Şimdi Ara

3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
16.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İadeyi keyfi yap hocam ölü pikseli karıştırma hiç, yoksa kabul etmezler zaten. Performans memnuniyetsizliği işaretleyip başlat süreci, acil lazımsa limitte varsa başka hesaptan bir tane daha satın alabilirsin
  • arkadaşlar gidin ürünü fiziken görün, elleyin. Teknosa'ya gittim 14' için. Mediamarkt'a gittim 15.6' için.
    15.6'yı netten aldım sonra. Fiziken çok büyüklük farkı yok ve 15.6 sanki 14 gibi slim. Ayrıca mx150 ekran kartı ve 32GB upgrade ram özellikli.

Müşteri Hizmetlerinin cevabı:
    3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa)

• Cihaz bugün geldi sorunsuz teslim aldım çok şükür bende ölü pixel felan çıkmadı. Kafama 2 şey takıldı klavyeninin altındaki metal kısımlara dokunduğumda acayip titriyor, metal kasalarda böle durumlar oluyor diye biliyordum ama sizdede aynı durum var mı? İkincisi ara ara çok fan sesi yapıyor güncellemelerden dicem hepsini yaptım pek bilgisayarı kasacak birşeyde yapmıyorum kafama takıldı.

Teknosada mavi renk olanı görmüştüm teşhirde ona göre bu rengi çok güzel bunun dışında gayet kibar ve hafif, şarj aleti konusunda soru işareti vardı kafamda çok küçük hafif birşey o sevindirdi, ekranı çok kaliteli. 2 saatlik kullanımda hoşuma gitmeyen 2 nokta parmak izi okuyucu başarısız algılamıyor ve ekran çerçeve oranı ekranın altına o kadar boşluk bırakıp acer yazmanın anlamı nedir :)

Düzeltme: Titreme adaptöre takılıyken oluyor bunun sebebiyse adaptörün 2pinli olması topraklama sorunu adaptörü çıkarınca titreme yok bu durum biraz canımı sıktı açıkcası. Parmak izini altta arkadaşın dediği gibi silip tekrar ekledim bu sefer daha stabil çalışıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 26 Kasım 2019; 19:23:16 >

• hocam limit konusunda problem yok ama uğraşmıcam sanırım, göze batmayan bi yerde çok rahatsız etmiyo bi kaç güne güne fikrim değişirse dediğiniz gibi yaparım.
  • iskenderce kullanıcısına yanıt
    hafif bi esneme var ama öyle abartılacak şekilde değil
    ama parmak izi konsuna bi daha bakın derim silip bir daha tanıtın gayet stabil bence
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    Hocam begenmedim de geri gonder ucu besi yok bu isin cayma hakki kapsaminda urunu iade etme hakkin var. Olu pikselden bahsedersen elbette servise gonderelim diyecekler. Mazeret belirtmeksizin iade etme hakkiniz var. Yasal hakkinizi kullanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 26 Kasım 2019; 20:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 hafta önce 3319 liraya almıştım. :D 2999'a düştüğünü görünce üzüldüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

3 hafta önce 3319 liraya almıştım. :D 2999'a düştüğünü görünce üzüldüm :D
    Bakalım daha düşerse bizde üzülürmüyüz :)
  • Hoşuma gitmeyen noktaları da sıralayım:

1- Windows kurulumnda çok fazla ekstra şey kurulu geliyor. Hepsini sildim. Performansı ya da kullanılabilirliği etkileyen hiçbir şey değişmedi. Win10 lisanslı olmasa LTSC ya da Unix tabanlı bir şey kurup kullanabilirdim.
    2- 2gb rami ekran kartı, 2 gb'ı da windows kullanıyor. Geriye 4gb ram kalıyor ki bu az bi rakam. Mutlaka ram arttırımı yapılmalı.
    3- F tuşları FN gibi çalışıyor. Laptop açılırken F2'ye basılı tutup BIOS ayarlarından Media Key'i Function Key olarak değiştirmek lazım.
    4- Açma kapama tuşu delete tuşunun yanında. :( Programcının korkulu rüyası... Alışması zaman alacak.
    5- Pg Up Pg Down tuşlarını Home ve End olarak değiştirmek istiyorum. Ekstra yazılım kullanmadan yapmanın imkanı yok gibi görünüyor. Prt Sc ve Pause Br yerine Home, End tuşlarını tercih ederdim.
    6- Parmak izi okuyucusu mükemmel değil ama iş görüyor.
    7- Fan sesi beklediğimden bir tık yüksek. Biraz ince ayar yapmak gerekecek gibi. Güç ayarlarında bataryadayken fanı kapat, fişteyken aç gibi bir ayar var. Akılda tutmak lazım.
    8- Hoparlörlerden beklentim yüksek değildi ama o da bence bir tık daha iyi olabilirdi.

Şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım.

• 8 GB Ram var diye aldık ama 8 GB kullanılamıyor mu arkadaşlar? Birkaç kişi bu konudan yakınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Hocam begenmedim de geri gonder ucu besi yok bu isin cayma hakki kapsaminda urunu iade etme hakkin var. Olu pikselden bahsedersen elbette servise gonderelim diyecekler. Mazeret belirtmeksizin iade etme hakkiniz var. Yasal hakkinizi kullanin.
    Ölü pikseli gostermeden iade edemez. amazon haric

• SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Urunun icindeki ssdnin markasini paylasabilir misiniz? Tek ssd slotu mu var? Ssd destek limiti var mi? 1tblik ssd alip takabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorky -- 26 Kasım 2019; 22:4:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, pil performansı hakkında da bilgi verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gorky

Urunun icindeki ssdnin markasini paylasabilir misiniz? Tek ssd slotu mu var? Ssd destek limiti var mi? 1tblik ssd alip takabilir miyiz?
    NVME var içinde.

HFM256GDJTNG-8310A

Şarjı 5 saat gitmez, hiç sanmıyorum.

3 saat 33 dakika diyor. Kalan %66.
  • Arkadaşlar ben de bu laptoptan aldım
    Genel olarak tatmin edici.
    Benim aklıma takılan bir nokta var.
    Norton antivirüsü kaldırmak ve başka bir antivirüs kullanmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.
    Bilen var mıdır?
    Norton nasıl kaldırılır bu sistemden.
  • Uzun zamandır böyle bir ürün arıyordum, aldık bakalım, konu sahibine teşekkür ederiz.

• 5V 3A adaptörü olan type c üzerinden şarj etmeyi deneyebilir mi? Böyle bir özelliğinin olduğunu söyleyenler var. Doğruysa yanınızda ekstradan laptop şarj adaptörü taşımazsınız.
  • Valla siparişi geçtim. 100 axess chip ile 2899 tl ye geldi. Bence iyi fiyat .

Edit: arkadaşlar teknosa ürün linkinde w10 yaziyo. Teknik özelliklerinde ışletim sisteminde windows 10 yaziyo. Yanı freedos diye bi bilgi yok. Ama satın alan bi kişi yorumlara aldıktan sonra temiz bi kurulum yapın. Sonra acer in sitesinden sürücüleri indirin falan yazmış. Ne demek bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayeyer -- 27 Kasım 2019; 0:17:3 >
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Cihaz w10 ile geliyor fakat üretici tarafından çok fazla ekstra program yüklü geldiği için temiz kurulum öneriyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonShine07

Cihaz w10 ile geliyor fakat üretici tarafından çok fazla ekstra program yüklü geldiği için temiz kurulum öneriyorlar sanırım.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Sağolun valla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.