mesajlar dolandırıcılık veya kimlik avı amaçlı olabilir. Bilmediğiniz numaralardan gelen mesajları açmadan önce dikkatlice düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • resme tıklanmıyor.
  • Aşkm yol param yok para gönder .s
  • Bu Bulgarlar yeni türedi, dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    Klasik son 😁

• bu arada gönderdiği ses kaydında seninle tanışmak istiyorum. eğer sende istiyorsan ses kayıdı gönder telefonum bozuk ayağı yapıyor. Trole trol
  • Beni de bu aralar çok aradılar. Hatta gece gece çaldırıp çaldırıp kapattılar. Ben hiç birine dönüş yapmadım. Neyse ki artık aramalar kesildi.

• Google Play 'den indirilen uygulama ile böyle numara alınabiliyor. Yani 🎏 avı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.