Şimdi Ara

3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
16.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rosesu

Ben de bu bilgisayar(acer) ile aşağıdaki linkteki pc arasında kaldım. Rami, hafifliği ve fiyatından dolayı bu ikisine bakıyorum.Oyun oynamayacağım ama çeşitli office programları ve internette çok sekme açtığımda kasmaması önemli, sizce hangisi daha mantıklı? Bir de mat ekran var mı ikisinde de anlayamadım.

https://www.amazon.com.tr/HP-3DM11EA-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i%C5%9Flemci/dp/B07BBKNPJH/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=3dm11ea&qid=1574753827&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=8-1

Yalnız şunu fark ettim. Amazon sitesinde özellikler yanlış yazılmış yorumlarda da belirtilmiş.
    Özellikleri şu şekilde:

Intel® Core™ i5-8250U
    8 GB DDR4-2133 SDRAM (1 x 8 GB)
    AMD Radeon™ 530 Grafik Kartı (2 GB DDR3 ayrılmış)
    256 GB M.2 SSD
    35,6 cm (14") diyagonal Full HD ekran
    1 USB 3.1 Type-C™ Gen 1
    2 USB 3.1 Gen 1 (Yalnızca veri aktarımı);
    1 HDMI;
    1 RJ-45;
    33,6 x 23,9 x 1,99 cm
    1.46 kg
    11 saat 30 dakikaya kadar Video Playback Battery life
    9 saat 15 dakikaya kadar Web kamerası

https://www.hepsiburada.com/hp-14-bp104nt-intel-core-i5-8250u-8gb-256gb-ssd-radeon-530-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-3dm11ea-pm-HB00000CID9E
    Hocam ürün bana bugün geldi. Kasa kalitesi ve klavye dizaynı çok hoşuma gitti. İşte olduğum için çok bakamadım ama ürün tasarımı harika. Sırf kasa bile Acer'i öne çıkartıyor. Bu IPS ekran. İkisi arasında kalsam Acer'i alır geçerdim.

• rosesu kullanıcısına yanıt
    Bariz acer hocam, ekran kasa kalitesi, ssd farkı bir de apunun bariz çok daha iyi olması aceri direkt tercih sebebi yapıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Apu ne bilmiyorum ama bilgisayarcı bir tanıdığımız amd ilerde daha rahat sorun çıkarabilir hp uzun vadede daha mantıklı dedi bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Sen konuyu aç istersen, ben işteyim, bugün teslim ederlerse en erken akşam açabilirim. Hatta bugün teslim etmeyebilirler de.
    Ekranı mat mı acaba?

• rosesu kullanıcısına yanıt
    APU içinde dahili grafik kartı bulunan AMD işlemci sürümlerine deniyor. Harici ekran kartı olanlarda APU ibaresini göremezsin.
    Bu işlemciyi çok araştırdım, herhangi bir memnuniyetsizlikten bahsedene denk gelmedim.
    Ekran mat değil parlak.
  • Teşekkür ederim, aslında mat olması tercih sebebimdi ama ekrana bir şey yapıştırılıyor galiba mat olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

Sen konuyu aç istersen, ben işteyim, bugün teslim ederlerse en erken akşam açabilirim. Hatta bugün teslim etmeyebilirler de.
    Tamam hocam. Ben de kurulum yeni bitirdim. Kısa sürdü zaten. Ekranı, kasası felan harika. Ateş ediyor mübarek. İnşallah uzun yıllar geçireceğiz
  • Benim cihazda geldi . Kasası , ekranı vs çok şık bir cihaz . Bir adet daha almayı düşünüyorum :)
    3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa)
    3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa)

Ekran ve kasa premium his veriyor
    Oyun performansını merak ediyorum. Ben pek oyuncu değilim ama Steaminde falan oyun varsa deneyebilirsen çok iyi olur.
  • şimdi teslim aldım kalite hissi harika premium kesinlike
    kurulumu yapıyorum biraz daha kurcalayıp yazarım buraya :)
  • 2 hafta önce 3500u vega8 li modeli 3400 e harika fiyat dediniz tabi kaçırdim. Arkasında 3240 liraya düştü arkasidan. Hemen verdik sipariş. Ürün geldi alıp kurulum yapamadan hepsiburada i3-8145 4gb ramli modeli 2235 liraya düştü.İade edip Tekrar sipariş verdik. Şimdi diyorsunuz 3500u lu modeller 3000e düştü.i3 u verip tekrar mi alalım.

Edit: sadece netfllix, internet icin kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 26 Kasım 2019; 13:3:5 >
  • Arkadaşlar type c den şarj oluyor mu deneyebilir misiniz?
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    denedim ama maalesef typce c girişinden sarj olmuyor tek edaptör tek kabloyla işi bitirebilirdik
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    gerek yok i3 işinizi görür. açıkcası 2499'a falan windowssuz versiyonu olsaydı benim aldığımın efsane ötesi olacaktı. 2235 süper fiyat
  • Bu arada alan arkadaşlar ekranda ölü piksel var mı yok mu bakmayı ihmal etmeyin.
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    hocam siz söyleyince kontrol ettim 1 tane ölü piksel var benim cihazda :(
    ölü piksel konusunda prosedür nasıl işliyor eskilerden hatırladığım kadarıyla 1 2 tane için değişim yapmıyolardı sanki
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    Koşulsuz şartsız iade hakkın var şuan ama 1 piksel için uğraşmana değcek bir durum değil bence.
    IPS paneller çok nazlı, TN gibi hoyrat kullanmaya da gelmiyor.
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    3500 liraya olan acer swift 15" modelini önermiyorsunuz di mi hocam?

Bu modelden memnunsunuz sanırım. 5 bine kadar çıkabilirim kardeşim için bakıyorum. Günlük kullanım, ödev, sunum vs için kullanacak. Uzun ömürlü ve hafif olması ilk kıstasım aslında.
    Önereceğiniz baktığınız başka model var mıydı daha yüksek fiyatlı yoksa teknosadan 2999 liraya bunu alayım mı :)
  • hanos kullanıcısına yanıt
    15 inç modelindeki ekran kartı güçlü, kasa o ekran kartını kaldırmıyor bilgin olsun. Forumda konusu var, onu okumanı tavsiye ederim.
    14 inç aradığım için ben hep 14lere baktım son zamanda. Arasında kaldığım diğer model thinkpad e495.
    Bunu tercih etme sebebim, metal kasa, 300 gr daha hafif olması ve ekranın kalitesi.
    Thinkpadin tasarımı çirkin, kasası plastik ve daha ağır.
    Thinkpadin tek avantajı 2 ram slotuna da müdahale edilebiliyor. Yani 8+8 yapabilirsin ama bence o kadar elzem değil.
    Bu denli ince ve hafif laptoplarda mevcut nesil mobil ekran kartları ağır kalıyor. Oyun beklentiniz yoksa bu cihazı kaçırmayın.
    i3 versiyonu 600 tl daha ucuz. Sadece ödev sunum diyorsanız onu alın (Çünkü benim aldığım CS:GO gibi oyunları oynatır.)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.